![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ce-as mai veni si eu in parc cu voi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Nu prea ma mira chestia cu cerceii, ca doar ei si botezul la biserica tot mai tarziu il fac, sa aleaga copilul. E alta "cultura" pupicei pentru mamica si printesa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nope, botezul se face repede aici.
S-o plimbati si din partea mea! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Apropo de cercei, vreau sa mai spun o data ca eu nu-s impotriva lor pusi de la bine inceput, nici n-am auzit vreodata de nu stiu ce infectii urate de la ei. Numai ca nevazand de aproape doua decenii bebeluse si fetite mici cu ei in urechi, imi sar in ochi. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, eu te-am inteles de la inceput (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) , chiar i-am citit si maica-mii ce-ai spus. E interesant sa aflam si alte optici.
Micuta se pregateste de plimbare. Deocamdata da din picioruse. O sa luam camera in parc sa facem poze. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Ma scuzati de offtopic, dar sunt curioasa. Stiu ca au catolicii si chiar si protestantii botezul mai tarziu, in sensul ca la o anume varsta copiii aleg daca vor sa fie in religia respectiv sau nu. Oare ei il numesc catehizare...am zis bine? Sau fac eu cine stie ce alta confuzie...
Vazut pozele cu printesa in parc, e o frumoasa si Fanny ii sade bine cu bebe (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sara mai are un pic si face 2 luni si m-am gandit s-o imbrac in rochita. Ia priviti cum arata:
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Sara%20la%20o%20saptamana/DSC05240.jpg) |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce frumusete! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ce ochisori frumosi are! De cum ii sta in rochita nici nu mai zic.
Sa-ti traiasca domnisoara, Roxana! |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/in_love.gif)
Ce figura surprinsa are: oouups, m-au prins paparazzi! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Dragalasa de ea (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ce-as mai lua-o in brate sa o pupacesc!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Pup fetita frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Ce-mi plac rochitele pentru gogosele mici si frumoase! Si vad ca are si ciorapei asortati (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th May 2025 - 02:27 PM |
|