![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Roxiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Spune-i lui "Mr Roxanel" ca fiica-sa seamana MAI TARE cu taticul ei!!!! Culmea!!!! Ai nascut-o tu cumva, sau taica-sau?!!!!
Sa-ti traiasca puiul! Ma distreaza la culme! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) I-am aratat apoza si lui Mr Wise si a inceput sa rada. A recunoscut fata sotului tau, uitandu-se la Sara. This post has been edited by dr_wise: Mar 8 2009, 04:47 PM |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
E o frumoasa Sara, nu conteaza cu cine seamana. Ptiu pe ea, ca e tare dulce. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Acum aud si eu pentru prima data de scosul de cap din baie (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) (IMG:style_emoticons/default/debile.gif) , te rog eu, Roxy, n-o mai chinui. Chiar daca ar avea gatul mai scurt, e asa o problema? Si eu zic ca e galbui albul ochilor (cum suna (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) de la icter. Si ai mei au avut icter, eu avand grupa de sange A + am inteles ca sunt predispusi copiii la icter fiziologic, dar nu le-am dat nimic. In spital i-au pus la lampa (parca pe amandoi, daca bine-mi amintesc). Iar chestia cu nr. cutelor pe picioare iarasi este neconcludenta, nici ai mei nu le-au avut egale si nici unul n-a avut luxatie. Asa ca, take it easy, si bucura-te de ingeras. Va pup. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Sara e o zana dragalasa care vede de pe la 3 saptamani, in nici un caz dupa 2 luni.
Faza cu gatul am auzit-o, am si vazut-o practicata, nici eu n-as face-o doar pt ca daca miscarea nu e facuta corect sa nu te trezesti cu alte belele. Singura chestie la care am insistat la Karli este sa nu i se turteasca ceafa din prea mult stat culcat in aceeasi pozitie pt ca-i pacat mai tarziu. Si acum are un capsor rotunjor, o frumusete. Cutele n-au legatura, insa exista un examen, pe care e obligatoriu sa-l faca pediatrul, ii roteste piciorusele, impingand spre ea, deci cu genunchii la piept cumva. De ce? Pt a vedea daca nucleul femurului se dezvolta normal. Luxatia congenitala se observa la nastere insa miscarea asta este pt a exclude o eventual displazie. Fata mea a avut la ambele picioare si ca atare pana in luna a 11-a cand totul a reintrat in normal n-a avut voie sa mearga nici de-a busilea, daca ar fi facut-o si-ar fi luxat soldurile si-ar fi trebuit sa stea in ghips multe luni. E o problema des intalnita mai ales la baieti. Oricum pediatrul trebuie sa faca controlul asta. A mea nu l-a facut nici la maternitate nici in urmatoarele 4 luni si am aflat de problema in luna a 4-a de la pediatra pe care am avut-o noi cand eram copii apoi totul s-a confirmat la radiografii si ecografii. Icter pronunat a avut si Karla insa din cate am inteles a fost asa din cauza RH-ului diferit la mine si la sot. A stat la lampa cu ultraviolete 12 ore, cand eram inca in maternitate +Fenobarbital, apoi cred ca si acasa pediatra a remarcat ca are icter privindu-i pielea insa nu mi-amintesc sa-i fi dat ceva. Colicile, fata mea manca 5 minute si adormea nu mai apucam s-o bat pe spate sa-i scot gazele si ca atare le acumula si suferea. Apoi mi s-a spus sa insist cu metoda asta pana aud ce trebuie auzit si-apoi se poate culca si intr-adevar colicile n-au mai fost asa dureroase. Apoi din luna a 4-a va linistiti cu asta Roxi, poate incep sa apara dintisorii (la noi a fost o perioada fara stres) iar tu trebuie sa te obisnuiesti ca nu mai poti sa faci totul in ritmul cu care erai obisuita si ca atare nici nu are rost sa iti faci probleme (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pe-aici se mai practica "imbaiatul" in caldare (si numai acolo), la care copilul sta in pozitie verticala si este tinut de gat. Cica s-ar simti ca in pantecul mamii. Oricum este o metoda foarte controversata pentru ca probabilitatea de a tine copilul prost este foarte mare si neplacerile pot fi mult mai mari si mai multe decat beneficiile acestei bai.
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Multi Ani Sara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa cresti mare , frumoasa si sanatoasa si sa asculti de mami (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sara face azi o luna! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Sa ne traiasca si sa-i treaca colicii! De-abia astept sa aud ce spune pediatrul. Rox, ca vroiam sa intreb tot timpul, dar uit (IMG:style_emoticons/default/slap.gif) : ii dai pastilute de fluorid? |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
kalua de referi la fluor?
daca da cred ca-i prea devreme, eu i-am dat fetei pe la aproape 2 ani, cateva luni apoi a fost un articol ingrijorator intr-un ziar romanesc cunoscut pt sfaturile medicale si am renuntat la el (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aici se dau din prima zi de viata, binenteles in doza corespunzatoare. Eu i le-am dat pana pe la 5 ani, apoi am intrerupt de capul meu. Cred ca se foloseste metoda asta de cel putin 20 de ani la toti copiii si studiile de lunga durata nu arata decat efecte negative singulare.
|
|
|
![]()
|
|
in Romania, in multe regiuni, apa potabila are un nivel ridicat de fluor si tot ce e in plus e daunator. Cred ca stomalolgii din fiecare regiune stiu cum stau lucrurile in zonele respective.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La multi ani Sara. Abia aştept să te faci un pic mai mare să te urăm de-un frăţior"! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 05:59 AM |
|