![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Al meu a tras repede din suzeta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ia placut tare..am scapat greu de ea...
Eh, eu mai citeam cand atipea puiul (era mai marisor), afara preferam sa ma intalnesc cu "gasca" de prichindei si mamici si aveam o distractie mama mama:blush: (bine, nu era internetul pe vremea aia...parca ar fi fost acum tzispe ani (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) privind in urma la zilele fara internet ma gandesc ca eram tare ocupata, e bine sa avem acces insa ar trebui sa limitam si timpul (vorbesc in numele meu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Eu fugeam de mamicile din parc (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ca prea vorbeau mult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) K. a scapat de suzeta pe la 2 ani, avea doua, una o tinea in gura si cealalta in manuta si le degusta de parca una era cu aroma de capsuni si alta cu zmeura, asa expresie incanta avea cand si le punea in gurita (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) priceless. Apoi pt ca am obosit sa le cautam noaptea pe sub pat sau pe unde le mai nimerea ea din aruncare (in somn facea figura) i-am luat una fosforescenta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) pe-aia o localizam dintr-o privire (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Oricum limitezi timpul de nevoie, mai ales cand e bebe mic si sunt atatea de facut. Eu snt dependenta de net, recunosc (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
hahahaha, eu eram una dintre mamicile care vorbeam mult |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, acum am vazut. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Stiu ca tu esti cea cu good news (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . A, stai ca m-am prins, tu vorbeai de colici (4 luni)?
Scuze, sunt dupa un pahar maaare de Martini si unul de vin. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) Pe mine ma enervau la culme mamicile in parc (cand aveau copiii un an - doi) ca le aduceau la ai lor tot felul de junk-uri: pufuleti, sticks, napolitane si bineineteles ca vroiau si ai mei si eu nu le duceam tocmai pentru ca nu mai mancau apoi cand venea ora mesei (plus ca nu-mi convenea sa bag asa ceva in ei). Asa ca incercam sa le evit, aveam una - doua mamici cu care eram pe aceeasi lungime de unda si stateam cu ele, sau daca nu, doar eu cu copiii mei. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Roxy, lasa ca trece prioada asta, oricum, la cum zboara timpul, te trezesti cu ea in liceu si nici nu stii cand au trecut anii astia. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am fost sa-mi vad si eu piciulicul de finut ieri si l-am smotocit un pic. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Cleo, ai dreptate cu dependenta, si eu am inceput sa mai limitez timpul petrecut pe internet, ca parca era plina ziua mea si fara internet. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 21 2009, 05:45 AM |
|
|
![]()
|
|
Aaaa, eu imi amintesc de gasca, cand erau pana intr-un an si eau vreo 5 mamici si duceam diverse jucarii, nu se punea vorba de mancare. De fapt imi aduc aminte ca una din mamici a incercat figura cu snackul dar cand a vazut ca nu i-a mancat nimic bebeul la pranz s-a potolit urgent.
Apoi cand am inceput serviciul m-am si mutat de langa parc...asa ca au urmat dupa amiezele cu bicla in curtea scolii Era fain sa-i vezi pe copii gramada, si aveam si un scop (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca stiam ca o sa-l duc la gradinita si vroiam sa-l vad cum e cu copii, numai ca socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ...si dupa ce mi-a facut cateva raceli la rand la gradi, a lasat mama serviciul si a stat cu el. Oricum fiecare mamica se adapteaza pe parcurs si ca stil si in functie de copil. Pesca sa-i traiasca finutul! Cand pui poze cu el? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, o fi de la surplusul de greutate, desi eu inainte sa ma apuc de Monti ajunsesem la 85. Acum am 80. Atunci aveam dureri de coloana.
Apropo de suzeta, stiu un truc ca sa dezveti copilu': intepi suzeta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Mi-a spus si mie o amica. Cleo, suzeta o accepta doar cand e artagoasa. Dar nu plange daca i-o iei. Deocamdata am doar o prietena cu care ies la plimbari. Nu stim nevoia de aglomeratie. Eu visez sa am timp sa mai citesc cate o carte (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Mai vorbesc cu alte mamici pe net (Althe si alta amica) si that's all. |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxana e foarte bine ce spui de Sara si suzeta. Sa va povestesc ce a patit mama cu fratele meu, poate va fi de ajutor cuiva.
Fratele meu purta suzeta, dar nu era asa de disperat dupa ea. Pe la 1an jumatate a primit una din cauciuc natural (pe vremea lui erau mai rare, prin 1994). Ehhh...nu se mai despartea de suzeta aceea.I-a cumparat mama alta, a fost data cu ardei iute,piper, a scapat-o jos la bunica la tara si o pisica i-a luat-o si a incercat sa sara gardul cu ea, dar n-a reusit si suzeta a cazut in praf, ca la tara. Fratele meu a luat-o a bagat-o in galeata cu apa si apoi in gura. Ne-am chinuit in fel si chip sa-l dezvatam de suzeta, de acea suzeta. Ehh...in seara cand implinea 3 ani, i-am tot zis si eu, si mama, si tata, si mai multe rude prezente la aniversare ca e rusine sa poarte suzeta si la 3ani ca e baiat mare, povesti din acestea. Abia atunci vine la noi, cu o fata de om foarte suparat, ii intinde mamei suzeta si-i spune ca el este baiat mare si ca rade lumea de el. Si abia atunci a renuntat la ea. Partea proasta este ca are partea superioara a maxilarului prost-dezvoltata, ata la limba, si probleme de vorbire. Au urmat sedinte lungi de logopedie, acum e mai bine, dar cand vorbeste repede tot nu zice "l" sau "r". Sper sa nu va fi plictisit si sa fie util. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS: Eu nu am tinut deloc suzeta, o aruncam cat colo. In schimb beam cate 4-5 biberoane de lapte pe noapte (biberoane de sticla, ca asa erau in '90). Mama mi le pune langa perna, eu le cautam le scoteam capacul beam sticla si le-o aruncam alor mei in cap, ca patutul meu era langa patul lor. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
A mea a acceptat suzeza abia la botez, la doua luni. A avut treaba cu ea pana cand a facut fix 1 an, cand n-a mai vrut-o (si binenteles ca nici eu n-am insistat deloc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Roxana,am vazut pozele cele noi cu Sara cea dulce .Doamne,cat de frumoasa este! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Ma uit la ea din cand in cand si asa ma cuprinde un dor de Andreiutul meu...Dar nu mai zic nimic ,ca nu vreau sa intristez pe nimeni.
Sa va dea D-zeu multa sanatate si sa va aduca numai bucurii! |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, citeste cat poti acum, cat stai afara cu picea in parc si doarme. Asa am facut si eu, cand l-am avut pe cel mare. Atunci am citit "Cel mai iubit dintre pamanteni" de Marin Preda. Oricum, in cateva luni, nu mai doarme afara si trebuie plimbata, ca nu sta intr-un loc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noi am scapat tare greu de suzeta, la cel mic, abia pe la 3 ani. Avea 3 suzete la purtator, una in gura si 2 in manute (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) 3A, acum am vazut. Mersi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Vom face poze la botez si pun pe grup. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) P.S. Madutz, problemele de vorbire ale fratelui tau nu sunt de la suzeta. Cunosc copii care au tinut suzeta si pana la 4-5 ani, si nu au probleme de vorbire. Al meu vad ca n-are probleme nici de dantura. Si, parerea mea e ca mai greu il dezveti de suptul degetului, decat de suzeta. In general, copiii care nu accepta suzeta, isi sug degetul. Si sa vezi lupte cand vrei sa-i dezveti. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) This post has been edited by pescarush: Mar 21 2009, 03:53 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th August 2025 - 05:01 PM |
|