IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

25 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Nasterea unei printese, Povestea aparitiei Sarei
Roxana_
post Mar 9 2009, 09:46 AM
Post #71

Musafir

Sa ne traiasca Sara zic si io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ! Multumim de urari!

Kalua, ii administrez doar Vigantol Oil (adica vitamina D3). N-am auzit nimic de fluor.

Auzi doftorici, spune-i si soacra-mii ca seamana cu fi-su, ca imi spunea aseara ca ei i se pare ca seamana cu mine.
Pesca, icter a avut in maternitate (si eu si Sara avem grupa AII) si-au pus-o la lampa. Am impresia ca trece de la sine.
Cleo, pediatra mea s-a uitat la picioruse inca din prima vizita. Stiu ca-mi zise tipa de la ecograf (am facut chiar inainte sa nasc) ca-mi recomanda la 3 luni o ecografie de sold pentru pice (dar eu sustineam atunci ca nasc natural). In fine, nu sunt ingrijorata, ci doar atenta.
Nu stiu ce sa zic daca are colici ori ba. Eu o tin sa regurciteze/ragaie dupa masa si chiar in timpul mesei, pentru ca suge cu atata pofta de se ineaca.
Cleo, nu stiu daca vede mai mult decat niste umbre. Cert e ca ne stie vocile si intoarce capul dupa ele. Imi place ca-si ridica capul cand o pun pe burtica, dar inca de la nastere a facut asta.

Fanny, sa stii ca n-am renuntat la idee (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Dar trebuie sa astept minim 1 an jumate pana la o noua conceptie.

I-a luat al meu ieri leagan, dar e o editie mai noua si unghiul nu-i asa de lejer. E ca si cand ar sta pe scaun un pic mai lejer. O sa-l folosesc de pe la 2 luni, ca acum nu stiu daca adoarme ea in pozitie aproape sezanda. In cel ce l-am pus pe pagina anterioara, adoarme garantat. E f util, ca mai apuc sa fac si eu cate ceva.
Go to the top of the page

+Quote Post
janis
post Mar 9 2009, 10:01 AM
Post #72

Obsedat

Group: Dependent
From: In nori...
Member No.: 4,029

La multi ani iti urez si eu, Sara (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
Altheea
post Mar 9 2009, 10:42 AM
Post #73

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Constanta
Member No.: 1,203

La multi ani iubitei Sara!
Roxi, daca Sara ar fi avut colici sa fii sigura ca stiai pana acum. Ar fi plans cateva ore bune, s-ar fi facut covrigel si si-ar fi frecat piciorusele. Si la cat de atenta esti tu cu alimentatia chiar nu cred sa aiba fetita ceva. Mi-au povestit mai multe prietene ce inseamna colicii. Nici David nu a avut. Sara e un copil linistit, multumit, doarme bine. Si este tare vanjoasa daca deja isi tine capsorul ridicat cand o pui pe burtica. Puturosul meu mult mai tarziu l-a ridicat. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Pup fetele si asteptam noutati cand te intorci de la pediatra!

This post has been edited by Altheea: Mar 9 2009, 10:43 AM

+Quote Post
claudia_electra
post Mar 9 2009, 10:58 AM
Post #74

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

La Multi Multi Anisori papusica superba! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
deedee29
post Mar 9 2009, 11:41 AM
Post #75

Dependent

From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Am contemplat-o pe fetita ta, Roxana, cateva minute bune, e atat de frumoasa, ca nu imi vine sa imi iau ochii de la ea. Va doresc multa sanatate la amandoua, sa creasca mare si sa ramana sursa ta nesfarsita de implinire si bucurie. Copii ca al tau ma fac si pe mine, din ce in ce mai mult in ultima vreme, sa imi doresc sa tin la piept o manuta de om ca Sara, care sa dea un sens existentei noastre.

+Quote Post
blekytza
post Mar 9 2009, 01:07 PM
Post #76

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Sara face azi o luna si beau un... biberon in cinstea ei (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
(IMG:http://i22.ebayimg.com/03/i/001/26/3b/2142_1.JPG)

+Quote Post
Roxana_
post Mar 9 2009, 06:45 PM
Post #77

Musafir

Sunteti niste dragute (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
O felie de tort pentru voi (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Diverse/1yve9vbgevh.jpg)

Astazi am venit cam pe fuga cu caruciorul din parc ca plangea de mama focului. Ea nu prea plange, de regula, dar de data asta nu se mai oprea. Am venit acasa, am pus-o la san si s-a linistit rapid. Concluzia: plangea de sete. Am fost acum si-am luat un fel de gentuta in care sa pun un biberon cu niste ceai pentru cazuri ca acesta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
albinuza
post Mar 9 2009, 06:49 PM
Post #78

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

La multi ani! Sa-ti traiasca printesa Roxy! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Mar 9 2009, 09:15 PM
Post #79

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Cum a fost vizita la pediatru? Ai scris pe undeva si n-am zarit eu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

PS: E superba micuta si cand doarme si cand se stramba. Cand am chef sa ma inveselesc, dau fuga la pozele cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Light Blue
post Mar 9 2009, 11:19 PM
Post #80

Dependent

Member No.: 4,661

La multi ani plini de fericire, micuta Sara!

+Quote Post

25 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 7th May 2025 - 09:55 PM