![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Majoritatea sunteti de parere ca are dreptate sa ceara pensie alimentara eu nu sunt de ceasi parere haideti sa va spun si de ce. Am o ruda indepartata verisoara unei cumnate tanara ( 22 ani) frumoasa care mi-a spus odata cand ne-am intalnit la un eveniment in familie ca ea nu s-ar duce la munca nici cum , nu-i place sa aiba program indiferent de ora si sa mai si munceasca este mult prea mult pentru ea , Trebuie sa gaseasca ea citez " un HANDICAPAT prost si bogat indiferent daca-i insurat sau nu si sa ii faca un copil si dupa aia sa fie obligat sa aiba grija de ea".
La un an dupa discutia asta la ziua de nastere a ficei mele cine credeti ca era pe holul meu de la etaj in bratele sotului meu ( care era ff ametit si sforaia ) si il saruta cu foc?Ghici? Deci cum ramane cu copilul facut din greseala ? Cred ca numai 5% dintre acesti copii sunt chiar neasteptati , iar cele care ii fac stiu 100& ca barbati sunt insurati dar spera ca il vor putea face sa renunte la familie ( binenteles ca daca barbatl nu vine si cu zestre nu mai este atragator ) |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ok, NU as face un copil cu un barbat insurat si daca s-ar intampla, DA as cere pensie alimentara petru copil, pentru binele lui, sa ne putem permite unele lucruri gen, gradi mai buna, limbi straine, curs de inot, de karate etc.
Dar NU as face copil cu un barbat insurat, si daca s-ar intampla, NU as cere pensie alimentara doar ca sa-i arat eu lui, sau sa plateasca nesimtitu, sau sa-mi iau eu camembert ca-n italia pe vremuri, sau sa mai incerc inca o data sa-i stric casnicia, poate poate afla in sfarsit nevasta si-l lasa, asa cum merita. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Margri, macar i-ai dat o lectie, s-o vindeci de boala aia?
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Nu a trebuit sa ii mai dau nici o lectie . Eu am urcat cu doi baieti (fiindca l-am auzit sforaind )-sa il duc intr-un pat- iar cand am ajuns sus si l-am vazut pe el rasturnat pe un fotoliu si sforaind de mama focului iar pe ea chinindu-se sa il "resusciteze " am ras impreuna cu cei doi de n-am mai putut .
Ea plecat naiba stie cand si cu ce ca era 2 noaptea |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,184 Joined: 24-October 08 From: Iasi Member No.: 5,191 ![]() |
Incerca sa-l resusciteze (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Concluzia e ca sunt destule ca ea, dar nu se dau pe fata. Se prefac victime in societate si dupa aia incearca sa scurga de banisori. |
|
|
pitzigoi |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lectia o sa si-o primeasca singura. Magri nu purta manie in tine, treci peste, capu sus, mergi inainte. E o vorba faina : "Dance like nobody's watching; love like you've never been hurt. Sing like nobody's listening; live like it's heaven on earth." (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Majoritatea sunteti de parere ca are dreptate sa ceara pensie alimentara eu nu sunt de ceasi parere haideti sa va spun si de ce. Am o ruda indepartata verisoara unei cumnate tanara ( 22 ani) frumoasa care mi-a spus odata cand ne-am intalnit la un eveniment in familie ca ea nu s-ar duce la munca nici cum , nu-i place sa aiba program indiferent de ora si sa mai si munceasca este mult prea mult pentru ea , Trebuie sa gaseasca ea citez " un HANDICAPAT prost si bogat indiferent daca-i insurat sau nu si sa ii faca un copil si dupa aia sa fie obligat sa aiba grija de ea". La un an dupa discutia asta la ziua de nastere a ficei mele cine credeti ca era pe holul meu de la etaj in bratele sotului meu ( care era ff ametit si sforaia ) si il saruta cu foc?Ghici? Deci cum ramane cu copilul facut din greseala ? Cred ca numai 5% dintre acesti copii sunt chiar neasteptati , iar cele care ii fac stiu 100& ca barbati sunt insurati dar spera ca il vor putea face sa renunte la familie ( binenteles ca daca barbatl nu vine si cu zestre nu mai este atragator ) Magri, "don`soara" asta are toate"calitatile" s-ajunga curva cu acte-n regula. (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) S-a umplut lumea de putori! Lasa, ca ammai auzit eu "idei" de-astea. Femei de toata jena! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Lasand la o parte moralitatea parintilor si gandindu-ma strict la copilul ala care are exact aceleasi nevoi si drepturi ca oricare alt copil, consider nu ca tatal ar trebui sa contribuie la cresterea lui, ci ar trebui obligat prin lege sa faca chestia asta. Acel copil nu a avut posibilitatea de a alege daca vine sau nu pe lume. De ce ar trebui el pedepsit acum? Doar fiindca are niste parinti imorali?
Si sa fim seriosi, ce barbat e ala care nu doar isi insala nevasta, ci o mai face si neprotejat? Si ce daca ea l-ar fi pacalit ca ia anticonceptionale? Asta nu il protejeaza si de o bts. Adica dupa ce ca esti infidel, mai esti si prost! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 120 Joined: 8-April 08 From: Constanta Member No.: 3,654 ![]() |
Lasand la o parte detaliile sa presupunem ca m-as trezi in situatia descrisa i-as cere bani si asta gandindu-ma exclusiv la copil. Apoi poate italianul a fost prin Romania si s-a gasit cu tipa asta. Barbati insurati care calca stramb au fost si vor mai fi, la fel si amante care raman insarcinate cu gandul ca se produce o minune si barbatul/Fatul frumos cine altul realizeaza intr-o strafulgerare ca implinirea lui sta in copilul amantei si-si lasa casa si fuge in lume cu minunata Acum daca tot ne incaltam in pantofii altuia sa-i punem si pe-ai lui, avand in vedere ca tipa a fost foaret probabil doar o aventura si copilul (trist dar cat se poate de adevarat) nu-mi straneste nici un sentiment duios, nu l-as recunoaste. De buna voie poate l-as ajuta dpdv financiar insa nu in rate lunare ci exact cand am chef si dispozitie. Deci ei 2 nu s-au mai vazut atat incat sa constate ca femeia e insarcinata si la ea clar a fost premeditata sarcina altfel nu se intampla, mai exact, n-o ducea la capat. Daca a pastrat copilul pe post de capcana a fost foarte... naiva. FOARTE ADEVARAT CE SPUI !! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
NU hotarat. Si asta nu pentru ca as fi eu plina de principii, ci pentru ca nu mi-ar aduce decat complicatii inutile si suferinta la final. Probabil ca asa
Scuze pentru postul de mai sus, s-a jucat cineva la calculator cat am lipsit putin. Din start as incerca sa evit o astfel de relatie. Chiar daca inima ar fi mai sonora decat ratiunea, la un moment dat trebuie sa te trezesti si sa iti dai seama ca nu exista prea multe sanse pentru un happy end. Nimeni nu ar trebui sa isi gaseasca scuze sa faca asa cea doar pentru ca o iau hormonii razna. Din start exclud aici speta acelor curvistine care isi fac un scop in viata din a gasi unul caruia sa ii daruiasca un copil nedorit si care se capatuiesc asa, macar pe termen scurt, daca nu pentru totdeauna. Si daca dincolo de orice forma de preventie asa ceva s-ar intampla, as face tot posibilul sa imi asum intreaga responsabilitate si sa imi cresc singura copilul daca mijloacele materiale mi-ar permite-o. Nu i-as cere niciodata nimic tatalui, dar as accepta orice forma de ajutor BENEVOL, fie ca ar fi vorba despre simpla asistenta financiara, fie ca barbatul acela ar dori sa se implice mai mult si mai serios in evolutia fiintei pe care amandoi am contribuit sa o aducem pe lume. Toate acestea pentru binele copilului si pentru a-l feri de suferinte inutile. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 06:47 PM |
|