![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu ma gandeam la acelasi lucru ca si doftoreasa: incepe sa semene cu tine, Roxy. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu stiu daca nu e cumva privirea de la tine, de aceea am vazut amandoua acelasi lucru.
E o scumpa, sa-ti traiasca, sa creasca mare si sa mai faca si cate o prostie. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Eu cred ca Sara nu o sa semene leit cu niciunul, o sa fie o combinatie foarte reusita de gene-Rox/tatic.
Pup pe amandoua. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ea tot o sa-si mai schimbe chipul pana la 1 an. Pe mine nu ma preocupa prea tare cu cine seamana (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Carmen, tricoul il port eu, ca ta-su zice ca el nu e 'Staff', ci parinte. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
La fiecare poza se vede cate o schimbare, creste vazand cu ochii, e o dulce (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Sa vezi cand va merge, eu tin minte si acum primi pasi facuti de sora mea, eu eram cea care o invatam in fiecare zi o tineam de manute si exersam, pana intr o zi cand dintr o data s a ridicat si sprijinita cu manuta de pat a facut cativa pasi dupa care hop a picat jos. Unele chestii nu se uita niciodata raman acolo intr un sertaras al amintirilor nostalgice. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lost, dar ce diferenta e intre voi? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Acum noi suntem la gangureli si tipete. In fiecare zi mai scoate un sunet nou. Azi m-am dat in leagan cu ea. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
5 ani, mi am dorit o foarte mult (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) cred ca de aceeia m am preocupat asa mult de ea, bineinteles sub supraveghere.
This post has been edited by LostWhispers: May 27 2009, 11:17 PM |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 248 Joined: 1-February 07 From: barca Member No.: 1,130 ![]() |
Nu intru o saptamana si Sara s-a facut si mai mare si mai frumoasa!Mi-e asa draga cand o vad (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multumesc mult pentru pozele cu ea,Roxi!Sa va traiasca si sa va aduca numai fericire!Cine stie poate ii mai faceti un fratior sau doi...sau trei...faceti copii minunati De vreo 2 luni fac garzi in Gine-Obstetrica si in fiecare vad cum vin pe lume micutii...e o minune Ieri noapte au fost vreo 10 nasteri...ies asa nedumeriti...clipesc de cateva ori si incep sa caute sanul mamei...ce minune...Toti sunt puternici ...se agata cu manutele...adulmeca precum cateii ...sunt adorabili...De cate ori ii vad imi inghit lacrimile cu greu....nu numai pentru ce mi s-a intamplat mie ,dar ma emotionez de fiecare data... Abia astept sa fiu si eu mamica... Va pup mult si dulce! Sara,sa fii fetita cuminte in continuare si sa o asculti pe mami si pe tati! |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 185 Joined: 17-May 09 From: Bucuresti Member No.: 6,507 ![]() |
Rox, ce minune mica si frumoasa ai! Abia acum am vazut-o (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Ptiu, sa n-o deochi!
Sa-ti traiasca! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Zibba, te pupam! Si mai le pupam si pe toate fetele, care ne sunt dragi (stiu ele care (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Alex, mersi. Azi am facut 4 luni. Are 6.2 kg si 66 cm. A fost f viteaza la vaccin si a plans ff putin. Chiar am fost placut surprinsi. E greu cu papa solida, ca nu prea stim ca trebuie sa inghitim. Ii dau cereale cu piure de mere. Mai perseveram. Pun si o poza de saptamana trecuta din Herastrau de la Insula copiilor. Mama Sarei nu prea mai are timp de machiaje si nici silueta nu-i chiar ce-a potrivita, dar am zis ca trebuie sa ma arat si eu la fata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Sara%20la%20o%20saptamana/DSC05547.jpg) Acum doarme printesa, dar e sigur de la vaccin. De 2 zile e mai mereu treaza in timpul zilei si recunosc ca incepe sa ma oboseasca. Nu mai am timp sa fac nimic prin casa, dar ea e pe primul loc, asa ca restul nu conteaza. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La multi ani Sara!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
E frumoasa de pici! S i tu pur si simplu stralucesti! Sa fiti sanatoase si fericite!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:18 PM |
|