IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ati face un copil cu un barbat casatorit si ati cere pensie alimentara ca sa ii "asigurati un viitor"?
Ce parere ai despre
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 34
Guests cannot vote 
rozy
post Feb 6 2009, 11:10 PM
Post #31

Musafir

Pai inseamna ca intrebarea ar trebui sa fie "Ai face un copil cu un barbar,insurat el sau nu,doar pentru a face rost de bani? Ei raspunsul la intrebarea aia, clar, e NU pt oricare de pe forum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Dar tu ai pus intrebarea,si noi incercam sa ne imaginam in ce situatie am cere banii de pensie.(care a mintit pe care,cine stia cat,etc). Daca s-a raspuns cum s-a raspuns la sondaj,nu inseamna ca abia asteapta unele sa faca copii cu sotu alteia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Feb 6 2009, 11:15 PM
Post #32

Musafir

Noi putem sa ne dam numai cu presupusul, cine stie care o fi fost povestea adevarata...
Eu oricum sunt de parere ca daca un barbat a avut sex cu o femeie (chiar sa fie o chestie singulara) si aceasta ramane insarcinata, are de platit! Poate daca s-ar gandi orice barbat la chestia asta le-ar mai trece unora din cheful de a trece prin nu stiu cate paturi. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

+Quote Post
rozy
post Feb 6 2009, 11:19 PM
Post #33

Musafir

Pentru ca, cum a zis si Kalua, nu poti sta linistita ca el va plati benevol ca doar e baiat bun. Pt ca o sa o dea cotita la un moment dat.....

+Quote Post
Diana.
Post #34

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Haieti sa o luam ca detectivii :LOL
sunt o tanara de 34 de ani,am lucrat 4 ani in italia si in urma unei relatii cu un cetatean italian am un baietel de 3,5 ani.
Nimic dubios
Copilul l-am nascut in romania,unde traim si la ora actuala, si este doar pe numele meu.
De ce l-a nascut in Romania cind stia cine e tatal? Oare tatal a stiut ca ea a plecat din Italia?
I s-au facut . testele DNA(DETIN SI EU UN ORIGINAL)CAND COPILUL AVEA 7 LUNI IN ITALIA.
Deci s-a intors sa faca testul ADN. Incep sa imi pun intrebari. De ce s-a intors sa faca testul? Cu ce scop? Doar ea stia cine este tatal. Dar tatal ori nu a vrut sa recunoasca copilul, ori nu a crezut-o cind i-a spus ca e bebe e al lui. Intreabri: De ce nu a crezut-o?
tatal ma ajuta material, Foarte furmos din partea lui, exclude posibilitatea ca e un porc 100/100.
dar eu as vrea sa il fac pentru viitorul copilului,sa imi plateasca pensia alimentara in mod legal,
Un copil costa, intyr-adevar, dar daca ea munceste si mai primeste si ceva de la tata, oare chiar nu ajunge sa mearga la scoala, sa faca, de ce nu, o facultate, sa il ajute sa isi faca viitorul singura?

mentionez ,ca tatal este casatorit.
Ar fi fost bine de stiut daca ea a aflat asta inainte sau dupa ce a a ramas insarcinata. Raspunsul ar fi edificator.
Ceea ce as vrea sa va intreb ;care sunt primii pasi?o pot face de aici din romania?
De data aceasta nu ar vrea sa se duca in Itala, desi pentru testul ADN a fost.
dureaza mult ? De ce fi atita graba?
care sunt costurile?E clar, nu sint fonduri
dar riscurile?
Oare nu cheltuieste bani fara sa ia inapoi nimic?

Nu mi se pare corect sa plateasca tatal daca nu a fost intrebat daca vrea si el copilul.
Nu e etic, nu e moral.

+Quote Post
albinuza
Post #35

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Eu nu inteleg altceva. As baga niste fete da nu imi apar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci femeia a spus ca a lucrat 4 ani in It si are un copil de 3 jumate. Mie nu imi ies calculele ....

+Quote Post
Diana.
post Feb 6 2009, 11:23 PM
Post #36

Fondator eLady.ro

Pai e simplu A ramas insarcinata inainte sa plece definitiv din Italia.

+Quote Post
kalua
post Feb 6 2009, 11:25 PM
Post #37

Musafir

Nu ajunge daca-ti da sporadic cate 100-2-300 euro. S-apoi tot stai cu gandul in minte "oare luna asta sau viitoare imi trimite ceva ori ba, voi avea bani sa-i cumpar copilului imbracaminte si incaltaminte de iarna sau trebuie sa ne rupem de la gura pentru chestiile astea?"

Hai sa fim seriosi, Maat, dar cati barbati or fi care n-ar nega copilul amantei si care spera ca ea n-o sa aiba bani de-un test de paternitate?

+Quote Post
pitzigoi
post Feb 6 2009, 11:26 PM
Post #38

Musafir

O fi lucrat in 2000 apoi s-a distrat putin, probabil inconstienta a dus la un copil si acum se gandeste mai bine, dupa 8 ani. Oricum am lua-o copilul ala e nevinovat, e pacat ca el o sa sufere de fapt...

+Quote Post
Diana.
Post #39

Fondator eLady.ro

Putini, dupa parerea mea. Iar el a recunoscut ca e tata cind a inceput sa ii trimita bani in Romania.
Nu pot sa cred ca nevasta nu observa ca intra mai putini bani in casa.

+Quote Post
albinuza
Post #40

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

M-am prins. Neuronu' obosit.....

+Quote Post

16 Pages V  « < 2 3 4 5 6 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 14th May 2025 - 02:06 AM