IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nasterea unei printese, Povestea aparitiei Sarei
MadutZ15
post Mar 25 2009, 11:49 PM
Post #141

Musafir

Ce frumusete! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post Mar 26 2009, 12:31 AM
Post #142

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

tiiii ce-as tine-o si io putin in brate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

si Karli a plecat cu gaurele in urechi din maternitate si niste atze in loc de cercei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa nu se infecteze apoi la cateva zile parca a venit asistenta si i-a pus cerceii

+Quote Post
pescarush
post Mar 26 2009, 01:07 AM
Post #143

Musafir

Roxy, in a 2-a poza seamana cu mine, cand eram la varsta ei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) doar ca eu nu aveam atata par. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum se interpreteaza ca lipsa de modestie daca-ti spun ca e o frumoasa? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa va traiasca, e tare scumpa. Si mie imi spunea mama ca mi-au facut gaurile in urechi in maternitate, oricum, la cat m-au intepat in cele 10 zile (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) de stat cu m ine acolo, nu mai contau 2 intepaturi in plus. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 26 2009, 08:30 AM
Post #144

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

A mea e in uichend. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sambata se anunta 16 grade. Iesim la plimbarica? (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post
Philia
post Mar 26 2009, 08:32 AM
Post #145

V.I.P.

Group: Editorialist
From: Craiova
Member No.: 924

Ptii, sa nu deochi frumusetea!
Pup fetele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
strumfita
post Mar 26 2009, 08:54 AM
Post #146

Musafir

Roxi, e o scumpa si o frumusete micuta ta !!! va pup cu drag

+Quote Post
Roxana_
post Mar 26 2009, 09:39 AM
Post #147

Musafir

Fetelor, va dati seama cat sunt de topita eu dupa ea pentru ca e si un copil bun. Abia i se aude vocea. Chiar ma mai cearta maica-mea, ca ar trebui s-o mai las sa planga.
Fanny, cum sa nu? Abia te asteptam.
Poke ce mai faci? Ma gandeam zilele trecute la tine ca nu te-am mai vazut pe forum. Esti in Bucuresti?

Kalua, dsoara Sara are deja 4 perechi de cercei. I-a luat mamaia, dar deocamdata are urechiusele mici pentru unii.

+Quote Post
kalua
post Mar 26 2009, 10:54 AM
Post #148

Musafir

Cercei avea si copilu' meu, in cutiuta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aici nu vezi pui de om cu cercei in urechi, rar de tot cate-o turcoaica. Ca-i interzis. De-asta mi se pare mie neobisnuit.
Sa ne mai pui poze cu scumpetea mica. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 26 2009, 01:17 PM
Post #149

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Zambareata dulce :inlove:, sa creasca mare si sa ramana cumintica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Parca nici mie nu mi se pare asa natural sa vad un bebe un cercei, ce sa fac cu a mea, sa o "gauresc" asa mititica sau nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Mar 26 2009, 03:16 PM
Post #150

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

gaurile se fac la maternitate si nu e mare scofala
si mie acum 1000 de ani asa mi-au facut si am urechi normale la fel si copilul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

kalua care e explicatia in Germania? oricum cerceii sint minusculi si-s safe in sensul ca nu se pot rani in ei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

25 Pages V  « < 13 14 15 16 17 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 09:11 AM