IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nasterea unei printese, Povestea aparitiei Sarei
LostWhispers
post Apr 5 2009, 03:42 PM
Post #171

Musafir

Ce bine seamana cu mama ei, pe langa ochi, buze chiar si la sprancene (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . E frumos sa vezi cum copilul se contureaza si incepe sa fie ca si parintele.
Go to the top of the page

+Quote Post
Cindy
post Apr 5 2009, 03:51 PM
Post #172

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce scumpa e ea toata roz! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Roxi, tu o tineai in brate? Daca da, mare dreptate aveai cu ce spuneai pe la bar! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 5 2009, 06:21 PM
Post #173

Musafir

Lost, seamana cu sotul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , o sa te convingi tu mai tarziu.
Sweet, mersi de compliment (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ; eu o tin in brate.

+Quote Post
mititik
post Apr 5 2009, 07:16 PM
Post #174

Membru de Onoare

Group: Obsedat
Member No.: 4

Doamne, ce bombonica! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
ZIBBA
post Apr 6 2009, 10:30 PM
Post #175

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

QUOTE(Roxana_ @ Mar 25 2009, 11:19 PM) *
Am rezolvat treaba cu crema cu SPF, mi-a adus maica-mea una de la Avon pentru copii cu SPF40. Mai e un pic in sticla, dar imi ajunge destul pentru fata ei mica.

Zambeste tot mai des si gangureste. Ar vrea sa vorbeasca. Ii place f mult sa fie bagata in seama.
Iaca aici un zambet proaspat
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Sara%20la%20o%20saptamana/DSC05217.jpg)
si un prim-plan
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Sara%20la%20o%20saptamana/DSC05215.jpg)
Uite-o mai ,ce dulce e printesuca! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) pup yo mutrisoara ei frumoasa !Pe zi ce trece e tot mai dulce!
Am intrat numai un pic ca sunt deja cu somnu-n pleoape ,dar nu m-am abtinut sa n-o vad!
Roxana,trebuie sa fiti niste parinti fericiti!
Eu acum sunt in Ginecologie si toata ziua vad mamici si burtici si puiuti mai mici si mai mari care asteapta sa vina pe lume...si abia astept sa fiu si eu din nou ca ele....si am asa ca un gol in stomac de cate ori ma gandesc la puiul meu...Dra poate vreodata am sa am si eu un ingeras pamantean ,nu doar pe cel ceresc ,Andrei.
Va pup dulce,dar de cele mai multe ori pe Sara

+Quote Post
Roxana_
post Apr 6 2009, 10:38 PM
Post #176

Musafir

Zibba (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) , intr-adevar, suntem niste parinti fericiti. Este un copil f bun si cuminte. Aud de la alte mamici de nopti nedormite, de colici etc. Pe noi ne-a ferit Dzeu.

Ii place grozav la aer. Astazi am scos-o mai pe seara. Ii schimb programul: o voi scoate afara dimineata pe la 11 si seara pe la 17.

Sunt convinsa ca vei avea si tu un bebe. Fii optimista!

+Quote Post
ZIBBA
post Apr 7 2009, 11:37 AM
Post #177

Dependent

Group: Dependent
From: barca
Member No.: 1,130

Are fetisoara de copil cuminte si e foarte bine ca nu are mari probleme cu burtica.Acum ca a venit primavara si in Romania e bine de iesit afara ,asa ei dorm mai bine si mananca la fel.

Sunt optimista si sunt convinsa ca voi avea si eu o mica Sara candva,nici nu ma gandesca altfel.

Va pupicesc dulce

+Quote Post
buburuzazuza
post Apr 7 2009, 02:50 PM
Post #178

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: pe malul apei...
Member No.: 673

Roxi, ai un copil superb. (IMG:style_emoticons/default/kiss_girl.gif) Sa va traiasca si sa fie sanatoasa si norocoasa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
sylvia_31
post Apr 7 2009, 03:11 PM
Post #179

Incurabil

Group: Membru de Onoare
Member No.: 868

Pup si eu printesa zambareata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si pe mamica ei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Imi place cum ii sta in roz, si vad ca va si asortati (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Ce bine ca nu are colici si te lasa sa te odihnesti noaptea.

This post has been edited by sylvia_31: Apr 7 2009, 03:12 PM

+Quote Post
Cleo
post Apr 7 2009, 04:58 PM
Post #180

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ahha, acum vad zana in rochitzica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
tare-i dulce!

+Quote Post

25 Pages V  « < 16 17 18 19 20 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 09:00 AM