IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nasterea unei printese, Povestea aparitiei Sarei
Altheea
post Mar 1 2009, 11:55 AM
Post #41

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

Esti o fericita, Roxi! Daca ar fi dormit si David atat ce bine ar fi fost! La inceput eram ca un zombi, abia daca reuseam sa dorm si eu 2 ore fara intrerupere. Hainute sa-i cumperi pentru intervalul 3-6 luni, nu mai mici ca o sa ramai repede cu ele neatinse. David a crescut 7cm in prima luna si 6 intr-a doua. Am ramas cu o groza de chestii neatinse.
Cat a costat caruciorul? Eu am doua primite si nu ma incanta niciunul si vreau de la 6 luni sa-i iau unul nou, usor, fara optiunea de landou ca n-o sa mai fie cazul.
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Mar 1 2009, 04:07 PM
Post #42

Musafir

Althe, deja a primit un urson care nu-i vine. Si a mea e lungana.

Caruciorul a costat 1100 lei si e de la Graco.

S-a comportat f bine la iesirea afara. A adormit rapid (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Ma bucur ca am loc in lift cu carutul, ba chiar intra si barbata-miu pe langa noi. Am facut exercitii de coborat carutu', c-am 3 scari.

+Quote Post
dr_wise
post Mar 1 2009, 04:12 PM
Post #43

Musafir

Roxi, asa martisor pentru fetita ta, da! Vreau si eu! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Astept poze proaspete pe 9 martie, cu frumoasa ta la o luna.

+Quote Post
Roxana_
post Mar 1 2009, 05:14 PM
Post #44

Musafir

Carmen, sigur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) voi fi prompta.
Sa va mai spun ca azi si-a tras o mica zgaraietura pe fata. Ii place asa de mult sa dirijeze ca nu conteaza ca se mai atinge uneori si pe fata.

+Quote Post
Fanny
post Mar 1 2009, 05:18 PM
Post #45

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Nu i-ai taiat "gherutele"?

PS: daca nu-i canti, macar vorbeste-i adesea. Chiar ajuta la dezvoltarea armonioasa. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 1 2009, 05:21 PM
Post #46

Musafir

I le-am taiat, dar ii cresc cu viteza luminii. Trebuiesc ajustate din nou.

De vorbit ii vorbesc in permanenta si cu voce normala (adica nu prostesc cuvintele etc.).

+Quote Post
Roxana_
post Mar 6 2009, 12:08 PM
Post #47

Musafir

Fetelor, nu stiu daca-i normal ori ba, dar a mea printesa (care luni face o luna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) nu prea doarme ziua. Ieri a dormit de la 12 la 16 si apoi pana la 22:30 n-a prea mai adormit. Noaptea s-a trezit abia la 5. Colici nu cred sa aiba. Dupa vreo 4 ore de stat cu ea in brate, depun armele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Sunt totusi bucuroasa ca-si alege perioadele de veghe ziua (de pe la 8-9 la 11-12 si de la 16 la 20:30-22).

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Mar 6 2009, 12:37 PM
Post #48

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

daca in afara de asta nu ai alte motive de ingrijorare, eu zic sa stai linistita. printesa e plina de energie (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

acum asteapta si sfaturile mamicilor.

+Quote Post
kalua
post Mar 6 2009, 12:38 PM
Post #49

Musafir

Rox, daca se dezvolta normal nu-i niciun bai. Fiecare individ este altfel de la nastere pana la moarte in ceea ce priveste somnul.

+Quote Post
Roxana_
post Mar 6 2009, 03:49 PM
Post #50

Musafir

Kalua, de dezvoltat, pare sa se dezvolte normal. A facut falcute, mananca bine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . O sa vorbesc si cu dna doctor marti, cand mergem la cantarit.

Am dus-o in parc vreo ora jumate si acum doarme (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Nu mai ma intelegeam cu ea daca n-o scoteam afara.
Asta-seara o sa-i facem masaj cu ulei de migdale dulci inainte de baita. Vine o prietena sa ma specializeze.

+Quote Post

25 Pages V  « < 3 4 5 6 7 > » 
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 5th May 2025 - 11:14 PM