![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca despre colici vorbeam (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
la noi n-a fost tragedie cand am renuntat la suzeta, a marait vreo 2 seri insa eu eram foarte decisa si putea sa maraie multe seri si tot n-o mai scoteam de unde o ascunsesem. Daca stiam ca renunta asa usor o faceam mai demult. Insa cum plangea mai tare hop cu suzeta inapoi. Atata-s de draguti cand isi manevreaza suzetele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) 3A deci de tine fugeam in parc?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) M-au prins unele la inceput si m-au luat la intrebari si am primit atatea ''sfaturi'' cu ''ASA se face!!'' ca mi-am promis c-asa experienta traumatizanta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nu mai repet. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si mie imi plac cu suzeta, mai ales dupa ce invata sa si-o puna singuri. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, noua asa ne-a zis doctorul...acum cine stie, ca la ce doctori sunt, primul i-a zis mamei ca e lenes frat-miu si de aceea nu vorbeste cum trebuie, iar altul ne-a zis de ata la limba, dupa ce i-a fost taiata si catva timp de exercitii putea spune "l" si "r"...cert e ca dantura o are asa 100% din cauza suzetei.
Scuze de offtopic. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Madutz, si eu zic ca nu-i de la suzeta, ca ma gandesc ca descopereau ei acest efect advers pana acum (ma refer la cercetatori).
Pesca, pai a mea se trezeste daca n-o plimb. Cand stau pe banca si atunci misc caruciorul. Zibba, iti trimit pe PM un link cu mai multe poze cu ea. Cand vei putea concepe un nou bebe? Ai facut investigatii? Am rugat-o ieri pe amica mea sa-mi ia lenjeria aceasta de la Kidex si sunt f incantata de ea. Iar a mai primit rochita si costumas de la sora-mea. (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Diverse/Princess_Orange_x.jpg) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Roxi m-am lansat pe tema suzetelor si am uitat sa intreb ce zice doctorita de durerile tale de picioare?
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, inca n-am ajuns la doctor. Abia pe 30 martie sunt programata. O sa-i spun, ca sigur nu-s normale. Eu am facut si o prostie ca nu am luat fier dupa ce-am nascut. Am inteles ca-i agita foarte tare pe bebei si-am zis ca e mai important sa fie Sara bine. Cu Calciul si Magneziul am fost tot timpul la limita inferioara.
Am fost azi la biserica si-am mutat botezul pe 3 mai. Am revazut si pub-ul unde vom face petrecerea de botez. Acum trebuie sa caut o firma ca sa amenajeze un pic incaperea. Saptamana viitoare stabilim si meniul si comandam si invitatiile. Va fi bufet suedez cu posibilitatea ca lumea sa stea la masa. |
|
|
![]()
|
|
eu am luat fier in ultima luna (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) dupa aia n-am mai inghitit nimic
Sa ne povestesti ce si cum piorma (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Claro (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Am uitat sa va spun ca azi a stat mama cu ea afara 3 ore si-a tinut-o la soare si s-a bronzat pe fata. E rosie pe pometi si pe nasuc. I-am dat cu o crema, ca pare cam arsa. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Ati prajit-o? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
O sa urmaresc buletinele meteo si daca anunta vreme frumoasa, ma inscriu la plimbarea bebelusei de sambata viitoare. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, dar nu poti sa ii dai cu creme de protectie ceva cand o mai scoti? Ca arsurile de la soare astea pe care le capeti cand esti mic sunt cele mai daunatoare. Eu stiu din proprie experienta.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 04:07 AM |
|