![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, azi am fost la pediatru (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Noile masuri: 4,250 kg si 56 cm. Totul e in regula. A zis ca are urme de icter si ca e absolut normal. Din cauza ca o alimentez de la san ii va trece un pic mai greu. Ne-a dat si o trimitere la un ortoped ca sa vedem ce-i cu oscioarele. Dna doctor a zis ca-i in regula, dar ca sa fim linistite. Azi i-am completat in albumul bebelusului si trebuie sa ma pun pe scos poze pe hartie, ca sa le pun in el. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie mi se pare ca are culoare de copil sanatos. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pfoooa ce repede trece timpul , sa iti traiasca si sa fie sanatoasa!
Apropo de stresatul cu diverse chestiuni, mie mi se pare normal :| Eu cred ca as fi de 100 de ori mai stresata, ca deh, asa mi-e firea, mereu primesc reprosuri pe tema asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Io zic ca tu esti destul de echilibrata, si daca tu crezi ca are pruncul ceva, mai bine il duci la doctor si ii faci toate verificarile, ca vorba aia...better safe than sorry. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Si la mai mare! Este foarte bine ca esti atenta cu bebelusa. Eu am sesizat la un moment dat ca ii trosnea un genunchi, apoi o glezna. M-a linistit pediatra, mi-a zis ca este normal, ca bebel isi dezvolta mobilitatea. Dar ma speriasem groaznic, mai ales ca nu simteam decat la un piciorus. Si eu am primit "reprosuri" ca as fi prea panicata cu copilul desi este o mare diferenta intre a fi panicata si a fi atenta. Doar mama isi cunoaste cel mai bine copilul si sesizeaza toate schimbarile, bune sau mai putin bune.
Sa fiti sanatoase si luna de luna sa avem cele mai bune vesti de la voi! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa semnam condica, ca am lipsit cateva zile de aici.
Joi, am fost la ortoped, ca sa stim ca totul e in regula. Aveam trimitere la spitalul Grigore Alexandrescu si-acolo am mers. Am asteptat aproape o ora sa vina doctorul. Noroc ca a stat mami cu Sara afara, ca ce era acolo, era jale. Fff multi copii si evident care mai de care mai raciti. Ma enerveaza la culme cand trebuie sa astepti atat cu copil de o luna. In 2 minutee a fost gata consultul si totul e in regula. Ieri am avut o zi cam agitata. Nu prea a vrut sa doarma. A stat treaza de la 8:30 pana la 13:45, cand am scos-o in parc, ca doar asa a adormit. A facut un scandal pe scara, c-a iesit si vecina s-o salute (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Acum am descoperit o metoda veche: pun o perna, un prosop pe ea si pe Sara lungita pe perna si-o legan pe picioare. Primeste f multe lucrusoare. In curand o sa-i umplu sifonierul. Fetelor, sustin in continuare ca nu-s o mama disperata, ci absolut normala. |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Evident ca e bine Sara ca doar e printesa nu? Printele sunt sanatoase frumoase si destepte! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Asta cu leganatul pe picioare o facea si mama. Imi amintesc ca si pe 5 ani, cand a aparut oiseau si ii facea si ei la fel, vroiam si io! Si imi mai placea cum imi facea tata calutu' si merge de nebun in 4 labe prin casa cu mine pe spate (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eeee dulce copilarieee (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ce mai face printesa? si ce mai fac parintii printesei? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Printesa da din manute in patut si parintii spera sa adoarma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Cum va spuneam la bar, o suspectez de ceva colici, dar cu ajutorul Infacolului vad ca i-au mai trecut. Mai nou doarme langa mine pe pernuta in timpul zilei. Imi place mult sa stau in preajma ei. I-a luat mama chestia asta, dar deocamdata nu prezinta interes major: (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Sara%20la%20o%20saptamana/DSC05204.jpg) si s-o mai vedeti un pic si de-aproape (inca mai e un pic icterica, dar sper sa-i treaca in curand): (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Sara%20la%20o%20saptamana/DSC05209.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
ce dulce! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si cum s-a potrivit maimutica chiar langa capsorul ei.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th May 2025 - 09:44 PM |
|