![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scumpetea de ea! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) I s-au inchis ochii la culoare? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) In poza eu ii vad negri.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, nici nu sesizasem maimutica (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Ka, nu i s-au inchis. Tot gri sunt. Am inteles ca daca va fi sa-i aiba albastri, pe la 3 luni trebuie sa i se deschida. La par e saten, desi in poze pare un pic roscata. Trebuie sa ma apuc sa fac lista de invitati pentru botez si sa se duca al meu sa comande invitatii. Il facem pe 2 mai. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce printesa frumoasa si ochioasa (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
pup dulce frumusetea mica (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) si pe mamica (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Ce dulcica e!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hihi ce dragalasenie (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) pup obrajori delicati
colicile trec in luna a 4-a si daca ai cu ce sa o ajuti cu atat mai bine. Oricum aveti noroc ca-i vreme faina, puteti iesi pe-afara si aerul curat o ajuta sa doarma mai bine |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Roxy, e o scumpa. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Nu vreau sa te dezamagesc, dar nu cred ca ochii ei vor fi albastri. Cei care vor avea ochi albastri, au o alta culoare de la inceput, este un altfel de albastru-gri. Anyway, nu conteaza ce culoare au ochii, important e ca e frumoasa si sanatoasa. Cel putin asa se vede din poze, depinde cat de apropiata este culoarea adevarata de cea din poze.
Cleo, mie mi-a spus doctorul ca unii copii pot avea colici pana la 6 luni. (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Am patit-o eu cu cel mare, ca o perioada nu a mai avut, si am crezut ca au trecut, si apoi cand l-au apucat iarasi, am chemat dr., pentru ca n-am stiut ce are. Sper sa scape Sara cat mai repede de colici. This post has been edited by pescarush: Mar 18 2009, 12:56 AM |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Trebuie sa ma apuc sa fac lista de invitati pentru botez si sa se duca al meu sa comande invitatii. Il facem pe 2 mai. 2 mai mi se pare o data excelenta, in cazul in care ati optat pentru un botez restrans. Pentru ceva mai amplu, cu multi invitati, sa iei in calcul mini-vacanta (vineri-duminica) 1-3 mai, care s-ar putea sa va dea putin planurile peste cap. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Imi reinnoiesc declaratia de dragoste fata de Sara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . Va doresc sanatate si numai bine la amandoua.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th May 2025 - 09:11 AM |
|