![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai ii trimite deja bani, nu las si nici animal. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Un barbat in sensul de adevarat barbat pe care il inteleg eu merge singurel la tribunal si cere sa plateasca pensie legala catre copilul sau si dreptul de a participa la cresterea acestuia.
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yep! Mare dreptate are kary!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daca e sa o luam asa, un barbat adevarat cum stiu eu, nu isi inseala nevasta. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Normal Maat, asa e! Dar, sa spunem ca a facut omu' o greseala, a calcat pe bec. Oricum, zic eu ca ramane la latitudinea sotiei de a trece sau nu peste intamplare.
Kary, n-am citit chiar tot ce ai scris decat acum, dar sunt absolut de acord. Interesele copilului sunt mai presus de oricare altele, si cele care au copii cred ca stiu lucrul asta. This post has been edited by pescarush: Feb 7 2009, 01:11 AM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mdeah....adevaru e ca de obicei probabil undeva la mijloc.
Si fomeia asta de o scris e nitica batuta in cap si probabil o vazut prea multe telenovele cu happy end dar si macaronarul e un dobitoc si un marshav fara pereche. Pai cat de inconstient, dobitoc si miserupist egoist sa fii ca dupa ce iti inseli nevasta nici macar sa nu ai bunu simt sa te protejezi. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Eu zic, dobitocul sa plateasca! Mama oricum plateste cu varf si indesat prostia ei, chinuindu-se toata viata sa creasca singura un copil numai ea stie cum. In timp ce lui ii revine singura obligatie sa scoata in fiecare luna niste bani de pe card! Mare responsabilitate ce sa-ti spun. Io, va zic sincer, daca printr-o intamplare aberanta sa zicem as ajunge in situatia asta, l-as stoarce si de ultimul banutz, chiar daca as avea bani mai multi ca el. Iote asa....drept rasplata ca el nu va trebui sa isi bata capul sa schimbe scutece, sa nu doarma noptile, sa faca lectii cu copilul si cate si mai cate. Ba io as zice sa se mai introduca si o lege in care barbatii in situatia asta sa plateasca amantei si daune morale!! Ca numa asa s-or invata minte odata toti dobitocii sa si-o tina in pantaloni sau sa dea o laba trista, in loc sa umble cu ea flendurandu-se de colo colo, intre amante disperate si neveste cocolositoare si dispuse sa treaca peste orice si sa le gaseasca mereu scuze. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Lasand la o parte detaliile sa presupunem ca m-as trezi in situatia descrisa i-as cere bani si asta gandindu-ma exclusiv la copil.
Apoi poate italianul a fost prin Romania si s-a gasit cu tipa asta. Barbati insurati care calca stramb au fost si vor mai fi, la fel si amante care raman insarcinate cu gandul ca se produce o minune si barbatul/Fatul frumos cine altul realizeaza intr-o strafulgerare ca implinirea lui sta in copilul amantei si-si lasa casa si fuge in lume cu minunata Acum daca tot ne incaltam in pantofii altuia sa-i punem si pe-ai lui, avand in vedere ca tipa a fost foaret probabil doar o aventura si copilul (trist dar cat se poate de adevarat) nu-mi straneste nici un sentiment duios, nu l-as recunoaste. De buna voie poate l-as ajuta dpdv financiar insa nu in rate lunare ci exact cand am chef si dispozitie. Deci ei 2 nu s-au mai vazut atat incat sa constate ca femeia e insarcinata si la ea clar a fost premeditata sarcina altfel nu se intampla, mai exact, n-o ducea la capat. Daca a pastrat copilul pe post de capcana a fost foarte... naiva. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Aici sint de fapt 2 intrebari, iar cind raspunzi esti tentata sa raspunzi numai la partea a doua. Daca ar fi sa le luam separat, la prima as raspunde Nu, iar la a doua as raspunde DA.
Daca cine stie cum s-ar intimpla sa am un copil cu un barbat insurat (poate nu as sti sau poate e insurat doar in acte, dar separat in fapt), da, ar trebui sa plateasca pentru intretinerea copilului, este si responsabilitatea lui, daca a facut-o nu poate sa-si puna palma in fund si sa plece ca si cum nici nu s-ar fi intimplat. Daca ii lasam asa si ne asumam noi toata responsabilitatea si il crestem singure, ii absolvim pe ei de orice raspundere si nu vor invata nimic, vor face in continuare asta si cu altele. |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Parerea me e ca ea a vrut acest copil crezand ca asa o sa-l faca pe el sa se desparta de nevasta.Sau daca nu,atunci sa scoata ceva parale de la el.Altfel putea sa faca chiuretaj.Insa ea a trecut peste groaznicul gand ca o sa aiba un copil cu un barbat insurat. Ce inseamna asta? Stiti voi,mie nu imi vine sa pronunt cuvantul.Bine,nu stim adevarata poveste,insa asa reiese din mesajul ei.Si eu cred ca doar 20% din barbati isi lasa nevasta pentru amanta.Sa se multumeasca cu acel sprijin material pe care il ofera deja si sa nu se mai gandeasca la vre-o pensie alimentara.Are si el viata lui in familia lui care cred ca nu se simte bine dupa cele intamplate.
Sper ca nu am fost prea rea....insa ma crizez la cazuri d'astea.Barbati sunt garlaaaa Va pup |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Angel (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ca sa raspund la intrebarea topicului, cu siguranta nu as face un copil cu un barbat insurat (si eu sa stiu despre asta) - mi se pare total imoral si aberant. Insa sunt convinsa ca exista astfel de cazuri (vezi exemplu Kaluai). Pentru restul cazurilor e o intreaga istorie. Pana la urma, si in cazul fetei care a postat, nu se stie cum a fost si ce a fost de fapt. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 11:48 AM |
|