![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
...bah ma simt baba printre voi astea dominantele...va tzuc :)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 190 Joined: 18-December 05 From: Bucuresti Member No.: 115 ![]() |
33 in cap si in coada si sint tare mindra de ei! Multi inainte tuturor si nu va speriati de pragul celor 30, dupa ce treci de ei te simti mult mai bine, va spun din proprie experienta. :-*
|
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
In februarie fac 29 Mama cand ma gandesc ca imbtraneeeeeesc si raman fata batranaaaa
Ceeeeeeeeee?? :o Sorin. ps. de 20 am 20!! |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:hainoroc: Cine-i nascut in februarie , hai sus , hai sus , hai sus ,
Si bea paharul pana la fund si bea paharul pana la fund , Stai jos , stai jos , stai jos si sa fi sanatos . :hainoroc: Si eu sunt tot in februarie , o saimplinesc 28 de ierni :P Sa traiti fericiti cu totii :sexylady: :floricele: :aplauze: :lamultiani: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
:hainoroc:...larissa, sa bem, nene, k si io tot in februarie....
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Cand ? in ce data ? eu am descoperit ca imi petrec in aceeasi zi cu invi :P
Tu? :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 763 Joined: 16-December 05 Member No.: 107 ![]() |
QUOTE Cand ? in ce data ? eu am descoperit ca imi petrec in aceeasi zi cu invi :P Tu? :-* 4 februarie... ce mah...si invisible e tot varsator?????????????? :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
doamne fereste nu, sunt pesti, thank god :D
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 197 Joined: 15-January 06 Member No.: 150 ![]() |
26 fac si eu in curand. :)
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:hainoroc:
Tot umblind pe aici cu sticla la gura, :'( am constatat ca sunt un fel de bunik-utz [move]38[/move] este o virsta frumoasa cind ai o fata de 16 ani !!! [move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:24 AM |
|