![]() |
![]() ![]() |
![]() |
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumusete! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
tiiii ce-as tine-o si io putin in brate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
si Karli a plecat cu gaurele in urechi din maternitate si niste atze in loc de cercei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa nu se infecteze apoi la cateva zile parca a venit asistenta si i-a pus cerceii |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, in a 2-a poza seamana cu mine, cand eram la varsta ei (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) doar ca eu nu aveam atata par. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Acum se interpreteaza ca lipsa de modestie daca-ti spun ca e o frumoasa? (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa va traiasca, e tare scumpa. Si mie imi spunea mama ca mi-au facut gaurile in urechi in maternitate, oricum, la cat m-au intepat in cele 10 zile (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) de stat cu m ine acolo, nu mai contau 2 intepaturi in plus. (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
A mea e in uichend. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Sambata se anunta 16 grade. Iesim la plimbarica? (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Ptii, sa nu deochi frumusetea!
Pup fetele! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, e o scumpa si o frumusete micuta ta !!! va pup cu drag
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, va dati seama cat sunt de topita eu dupa ea pentru ca e si un copil bun. Abia i se aude vocea. Chiar ma mai cearta maica-mea, ca ar trebui s-o mai las sa planga.
Fanny, cum sa nu? Abia te asteptam. Poke ce mai faci? Ma gandeam zilele trecute la tine ca nu te-am mai vazut pe forum. Esti in Bucuresti? Kalua, dsoara Sara are deja 4 perechi de cercei. I-a luat mamaia, dar deocamdata are urechiusele mici pentru unii. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cercei avea si copilu' meu, in cutiuta. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Aici nu vezi pui de om cu cercei in urechi, rar de tot cate-o turcoaica. Ca-i interzis. De-asta mi se pare mie neobisnuit.
Sa ne mai pui poze cu scumpetea mica. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
Zambareata dulce :inlove:, sa creasca mare si sa ramana cumintica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Parca nici mie nu mi se pare asa natural sa vad un bebe un cercei, ce sa fac cu a mea, sa o "gauresc" asa mititica sau nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
gaurile se fac la maternitate si nu e mare scofala
si mie acum 1000 de ani asa mi-au facut si am urechi normale la fel si copilul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) kalua care e explicatia in Germania? oricum cerceii sint minusculi si-s safe in sensul ca nu se pot rani in ei (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 09:11 AM |
|