IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

6 Pages V  « < 2 3 4 5 6 >  
Reply to this topicStart new topic
> Ulei de emu si Flavo-C, Emu oil
kalua
post Feb 17 2009, 08:30 PM
Post #31

Musafir

Nebunelor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu m-am bagat la o licitatie in ebay, am zis ca ma duc pana la 15 euro acolo. Daca il ia altcineva, imi iau cu 21 inclusiv freight charge de la o farmacie belgiana. In rest preturile se invart peste 30 pentru cei 15 ml de Flavo-C.
Go to the top of the page

+Quote Post
bulina
post Feb 17 2009, 08:30 PM
Post #32

Musafir

io-ti iau, iti dai seama. faci lista (dara sa nu-mi ceri telemea sau varza murata, da? (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) )

ba io trebuie sa ma duc sa cumpar niste capsule care mi s-au terminat si o sa intreb la magazinu cu d-astea naturiste cu ce se lauda in domeniul serum C. Te anunt ce-am descoperit.

+Quote Post
Cleo
post Feb 17 2009, 08:35 PM
Post #33

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

cu varza murata m-ai lovit dureros, acu de unde s-o mai iau daca tu nu vrei sa-mi aduci de la Temesvar?

La farmacie am intrebat eu ca-ti dai seama ca m-am dus glontz ieri insa m-au trimis la sectiunea de naturiste si responsabila de acolo n-a vazut/n-a auzit de-asa ceva (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

kalua nici tu nu ai acolo?Site-ul unde am gasit e in UK si ma gandeam c-or fi impanzit Europa. Norocoaselor!!!!

+Quote Post
kalua
post Feb 17 2009, 08:38 PM
Post #34

Musafir

Ba am, dar la farmacia satului costa vreo 39 euro, de ce sa arunc 18 marafeti pe geam?

+Quote Post
bulina
post Feb 17 2009, 08:41 PM
Post #35

Musafir

iti aduc de la Toronto, varza murata la butoi ca la mama acasa.

+Quote Post
Cleo
post Feb 17 2009, 08:46 PM
Post #36

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) ar fi culmea. E si aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Eu cu ebay am prejudecati. Daca nu e original, daca daca ... Sper totusi sa gasim si noi aici si mai ales sper sa faca ceva minunatii pe fetzisoarele noastre delicate.

+Quote Post
bebe_maria
post Feb 18 2009, 06:13 AM
Post #37

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: craiova
Member No.: 269

AM dat aseara cu emu oil pt ca mi se cam agravase dermatita si am citit ca e bun pt eczeme si psoriazis si mi-a calcmat-o f frumos. Cam atat, nu stiu cat o sa ma dau cu el, e totusi cam gras.. sau asa il simt eu.

+Quote Post
asgaard
post Feb 18 2009, 09:14 AM
Post #38

Obsedat

Group: Obsedat
Member No.: 670

Vorbind de vitamina C, am vazut un ser pentru ochi cu vitamina C de la Lumene in farmacie, existau si creme cu vitamina C in aceeasi gama, stie cineva ceva despre produsele Lumene ? Sunt ok ? Chiar as vrea ceva cu vitamina C si asta mi-a sarit in ochi.

+Quote Post
happyCat
post Feb 18 2009, 12:17 PM
Post #39

Musafir

Pe aici am vazut serul la vreo 25 de lire, cu livrare gratuita. Oare sa mai astept si eu pana merg in Ro... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Chestia e ca pe site-ul ala am vazut si alte produse foaaarte faine, de la o firma Medik8. Ceva produse pentru albirea petelor de la soare si altul pentru ten cuperozic, ma tenteaza.

+Quote Post
walpurgik
post Feb 18 2009, 02:08 PM
Post #40

Musafir

Asta e facut in Belgia si e importat in Romania.

+Quote Post

6 Pages V  « < 2 3 4 5 6 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 1st May 2025 - 10:13 PM