![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai inseamna ca intrebarea ar trebui sa fie "Ai face un copil cu un barbar,insurat el sau nu,doar pentru a face rost de bani? Ei raspunsul la intrebarea aia, clar, e NU pt oricare de pe forum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Dar tu ai pus intrebarea,si noi incercam sa ne imaginam in ce situatie am cere banii de pensie.(care a mintit pe care,cine stia cat,etc). Daca s-a raspuns cum s-a raspuns la sondaj,nu inseamna ca abia asteapta unele sa faca copii cu sotu alteia (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Noi putem sa ne dam numai cu presupusul, cine stie care o fi fost povestea adevarata...
Eu oricum sunt de parere ca daca un barbat a avut sex cu o femeie (chiar sa fie o chestie singulara) si aceasta ramane insarcinata, are de platit! Poate daca s-ar gandi orice barbat la chestia asta le-ar mai trece unora din cheful de a trece prin nu stiu cate paturi. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pentru ca, cum a zis si Kalua, nu poti sta linistita ca el va plati benevol ca doar e baiat bun. Pt ca o sa o dea cotita la un moment dat.....
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Haieti sa o luam ca detectivii :LOL
sunt o tanara de 34 de ani,am lucrat 4 ani in italia si in urma unei relatii cu un cetatean italian am un baietel de 3,5 ani. Nimic dubios Copilul l-am nascut in romania,unde traim si la ora actuala, si este doar pe numele meu. De ce l-a nascut in Romania cind stia cine e tatal? Oare tatal a stiut ca ea a plecat din Italia? I s-au facut . testele DNA(DETIN SI EU UN ORIGINAL)CAND COPILUL AVEA 7 LUNI IN ITALIA. Deci s-a intors sa faca testul ADN. Incep sa imi pun intrebari. De ce s-a intors sa faca testul? Cu ce scop? Doar ea stia cine este tatal. Dar tatal ori nu a vrut sa recunoasca copilul, ori nu a crezut-o cind i-a spus ca e bebe e al lui. Intreabri: De ce nu a crezut-o? tatal ma ajuta material, Foarte furmos din partea lui, exclude posibilitatea ca e un porc 100/100. dar eu as vrea sa il fac pentru viitorul copilului,sa imi plateasca pensia alimentara in mod legal, Un copil costa, intyr-adevar, dar daca ea munceste si mai primeste si ceva de la tata, oare chiar nu ajunge sa mearga la scoala, sa faca, de ce nu, o facultate, sa il ajute sa isi faca viitorul singura? mentionez ,ca tatal este casatorit. Ar fi fost bine de stiut daca ea a aflat asta inainte sau dupa ce a a ramas insarcinata. Raspunsul ar fi edificator. Ceea ce as vrea sa va intreb ;care sunt primii pasi?o pot face de aici din romania? De data aceasta nu ar vrea sa se duca in Itala, desi pentru testul ADN a fost. dureaza mult ? De ce fi atita graba? care sunt costurile?E clar, nu sint fonduri dar riscurile? Oare nu cheltuieste bani fara sa ia inapoi nimic? Nu mi se pare corect sa plateasca tatal daca nu a fost intrebat daca vrea si el copilul. Nu e etic, nu e moral. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu nu inteleg altceva. As baga niste fete da nu imi apar (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Deci femeia a spus ca a lucrat 4 ani in It si are un copil de 3 jumate. Mie nu imi ies calculele .... |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai e simplu A ramas insarcinata inainte sa plece definitiv din Italia.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu ajunge daca-ti da sporadic cate 100-2-300 euro. S-apoi tot stai cu gandul in minte "oare luna asta sau viitoare imi trimite ceva ori ba, voi avea bani sa-i cumpar copilului imbracaminte si incaltaminte de iarna sau trebuie sa ne rupem de la gura pentru chestiile astea?"
Hai sa fim seriosi, Maat, dar cati barbati or fi care n-ar nega copilul amantei si care spera ca ea n-o sa aiba bani de-un test de paternitate? |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
O fi lucrat in 2000 apoi s-a distrat putin, probabil inconstienta a dus la un copil si acum se gandeste mai bine, dupa 8 ani. Oricum am lua-o copilul ala e nevinovat, e pacat ca el o sa sufere de fapt...
|
|
|
![]()
|
|
Putini, dupa parerea mea. Iar el a recunoscut ca e tata cind a inceput sa ii trimita bani in Romania.
Nu pot sa cred ca nevasta nu observa ca intra mai putini bani in casa. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
M-am prins. Neuronu' obosit.....
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 02:06 AM |
|