IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 22 23 24 25 >  
Reply to this topicStart new topic
> Nasterea unei printese, Povestea aparitiei Sarei
blekytza
post Jun 9 2009, 02:46 PM
Post #231

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Bravo Sara! ai vazut ca trece repede vaccinul. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Roxi sunteti niste frumusele si imi place ca printesa ta e o cocheta in toata regula!
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jun 9 2009, 02:47 PM
Post #232

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
De doua zile ma chinui sa-ti trimit un msg si sa te intreb ce inaltime are.
Uite ca mi-ai satisfacut curiozitatea.
Mamica Sarei e prea fericita, ca sa mai tina cont de faptul ca n-are alura de manechin. Si fericirea asta n-o poti cumpara cu toti banii din lume!
Sa-ti traiasca minunatia si sa aiba parte numai de momente placute.
LE: De curiozitatea, cam in ce ritm creste lunar, ma refer la cm? Care-i diferenta de cm de la o luna la alta?

This post has been edited by dr_wise: Jun 9 2009, 03:30 PM

+Quote Post
LostWhispers
post Jun 9 2009, 04:05 PM
Post #233

Musafir

Felicitari pe zi ce trece e tot mai frumoasa si nu o zic doar asa, asta e adevarul. De tinute nu mai vb (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) de fiecare data abia astept sa vad cu ce e imbracata, mor de drag cand vad si in magazine haine de copii.
Roxana sa nu te mai tunzi te prinde de minune parul lung. (IMG:style_emoticons/default/yes.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 9 2009, 05:51 PM
Post #234

Musafir

Multumim pentru cuvintele frumoase!

Fetelor, daca ati sti cate lucrusoare are si majoritatea de buna calitate. E o rasfatata. Nici n-apuc sa-i fac poze de fiecare data cand o gatesc cu ceva nou. Prin casa sta doar in body si ciorapei. Ieri am imbracat-o in 'mariner' si era asa de simpatica.

Doarme intr-una de cand am venit de la vaccin. S-a trezit doar sa manance. Multumesc lui Dumnezeu, deocamdata n-are febra, dar o monitorizez.

+Quote Post
Diana.
post Jun 9 2009, 07:16 PM
Post #235

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

La multi ani, Sara! Te iubim, frumoaso! Sa cresti mARE

+Quote Post
kalua
post Jun 9 2009, 07:21 PM
Post #236

Musafir

Sa-ti si sa ne (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) traiasca minunea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Ptiu, sa nu fie de deochi!

E normal sa nu manance bine si frumos din prima solidele. Fa-ti intotdeauna timp pentru masa ei, ii mai povestesti ceva, mai astepti (cateodata chiar cateva minute bune) si va merge. Am niste poze cu fiica-mea la primele mese cu morcovi, ea portocalie toata, eu portocalie, si prin imprejur tot portocaliu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Altheea
post Jun 9 2009, 08:39 PM
Post #237

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

La multi ani, Sara ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Pup fetita frumoasa si cuminte! Usor usor o sa invete ea sa pape. Eu nu i-am dat cereale lui David pana pe la 5 luni si ceva. Ii placeau mult, in special cele Humana cu piersica si maracuja. Poti sa le incerci, sunt pentru 4 lunite. Cu papica va fi un pic mai greu dar sa nu te descurajezi. Mie mi-a luat mai mult de o luna sa-l obisnuiesc pe David cu legumele cu carnita. Se stramba foarte tare si chiar a vomitat o data. Nu trebuie sa renunti gandindu-te ca nu-i place telina sau ca nu-i place spanacul etc. Ei se stramba la orice gust nou. Cand incepi cu papa serioasa? Trebuie sa trec pe la topicul de papa pentru bebici sa spun cam ce-i dau eu lui David.

Kalua, sa ne fi vazut pe noi la prima masa cu spanac...a si stranutat cu gura plina

+Quote Post
strumfita
post Jun 9 2009, 09:13 PM
Post #238

Musafir

La multi ani ! Sara, e o scumpa si piciorusele ei is numai bune de pupacit !!!!va pup cu drag

+Quote Post
walpurgik
post Jun 9 2009, 11:06 PM
Post #239

Musafir

Draga de ea! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)

+Quote Post
Cleo
post Jun 9 2009, 11:53 PM
Post #240

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

sinteti niste dragalase amandoua
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

25 Pages V  « < 22 23 24 25 >
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:06 PM