![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 37 Joined: 31-May 08 Member No.: 3,979 ![]() |
Haideti ca de la a cere pensie alimentara am ajuns la drepturile copilului . Intrebarea era daca noi ( femeile) am cere pensie alimentara nu ce are nevoie copilul ( care oricum nu a cerut el sa fie adus pe lume ).
Daca copilul a fost conceput de comun acord ( adica si marsavul, dobitocul etc a fost de acord ) atunci da trebuie sa plateasca cu varf si indesat, dar daca respectivi au facut-o numai asa--el sa isi dovedeasca ca inca poate , iar ea ca e frumoasa si are cautare--atunci copilul nu ar trebui sa apara . Daca apare atunci ea nu a fost tocmai Ok si a facut-o special pentru banutzi pe care ii poate stoarce de la dobitoc. Scorpi dupa tine orice ratacire trebuie pedepsita ? Sa fim serioase eu nu cred ca exista barbat care sa nu fi incercat o data altceva decat ce are acasa fie si numai din curiozitate , chiar si noi femeile de multe ori visam la dl X care arata super , majoritatea ne limitam doar la visat ,zuzele de care vorbim incearca sa faca visul sa devina realitate si cand nu reusesc se ascund in spatele unor niste copii nevinovati pe care ii folosesc pentru a obtine ce vor. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai si daca e ratacire, ce? Poate si ea o avut o ratacire si el.. ce facem atunci? Aruncam copilul la gunoi pentru ca fost doar o ratacire. Amadoi o fost in treaba aia si amandoi tre sa aiba grija copiulul sa aiba un viitor.
Si n-am stiut ca e asa o pedeapsa sa ai grija de prorpiul tau copil, ca e el din casatorie sau din afara ei, fie ea si "ratacire". Tatal si mama ar trebui sa fie ei constienti ca au datorie fata de copilul ala cat timp traieste. Copilul ala tot dreptul la tatal lui (la grija si ajutor din partea lui, la drepturi de mostenire, afectiune si ce o mai fi) ca si copii din casatorie. LE: M-am evervat, bre ca intotdeauna tre sa le scoatem pe femei vinovate pentru greselile barbatiolor si sa-i scuzam si sa-i intelegem ca ei is barbati si e vai de fundu lor. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai, atunci sa ne cautam fiecare cite un barbat insurat si plin de bani, sa ii trimitim vreun plod, ca ne-am scos! Ce sa mai muncim, ce sa ne zbatem?! Scopul nostru va fi atins; iar scopul scuza mijloacele!
Ia mai da-o-n ma-sa de morala si de mindrie! Margri: (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu repet,problema de mandrie se pune in primul rand cand te culci cu barbatul insurat,nu cand ajungi sa-i ceri pensie alimentara.
Si noi ne dam cu parerea in ideea ca femeia ramane fara sa vrea insarcinata. Ca daca ea a pastrat copilu doar ca sa stoarca bani,nu cat se cuvine,ci mai multi,de la tata,atunci ce ne tot ne intrebam daca e in regula sa ceara bani,daca ea asta urmarea?!?! Normal ca cere,si normal ca e o metoda de rahat de a face bani. Exemplu ar fi: eu ma indragostesc de un bou,care nu-mi zice ca e insurat, raman insarcinata accidental,el imi zice sa avortez ca de fapt e insurat,eu nu concep sa fac avort, in primul rand de groaza,in al doilea rand pt ca era totusi un copil din dragoste, dar normal ca ii cer bani. Pai cotizeaza boule!!! Adica,ok,il scutesc de "efortul" de a fi tata pt copilul asta,dar nu-l scutesc si de plata. Pai pt ca sa ma chinui eu,si sa chinui si copilu? Ca am eu orgoliu sau ce? Adica mandria mi-as fi pierdut-o daca eventual dupa ce aflam ce aflam,il mai lasam sa vina sa vada plodu si sa mai si mi-o traga. Dar cand vine vorba de bani pt a creste un copil la care si el a "contribuit", nu mi s-ar parea ca-mi pierd nici o mandrie This post has been edited by rozy: Feb 9 2009, 02:32 PM |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pai si daca a "contribuit" fara sa vrea "produsul finit"?|Si fara sa stie ca o sa i se puna in brate "cadoul"?
Si se trezeste , asa, brusc instantaneu, subit si deodata ca e tata deja? |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pana nu-i violat cu pistolul la frunte nu pot spune ca nu o vrut. Aaaaaa... ca o crezut el in destaptaciunea lui ca o sa treaca nevazut si nu o sa intample nimic.. sa fim seriosi.
Mi-e capsa pusa pe toti masculii, nu tre musai sa ma ascultati. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar, nu, nu sunt de accord sa fie scuzati. I-o placut sa dea din fund afara din patul matrimonial, sa isi asume responsabilitatea propriilor acte. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eii saracu si el ce ar trebui sa zica? "Paaai staaai draga ca doar eu nu mi-am inselat nevasta cu scopul de a face un plod!! Mars cu el de aici! Eu am vrut doar sa ti-o trag binisor!! De ce dracu nu te-ai protejat? Ca doar nu era sa ma protejez eu!!" Eu zic ca ar trebui sa zica saru-mana ca femeia o sa-si creasca singura copilul,si el o sa-si vada "fericit" de familia lui. Un ajutor banesc ar trebui sa nu-l deranjeze
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Un copil nu e o marfa pe care daca ai chef o cumperi, daca nu, nu! Daca s-a intamplat sa vina, taci si inghiti si faci pe dracu in patru sa aiba macar o viata decenta! Dar ce simplu e pentru ei, nu? "Ne-am distrat, ne-am amuzat, acum daca esti gravida, descurca-te! Eu mi-am terminat treaba aici!".
Maat, toti gresim, dar mai si platim! La urma urmei, nici ei nu au fost asa nevinovati. Daca aveau familie trebuia sa isi vada de ea, nu sa umble dupa fuste si apoi sa se spele pe maini fara sa le pese ce-au lasat in urma! |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Presupunand ca x e mare pitipoanca si il face victima pe casatoritul y aducandu-i pe lume un copil. x urmareste sa-l stoarca de bani pe y prin pensia copilului tinand si copilul la ea. Total gresit si as da o lege prin care sa faca puscarie aceste femei. Dar daca x nu ar cere bani lui y ( indiferent de marele ei scop de pitipoanca) copilul ala nu ar ajunge la orfelinat?! Nu mai bine sa aiba niste banuti de la tati si sa creasca totusi alaturi de o mami si nu intr-un orfelinat?!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Haideti ca de la a cere pensie alimentara am ajuns la drepturile copilului . Intrebarea era daca noi ( femeile) am cere pensie alimentara nu ce are nevoie copilul ( care oricum nu a cerut el sa fie adus pe lume ). Daca copilul a fost conceput de comun acord ( adica si marsavul, dobitocul etc a fost de acord ) atunci da trebuie sa plateasca cu varf si indesat, dar daca respectivi au facut-o numai asa--el sa isi dovedeasca ca inca poate , iar ea ca e frumoasa si are cautare--atunci copilul nu ar trebui sa apara . Daca apare atunci ea nu a fost tocmai Ok si a facut-o special pentru banutzi pe care ii poate stoarce de la dobitoc. Margri, ai copii ? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Daca ai, sa-ti traiasca, desi ar cam trebui sa intelegi cum stau lucrurile in zilele noastre, atunci cand iti iei uriasa responsabilitate de a aduce pe lume si de a creste copii. Atunci cand statul iti ofera 40 lei (a se citi corect, patruzeci) pe luna pentru cresterea unui copil, bani din care nu-ti ajunge nici sa-i cumperi laptele si painea de zi cu zi, spune-mi si mie cum crezi ca se poate descurca o mama singura (indiferent de circumstantele in care a ajuns sa fie mama) ? Bineinteles ca intrebarea e retorica, pentru ca raspunsul e indubitabil NU (se poate descurca, de nici o culoare). Daca se mai intampla sa ramana si fara loc de munca sau copilul se imbolnaveste (frecvent in ziua de azi) cate 2 saptamani, timp in care nu se poate duce nici la gradinita si implicit nici ma-sa la munca , ce se face femeia asta atunci ? Se-apuca de cersit, probabil...Si atunci, nu-i mai bine sa ceara co-autorului ceea ce i se cuvine de drept copilului , o pensie care-i asigura copilului o dezvoltare armonioasa si conditii mai bune de trai decat fara ?! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:30 AM |
|