![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Bravo Sara! ai vazut ca trece repede vaccinul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Roxi sunteti niste frumusele si imi place ca printesa ta e o cocheta in toata regula! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
De doua zile ma chinui sa-ti trimit un msg si sa te intreb ce inaltime are. Uite ca mi-ai satisfacut curiozitatea. Mamica Sarei e prea fericita, ca sa mai tina cont de faptul ca n-are alura de manechin. Si fericirea asta n-o poti cumpara cu toti banii din lume! Sa-ti traiasca minunatia si sa aiba parte numai de momente placute. LE: De curiozitatea, cam in ce ritm creste lunar, ma refer la cm? Care-i diferenta de cm de la o luna la alta? This post has been edited by dr_wise: Jun 9 2009, 03:30 PM |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
Felicitari pe zi ce trece e tot mai frumoasa si nu o zic doar asa, asta e adevarul. De tinute nu mai vb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de fiecare data abia astept sa vad cu ce e imbracata, mor de drag cand vad si in magazine haine de copii.
Roxana sa nu te mai tunzi te prinde de minune parul lung. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumim pentru cuvintele frumoase!
Fetelor, daca ati sti cate lucrusoare are si majoritatea de buna calitate. E o rasfatata. Nici n-apuc sa-i fac poze de fiecare data cand o gatesc cu ceva nou. Prin casa sta doar in body si ciorapei. Ieri am imbracat-o in 'mariner' si era asa de simpatica. Doarme intr-una de cand am venit de la vaccin. S-a trezit doar sa manance. Multumesc lui Dumnezeu, deocamdata n-are febra, dar o monitorizez. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
La multi ani, Sara! Te iubim, frumoaso! Sa cresti mARE
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa-ti si sa ne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) traiasca minunea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ptiu, sa nu fie de deochi!
E normal sa nu manance bine si frumos din prima solidele. Fa-ti intotdeauna timp pentru masa ei, ii mai povestesti ceva, mai astepti (cateodata chiar cateva minute bune) si va merge. Am niste poze cu fiica-mea la primele mese cu morcovi, ea portocalie toata, eu portocalie, si prin imprejur tot portocaliu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
La multi ani, Sara ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pup fetita frumoasa si cuminte! Usor usor o sa invete ea sa pape. Eu nu i-am dat cereale lui David pana pe la 5 luni si ceva. Ii placeau mult, in special cele Humana cu piersica si maracuja. Poti sa le incerci, sunt pentru 4 lunite. Cu papica va fi un pic mai greu dar sa nu te descurajezi. Mie mi-a luat mai mult de o luna sa-l obisnuiesc pe David cu legumele cu carnita. Se stramba foarte tare si chiar a vomitat o data. Nu trebuie sa renunti gandindu-te ca nu-i place telina sau ca nu-i place spanacul etc. Ei se stramba la orice gust nou. Cand incepi cu papa serioasa? Trebuie sa trec pe la topicul de papa pentru bebici sa spun cam ce-i dau eu lui David.
Kalua, sa ne fi vazut pe noi la prima masa cu spanac...a si stranutat cu gura plina |
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani ! Sara, e o scumpa si piciorusele ei is numai bune de pupacit !!!!va pup cu drag
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Draga de ea! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
sinteti niste dragalase amandoua
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:06 PM |
|