IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nasterea unei printese, Povestea aparitiei Sarei
Roxana_
post May 3 2009, 10:45 PM
Post #181

Musafir

Astazi, 3 mai, dsoara Sara Maria a fost botezata:
(IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Botez%20Sara/DSC05337.jpg)
Go to the top of the page

+Quote Post
Cleo
post May 3 2009, 11:07 PM
Post #182

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

doamneeee cat e de dragalasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
e o papusica
am zis!!

+Quote Post
dr_wise
post May 4 2009, 10:21 AM
Post #183

Musafir

Rochita e tare frumoasa, imi place foarte mult (mai ales ca verdele e culoarea mea preferata) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , iar proaspatul crestin pare sa se simta foarte confortabil in ea.
Doamne, ce buzite frumoase are!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Ptiu, sa nu-i fie de deochi!
De abia astept s-o vad la vara!

This post has been edited by dr_wise: May 4 2009, 10:22 AM

+Quote Post
kalua
post May 4 2009, 10:27 AM
Post #184

Musafir

Ptiu, sa nu fie de deochi. Intr-adevar, rochia e o nebunie. Pe asta s-o pastrezi neaparat!
Am vazut si cele doua poze puse de Rox, parca ziceai ca nasa e vara cu Mr. Rox, nu? Ca in poza nasul pare frate cu Mr. Rox. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post May 4 2009, 10:43 AM
Post #185

Musafir

Ma bucur ca va place printesa mea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Ka, toata lumea a zis la nunta ca-s frati. Asa e...daca-i pui pe toti 3 (nasa, nasu si mr. Rox) unii langa altii seamana izbitor.

Dragutelor, ia sa rup eu cateva fragmente din povestirea de la bar despre botez si sa le pun aici, ca vreau sa aiba un jurnal al evolutiei:

Lexie e o scumpa si m-a surprins placut cu liliacul . Mi-a parut bine c-a reusit sa vina sa-mi vada printesa. Poze multe nu stiu daca-s la mine pe camera, ca noi nu prea am putut sa pozam, fiind personaje principale. Trebuie sa-i vedeti rochita verde in toata splendoarea. Am fost nevoiti sa-i dam o jachetica pe deasupra pe afara, ca era un pic frigut. Si costumatia de dupa ce a scaldat-o, a fost f draguta. Sara a plans f putin pentru un bebelus. Chiar multe mamici mi-au zis ca asta nu e plans, in comparatie cu plansul copiilor lor . De fapt, pe parcursul intregului eveniment dsoara Sara a surprins prin cumintenie. Sper s-o tina tot asa. O replica draguta a profei de franceza: mai Roxana, daca tot faci copii asa de frumosi si reusiti, ar fi cazul sa-i faci un fratior .
Slujba la biserica a fost frumoasa. Preotii f rabdatori cu schimbatul, imbracatul si glumeti. Mi-a placut ca a fost singura botezata. Adica n-au mai fost alti copii in acelasi timp.
Restaurantul era impecabil amenajat alb/lila. Nici nu stiu daca a surprins cineva in poze lucrul asta. Mancare cred c-a fost cam putina. Trebuia sa dau 3 feluri + tort. Ma rog, pe mese erau pateuri, maxi-mix, alune, fistic, fructe. Iti mai omorai foamea cu astea . Tortul d-nei Mimi super la gust, ca de obicei. A facut un ingeras pe el, dar parca nu era asa perfect delimitat. Il veti vedea voi si va dati cu parerea. Atractia serii au fost ursitoarele, ultima gaselnita de la botez. Urarile f dragute si haioase. L-au mentionat si pe tata si nu s-a putut sa nu ma bufneasca plansul. De dansat, nu s-a dansat, desi muzica a fost buna, a mon avis, dar disparitia recenta a tatalui nu prea le-a dat oamenilor chef de dans. S-a stat la mese si s-a discutat.

Ma bucur ca totul a iesit bine si eu chiar m-am simtit excelent. Am invatat sa nu ma mai stresez din orice rahat si sa ma bucur de fiecare lucru simplu.
Sara a primit si cadouri (adica lucrusoare) si eu flori . La tort a inceput sa planga cand spargeau copii baloanele mici. Se sperie de la zgomotele puternice. In rest, pot spune c-a fost un ingeras dragalas si cuminte. Va dati seama ca are o intreaga galerie, care l-a facut pe taica-su, la un moment dat, un pic gelos. Imi zice mie: 'ce se uita asa de multa lume la ea?!'.

+Quote Post
Mami de Rares
post May 4 2009, 11:29 AM
Post #186

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucharest
Member No.: 6,054

La multi ani Sara Maria!!! sa fii sanatoasa, cumintica, sa iti dea Dumnezeu tot ce iti doresti si sa ii faci de mami si tati sa fie mandri de tine printes-o!!!
Rares abia asteapta sa cresti sa va jucati impreuna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
(nu am putut sa vad pozele de la servici, sper sa le vad de acasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
pupici si poate ne vedem deja diseara in parc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Altheea
post May 4 2009, 11:52 AM
Post #187

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Am vazut pozele, superba Sara si mamica o frumoasa! Iti sta atat de mine mamica, esti fericita si implinita! Va pupam!

+Quote Post
Roxana_
post May 4 2009, 12:16 PM
Post #188

Musafir

Ia uite ce surpriza placuta (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Ma bucur c-ai aparut prin preajma. Las' c-o sa-ti dau un link sa vezi mai multe poze cu dsoara.
Diseara suntem prinse cu baita de mir, dar serile urmatoare sigur ne vom vedea. Te pup (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
strumfita
post May 4 2009, 12:21 PM
Post #189

Musafir

Ati fost superbe, atat Sara cat si tu Roxi, rochiile asa mult mi-au placut !!!! Va pup cu drag.

+Quote Post
Mami de Rares
post May 5 2009, 09:14 PM
Post #190

Contaminat
*

Group: Contaminat
From: Bucharest
Member No.: 6,054

sunt superbe pozele.
Frumusica foc Sara Maria.
Si seama cu tati leit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
desi am iesit in acelasi timp in parc nu ne-am intalnit pe traseu (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Poate maine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

25 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 09:08 AM