![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 184 Joined: 26-January 06 From: Bucuresti Member No.: 165 ![]() |
22 here :-*
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 464 Joined: 8-December 05 From: Timisoara Member No.: 26 ![]() |
Szimcsi: eu pe 27 aprilie is nascuta! ::) Ar fi o coincidenta placuta...
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
He,he, eu sunt mai "mare" cu vreo doua saptamani :)
Pe 9, adica, deci sunt mai "babuta" :P Eu sunt berbecuta, tu esti tauras. |
|
|
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
:o
au.......cine vorbeste despre....babutze??????????? este interzis, aici suntem numai tineri :morideris: ;D |
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
pana nu ne spui cati ani ai, mistaco, nu mai vb :P
|
|
|
![]()
|
|
Contaminat ![]() Group: Membru Posts: 48 Joined: 3-February 06 From: Bucuresti Member No.: 178 ![]() |
ce prag fetelor?! eu am hotarat ca o iau in sens invers de anul asta...am 25 si merg pe 24 :P
|
|
|
vad_voci |
![]()
|
Musafir ![]() |
si cand o sa dai la liceu? :)
|
|
|
missu |
![]()
|
Musafir ![]() |
mai onutza mi-ai rezolvat problema. eu ma oripilez ca fac 26. asa daca fac 24 e taman bine. ;)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Eu sunt o fericita la varsta de 31 de ani. Nu m-a speriat asa zisul prag, de atunci tot infloresc. ::)
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Eu ce sa mai zic ca ma pregatesc sufleteste sa schimb prefixul :fluierat: Dar nu ma deprima deloc, dimpotriva :P
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 01:37 AM |
|