![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
E bine ca-i comoda, atata timp cat nu-ti jeneaza operatia poart-o linistita. Pe mine incepea sa ma usture operatia si nu eram in stare sa mmerg in oras sa caut alta.
|
|
|
![]()
|
|
Obsedat ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 416 Joined: 12-July 07 From: iasi, romania Member No.: 1,930 ![]() |
Roxanico, ma bucur ca te refaci repede si ca ai izbutit cu alaptatul. Tu acum , dormi in camera ei sau o lasi singura?
Iti doresc ca ,, PICEA" sa aiba somn, sa nu o necajeasca colicii, sa creasca frumos si in armonie cu voi. Va pup si va imbratisez cu drag!! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Irinica, picea doarme in patutul ei si eu in camera mea, dar stam cu usile deschise si aud tot. Ne-am mutat si pernele si dormim invers...asa c-avem si vedere la patut.
Apropo de colici, desi am zis ca o sa mananc fructe si legume crude, nu ma tin de cuvant. Meniul meu se compune din supe, borsuri, piure, fripturi, placinta de casa cu branza, mere, iaurt, lapte, branza de vaci, mere coapte, compot de mere, banane si mere mai rar. Fara condimente, fasole, varza, mazare, muraturi, alte fructe si legume crude. |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, abia acum am reusit sa citesc povestea nasterii Sarei, foooarte frumos (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) Ma bucur tare mult ca ai avut doctori buni.
Pupici tie si picei (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 218 Joined: 6-September 08 Member No.: 4,661 ![]() |
Bine ati venit acasa!
Foarte civilizat spitalul unde ai nascut! Pacat ca medicii nu-si dau silinta si in spitalele de stat. La japonezi li se pune mamelor in timpul nasterii un filmulet linistitor cu delfini si altele asemenea. Centura ta nu e stramta pe burta? Unde a gasit o centura comoda mama ta? In general mi se par incomode si greu de suportat. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Totul e bine cand se termina cu bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Perioada care urmeaza e foarte speciala, statutul femeii gravide e special apoi femeia trece pe locul 2 si papusica trece victorioasa pe locul I .. .si-acolo ramane (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa fiti sanatoate si fericite! La mine anestezia a fost totala, daca n-o faceau lesinam eu oricum (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si rezolvam problema. |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Felicitari, Rox! Sa fie sanatoasa! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Roxana ce poveste frumoasa (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , o asteptam cu nerabdare.
Pupici multi pentru tine si printesa ta! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Roxi, pupicei!
Frumoasa poveste! Mi-au dat lacrimile, ai un stil simplu de a povesti, dar emana restul printre randuri (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Ma bucur ca ai facut cezariana in loc de provocare. No, acum si cu alaptatul ai intrat in normal asa ca picea o sa fie mare si frumoasa! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Light, chiar nu e incomoda centura. Mi-a luat-o mami de la Rococo si-a costat 125 de lei.
Va pup si eu fetelor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 05:34 PM |
|