![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
io am 24 . pe 04.10 fac 25 :hainoroc: multi inainte. :-*
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:http://www.smileyville.com/images/happy/36_1_11.gif)
mai primesti o karma si :floricele: la multi ani [move]:hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:[/move] |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Va reamintesc ca subiectul topicului este "Varsta"...multumesc frumos...
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 96 Joined: 19-January 06 From: Bucuresti Member No.: 156 ![]() |
Multam Mistaco pt urare ,si tie ...multi inainte :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc:
|
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
am tras un tur de orizont si m-am uitat si la "grafic si mi-am dat seama ca unele feti le este frica de virsta lor!!!!!!!!!!!!!
Nu fetele ca eu la 38 ma simt excelent!!!!! Cred ca si cei doi care au votat cu peste 40 la fel???????????????? :hainoroc: :hainoroc: :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
25 :) si nu ma grabesc
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
25. :'( spre 26 :'( :'( :'(
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Missu, eu in aprilie fac 26 si merg spre 27! Asa ca nu avem motiv sa plangem! :hainoroc:
Incep sa ma gandesc la pragul de 30... si sa fac pregatiri, planuri, cum sa trec mai bine peste el! :o :'( |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
aia e . pragu ma ucide. :'( las ca trecem noi peste el. >:(
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Black Widow, empatizez cu tine :-* Sunt exact in aceeasi situatie. Mai lipseste sa aflam ca suntem si in aceeasi zi. ::)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 02:24 AM |
|