Feb 25 2009, 01:27 PM
|
|
|
Contaminat ![]() Group: Contaminat Posts: 1 Joined: 25-February 09 Member No.: 5,947 |
as dori sa stiu dupa cat timp pot sa raman insarcinata dak am intrerupt anticonceptionalele??
as dori sa stiu dupa cat timp pot sa raman insarcinata dak am intrerupt anticonceptionalele acum o saptamana??ast un raspuns va rog as dori sa stiu dupa cat timp pot sa raman insarcinata dak am intrerupt anticonceptionalele acum o saptamana??ast un raspuns va rog as dori sa stiu dupa cat timp pot sa raman insarcinata dak am intrerupt anticonceptionalele acum o saptamana??ast un raspuns va rog (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) as dori sa stiu dupa cat timp pot sa raman insarcinata dak am intrerupt anticonceptionalele acum o saptamana??ast un raspuns va rog (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) ma numesc diana si as dori sa stiu dupa cat timp pot sa raman insarcinata dak am intrerupt anticonceptionalele acum o saptamana le-am luat timp de 4 luni??ast un raspuns va rog..imi doresc un bebe pt k ii iubesc mult |
|
|
|
alexxa Anticonceptionalele si sarcina: La cat timp trebuie intrerupte pentru a ramane gravida Feb 25 2009, 01:27 PM
Maàt Salut. Esti deja gravida. O sa faci tripleti. Feb 25 2009, 02:48 PM
Szimcsi :)) Vad eu dublu dupa paharul de Chianti sau Alexx... Feb 25 2009, 02:57 PM
Maàt 6. Unul dupa altul. La topic gresit si cu prescurt... Feb 25 2009, 02:58 PM
Teocris
![]() ![]() |
| Lo-Fi Version | Time is now: 25th October 2025 - 08:37 AM |
|
|