IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nasterea unei printese, Povestea aparitiei Sarei
dr_wise
post Mar 18 2009, 09:29 AM
Post #101

Musafir

Aaaaaaaaaaaaaa! Sedinta foto proaspata?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Pupici pentru fetele frumoase!
Roxi, sa-ti traiasca gogonica!!! E ochioasa, sa nu-i fie de deochi! Ptiuuuuuu!
Acum declara aici secretul.....bea lapte "montignac" (adica ai inceput sa tii dieta din nou)? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Se vede clar ca-i prieste lapticul mamei.
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Mar 18 2009, 05:11 PM
Post #102

Musafir

Dragutelor, va multumim pentru sustinere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Pe net scria ca acesti colici tin pana la 12 saptamani. Este vorba despre colicii de lapte (adica cat bebelusul se hraneste doar cu lapte). Pot aparea mai tarziu alti colici de la hrana celalta (mere, suc de mere etc.). Deocamdata picea vad ca reactioneaza f bine la Infacol. Are o masa pe zi cand e mai agitata, noaptea doarme bine. Aseara am pus-o in patut inainte sa adoarma si cred ca a dat din manute vreo ora, fara sa faca zgomot si apoi a adormit. Deci ea, daca se simte bine si n-o doare nimic, adoarme si singurica.

Pesca, aparatul nu reda bine culoarea ochilor (nu prea ma pricep eu sa-l reglez). Ei acum sunt cenusii, dar pana la urma vorba ta, chiar nu conteaza, ca draguta tot e (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Fanny, stiu de vacanta, dar daca anunt lumea din-nainte, va sti sa-si faca programul. Probabil vor fi in jur de 40-60 de invitati, dar sa vedem cati vor confirma. Oricum vine cine are placere, nu e nunta, sa se simta lumea obligata.

Carmen, din pacate laptele nu-i montignac, dar de pe la 4 luni o sa fie. Deocamdata bag paine la greu, ca se pare ca asta face lapte. Sara e pe primul loc, dar abia astept sa ma ajustez si eu un pic. Mai am 15 kg de dat jos (adica sunt pe la 80).

+Quote Post
Roxana_
post Mar 18 2009, 10:11 PM
Post #103

Musafir

Azi am iesit in parc si ne-a prins ploaia. Noroc ca luasem prelata carutului la noi, dar evident ca in graba nu prea m-am descurcat s-o pun corect. Important e ca Sara n-a fost atinsa de picaturi. Barbata-miu a descurcat abia acum misterul husei de ploaie.

+Quote Post
Cleo
post Mar 18 2009, 11:40 PM
Post #104

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

pesca remember? eu sint cu vestile bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) deci 4 luni si gata!

Roxi pesemne tot drojdia din paine (ca si cea din bere) maresc lactatia. La mine berea (fara alcool) n-a functionat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) oricum ma declar feiricita si pt cele 5 luni.
Perioada asta e obositoare pt ca aveti si voi nevoie sa ingurgitati schimbarea si sa va aranjati in jurul micutei. Cum esti/a fost la inceput fara ea in burtica? Este ca-ti venea sa faci miscari ca si cand ai avea-o inca in burtica? Eu mi-amintesc ca-n primele zile poate 1-2 saptamani ma aplecam si asezam ca si cand as fi fost inca insarcinata in 9 luni (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Lexie
post Mar 18 2009, 11:46 PM
Post #105

Musafir

O dulceataaaa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Diana.
post Mar 19 2009, 05:53 PM
Post #106

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Sa-ti traiasca, sa va bucure , sa fiti fericiti si sa fie o printesuca sanatoasa!

+Quote Post
irinica
post Mar 19 2009, 10:45 PM
Post #107

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Sa fii fericita Printesa Sara!

Ce bucurie sa ai asa o minune in casa. Daca ar fi fost dupa cum simt eu, mi-ar fi placut sa am mereu cate un bebe pana in 2 ani in casa. Ei chiar sunt ingeri!!

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 20 2009, 10:51 PM
Post #108

Musafir

Cleo, deocamdata am lapte. Daca observ ca-mi scade secretia, iau Galactogil. Sa stii ca am inceput sa ma obisnuiesc si nu mai obosesc asa de repede. Picea are perioade de nesomn uneori cam maricele in timpul zilei, dar ma descurc. Am niste dureri de genunchi atunci cand ma ridic din pat si nu stiu de la ce-or fi. Eu ma tot plimb cu ea prin casa, ca uneori doar asta o opreste din plans.
Intr-adevar a fost un pic ciudat dupa ce am nascut. Aveam senzatia ca e tot in burtica. Multa vreme mi-a fost greu sa ma uit si la operatie. Nici acum nu simt zona din jurul taieturii, dar eu zic ca recuperarea a fost destul de rapida si nu regret c-am facut cezariana. Burtica s-a retras f frumos. Inca mai port centura.

Azi am fost la biserica sa-mi faca molifta. Am asteptat sa termine preotul slujba afara pe banca cu Sara in brate. Am tinut-o in soare si i-a placut mult. Incepe sa i se mai duca din icter. Am trecut la pampers nr. 2. Incep sa-i ramana mici anumite costumase. Creste f repede in lungime.

Irinici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
3A
post Mar 20 2009, 11:38 PM
Post #109

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) la printese

Roxi, oare durerea de genunchi nu o avea ceva si cu surplusul de gruetate? ...si articulatiile nu-s invatate cu greutatea ...

+Quote Post
Cleo
post Mar 21 2009, 01:17 AM
Post #110

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Si eu cred ca de la surplusul de greutate pe care il suporta genunchii, intai sarcina si acum bebele plimbat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pe mine ma durea ingrozitor spatele.
Suzeta ii place? K. pana la 2 luni n-a vrut apoi a acceptat-o.
Ma bucur ca esti in regula dupa cezariana, e o operatie uzuala in ziua de azi insa este totusi o operatie.
O sa fie din ce in ce mai cald puteti sa stati mai mult in parc, iti iei vreo carte si ea doarme ca o zana in aer curat. Va pup (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

25 Pages V  « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 9th May 2025 - 05:21 PM