IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Ati face un copil cu un barbat casatorit si ati cere pensie alimentara ca sa ii "asigurati un viitor"?
Ce parere ai despre
You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Total Votes: 34
Guests cannot vote 
pescarush
post Feb 9 2009, 03:23 PM
Post #91

Musafir

Haideti ca s-a deraiat. Voi chiar credeti ca femeia aia va trai dintr-o pensie alimentara a copilului? Ca pana la urma, vad ca asta e problema pe care o puneti. Aveti idee cat e o pensie alimentara? Cati bani cheltui cu cresterea si educarea unui copil???? Va spun eu ca femeia aia nu huzureste si nu are o viata de lux pentru ca-l stoarce pe bou de bani. Bou care, in opinia mea trebuie sa-si vada de copil, odata ce l-a conceput, vorba lui scorpi, nu l-a facut cu pistolul la tample, ci s-a simtit bine, da? Si oricum, femeia aia isi plateste greseala cu varf si indesat crescand un copil singura (si pe langa pensia alimentara primita de la bou, plateste si ea o parte chiar mai mare - numai material vorbind).
Kary, asa este, dar cum stabilesti legal care femeie a facut-o intentionat si care nu?
Si asa e, odata ce a aparut un copil pe lume, totul se reduce la drepturile copilului.

This post has been edited by pescarush: Feb 9 2009, 03:25 PM
Go to the top of the page

+Quote Post
claudia_electra
post Feb 9 2009, 03:25 PM
Post #92

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

100% de acord cu Scorpi, a grait pe limba mea. Pur si simplu nu pot sa vad amantele mai vinovate decat sotul. Daca s-a intamplat si a ramas insarcinata cu neispravitul, copilul ala merita o viata decenta, iar banii de la vinovat sunt foarte buni. Lasati-ma sa ma indoiesc ca de banii aia isi face ea parul saptamanal si isi ia toale Chanel...pur si simplu costa mult cresterea unui copil, iar cu un singur salariu nu e usor. Pana la urma, chiar daca mama ar castiga ff bine si s-ar descurca fara banii de la insuratel, tot mai bine ar sta pensia aia alimentara intr-un cont bancar pentru viitorul copilului.

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 03:30 PM
Post #93

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bine ca nu m-am nascit barbat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pentru mine e simplu: daca a vrut doar ea copilul, sa il creasca singura. Nu i-a pus nimeni pistolul la cap sa se culce cu un barbat casatorit, fie ca a stiut ca nu e liber, fie nu.

+Quote Post
sylvia_31
post Feb 9 2009, 03:31 PM
Post #94

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Da, Claudia, fix asa. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
La urma urmei, ganditi-va ca oricum copilul ala e mai amarat decat altii, pen' c-o sa creasca fara prezenta activa a tatalui in viata lui. Si niste banuti stransi intr-un cont poa' sa-i foloseasca mai tarziu, pentru studii sau altceva, daca ii prisosesc mamei .

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 03:33 PM
Post #95

Fondator eLady.ro

Da, daca si tatal a stiut de sarcina si a vrut copilul.

+Quote Post
kary_pink
post Feb 9 2009, 03:40 PM
Post #96

Musafir

QUOTE(pescarush @ Feb 9 2009, 02:23 PM) *
Kary, asa este, dar cum stabilesti legal care femeie a facut-o intentionat si care nu?
Si asa e, odata ce a aparut un copil pe lume, totul se reduce la drepturile copilului.

Pai de asta nici nu exista o lege...

Copilul nu este un accident, vine pe lume cu ajutorul ambilor parinti si atunci trebuie intretinut de amandoi. Eu as da o lege si pentru parintii care isi abandoneaza copilul in orfelinat, sa plateasca o pensie alimentara chiar daca nu au in grija copilul. Prea multa lume pe motive de accidente, lipsa de familie, bani si altele abandoneaza copiii in orfelinate si isi vad linistiti de viata lor...

Ce vina are un copil ca e adus pe lume de un tata indiferent si o mama pitipoanca. Are dreptul la o viata si la o educatie...

+Quote Post
mititik
post Feb 9 2009, 03:41 PM
Post #97

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

QUOTE(Maàt @ Feb 9 2009, 04:30 PM) *
Bine ca nu m-am nascit barbat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Pentru mine e simplu: daca a vrut doar ea copilul, sa il creasca singura. Nu i-a pus nimeni pistolul la cap sa se culce cu un barbat casatorit, fie ca a stiut ca nu e liber, fie nu.

La fel de adevarat e ca nici ea nu i-a pus lui un pistol la tampla cand s-au harjonit si nici nu cred ca i-a interzis sa foloseasca un prezervativ. Daca a fost un accident, inseamna ca nici mama nu a vrut un copil in momentul ala al vietii ei. Si daca s-a intamplat, ar fi culmea sa vina barbatul sa o oblige sa avorteze ca ii incurca lui itele. Vorbim de oameni in toata firea, ce Dumnezeu! Cum sa te fofilezi de la o asemenea responsabilitate? Amandoi au contribuit la conceperea lui, rezulta amandoi sunt raspunzatori! Punct!

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 03:44 PM
Post #98

Fondator eLady.ro

Nu mai zic nimic. Dar daca ar fi sot barbatul care ar fi ramas insarcinat si noi, femeile, am fi fost in aceasta situatie, oare care ne-ar fi fost pozitia cind ne-am fi trezit cu un copil despre care nu stiam?!? Oare la fel am spune?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Daca ar fi fost doi oameni maturi si reponsabili nu ar mai fi existat situatia asta.

+Quote Post
mititik
post Feb 9 2009, 03:49 PM
Post #99

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Maat, da, daca ar fi fost situatia inversa, mi-as trage pumni in cap ca am fost atat de proasta, dar mi-as asuma responsabilitatea faptelor mele si as face orice macar sa vad ca micutul ala are o viata decenta si nu moare de foame! In definitiv, e vorba de copilul lui si asta ar trebui sa spuna tot, indiferent de contextul in care a fost adus pe lume. In momentul in care ii intorci spatele, se cheama ca esti un parinte denaturat!

+Quote Post
Diana.
post Feb 9 2009, 03:50 PM
Post #100

Fondator eLady.ro

Hai ca o dam in melodrama. (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif)
Omul ala contribuie oricum, copilul nu moare de foame.
Nu i-a intors spatele. De revazut postul initial.
Aici vorbim de mama, care vrea mai mult, ca "sa ii faca un viitor".

+Quote Post

16 Pages V  « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 01:24 AM