![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Esti o fericita, Roxi! Daca ar fi dormit si David atat ce bine ar fi fost! La inceput eram ca un zombi, abia daca reuseam sa dorm si eu 2 ore fara intrerupere. Hainute sa-i cumperi pentru intervalul 3-6 luni, nu mai mici ca o sa ramai repede cu ele neatinse. David a crescut 7cm in prima luna si 6 intr-a doua. Am ramas cu o groza de chestii neatinse.
Cat a costat caruciorul? Eu am doua primite si nu ma incanta niciunul si vreau de la 6 luni sa-i iau unul nou, usor, fara optiunea de landou ca n-o sa mai fie cazul. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Althe, deja a primit un urson care nu-i vine. Si a mea e lungana.
Caruciorul a costat 1100 lei si e de la Graco. S-a comportat f bine la iesirea afara. A adormit rapid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ma bucur ca am loc in lift cu carutul, ba chiar intra si barbata-miu pe langa noi. Am facut exercitii de coborat carutu', c-am 3 scari. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxi, asa martisor pentru fetita ta, da! Vreau si eu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Astept poze proaspete pe 9 martie, cu frumoasa ta la o luna. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Carmen, sigur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) voi fi prompta.
Sa va mai spun ca azi si-a tras o mica zgaraietura pe fata. Ii place asa de mult sa dirijeze ca nu conteaza ca se mai atinge uneori si pe fata. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Nu i-ai taiat "gherutele"?
PS: daca nu-i canti, macar vorbeste-i adesea. Chiar ajuta la dezvoltarea armonioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
I le-am taiat, dar ii cresc cu viteza luminii. Trebuiesc ajustate din nou.
De vorbit ii vorbesc in permanenta si cu voce normala (adica nu prostesc cuvintele etc.). |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fetelor, nu stiu daca-i normal ori ba, dar a mea printesa (care luni face o luna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) nu prea doarme ziua. Ieri a dormit de la 12 la 16 si apoi pana la 22:30 n-a prea mai adormit. Noaptea s-a trezit abia la 5. Colici nu cred sa aiba. Dupa vreo 4 ore de stat cu ea in brate, depun armele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sunt totusi bucuroasa ca-si alege perioadele de veghe ziua (de pe la 8-9 la 11-12 si de la 16 la 20:30-22).
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
daca in afara de asta nu ai alte motive de ingrijorare, eu zic sa stai linistita. printesa e plina de energie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
acum asteapta si sfaturile mamicilor. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, daca se dezvolta normal nu-i niciun bai. Fiecare individ este altfel de la nastere pana la moarte in ceea ce priveste somnul.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, de dezvoltat, pare sa se dezvolte normal. A facut falcute, mananca bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . O sa vorbesc si cu dna doctor marti, cand mergem la cantarit.
Am dus-o in parc vreo ora jumate si acum doarme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu mai ma intelegeam cu ea daca n-o scoteam afara. Asta-seara o sa-i facem masaj cu ulei de migdale dulci inainte de baita. Vine o prietena sa ma specializeze. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 5th May 2025 - 11:14 PM |
|