IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nasterea unei printese, Povestea aparitiei Sarei
kalua
post Mar 26 2009, 03:38 PM
Post #151

Musafir

Eeee, iaca alta probleme nu au. Spun ca in primul rand trebuie sa vrea copilul, ca daca nu, e un fel mutilare. Dupa aceea ca forma urechilor se schimba pana pe la 6 ani si gaurile pot deveni asimetrice. Dupa aceea sanatatea: cercelul e un corp strain si corpul poate reactiona in fel si chip la el.
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Mar 26 2009, 03:47 PM
Post #152

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

Dap si eu la fel i-am facut gaurile cand a vrut ea si n-a plans deloc. Mie mi se pare corect ce zice Kalua cu gaurile. Cu toate ca se zice ca nu simt, eu cred ca simt cand le face gaurile chiar mici fiind ca doar le strapunge ceva urechea in profunzime si iese pe partea ailalta.

This post has been edited by Master of Norules: Mar 26 2009, 03:48 PM

+Quote Post
happyCat
post Mar 26 2009, 03:49 PM
Post #153

Musafir

Si la noi sta la fel treaba cu gauritul urechilor. Nu e din motive de siguranta, cum ca s-ar zgaria copilul in cercei sau vreo infectie ceva.
Cum sa explic... cred ca e considerat asa un pic vulgar si ''inapropriate'' sa i se gaureasca urechile unei fetite inainte de...sa zic 10 ani. Mai ales in familiile mai aristocrate, nu li se permite fetelor asa ceva pana pe la 12-13 ani, poate si mai tarziu. E o chestie de cultura, educatie.
In famillile din clasa muncitoare, working class, li se gauresc urechile fetelor si mai tinere, de pe la 6 ani poate.

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 26 2009, 04:45 PM
Post #154

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Ah si mie tot in maternitate mi le-au gaurit, ca asa se face in Romania, dar in tara asta sunt aproape sigura ca nu se va apuca nimeni de operatiunea asta in spital, deci daca vreau eu musai ar trebui sa cer probabil. Am impresia ca nu voi dori, nu din motive de mutilare sau alte minuni, ci pur si simplu estetice.

+Quote Post
bulina
post Mar 26 2009, 04:53 PM
Post #155

Musafir

Iau ce imi place de ea ca are zambet smecher (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Simpatica foc (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Mar 26 2009, 06:57 PM
Post #156

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Roxi, e cumva rapperitza, cu "jeansii" cu turul cazut pe vine?! Sepcuta cu cozorocul la spate ii mai trebe! Sau o bandana. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
E tare simpatica asa, bronzata...e conceputa cumva in Tenerife?
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 26 2009, 09:25 PM
Post #157

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Tiii, ce papusica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Rox, daca sunt libera ma bag la o plimbare si sambata asta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 27 2009, 06:40 PM
Post #158

Musafir

F interesant ce spuneti voi de cercelusi. La noi nu s-a auzit de astfel de norme.

Chinte, te asteptam.
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Sara%20la%20o%20saptamana/DSC05225.jpg)

+Quote Post
Cleo
post Mar 27 2009, 06:57 PM
Post #159

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

(IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) chinte hai ca se incalzeste fata nu vezi ca-i gata de plimbare? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

m-as teleporta si eu cu zana mea sa impingem la carut (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 27 2009, 07:25 PM
Post #160

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Poate cineva sa reziste la o asemenea invitatie? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Azi a venit in vizita la serviciu colega careia i-am luat eu locul dupa ce a plecat in concediul de maternitate. M-am jucat cu fetita ei, am lasat-o sa ma traga de par, i-am aratat cum se fac licitatii (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post

25 Pages V  « < 14 15 16 17 18 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th August 2025 - 12:20 AM