![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Serios??? la mine n-a nins...si suntem amandoua in Sibiu... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Doamne... Eu nu sunt chiar din Sibiu. Sunt din judetul Sibiu. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La noi a nins si inca cu fulgi mari de tot. Nu a apucat sa se depuna insa. Azi e un frig de nu-ti vine sa iesi afara (IMG:style_emoticons/default/germare.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bai, apropo de retete. Am o varza mare acasa si nuj ce sa fac cu ea. Parca as vreo-o in stare cruda, negatita, ca imi place mult, dar in afara de salata simpla de varza mai pot sa fac ceva cu ea oare?
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ...varza a la Cluj, poate?...
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai fa o variatiune de salata , adauga morcov ras (poti si telina rasa)
sau iote aici altufelu daca esti mai curajoasa: http://www.foodtv.ca/recipes/recipedetails.aspx?dishid=4464 This post has been edited by bulina: Mar 24 2009, 04:48 PM |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ahhh sa stii ca mi-ai dat o idee bulina (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Fac asa cu varza si morcovi si smantana (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Stiu ca suna ciudat dar am io un feeling ca o sa imi placa combinatia.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Daca iti place tonul poti face o salata de ton, porumb si varza cu maioneza sau fara depinde cum iti place maioneza, o sarezi, piperezi si pui si un pic de ulei de porumb sau floarea soarelui. E bunicica.
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La Bucuresti e vreme frumoasa. Am fost dimineata cu Sara si mami sa punem la punct detaliile cu botezul. Sa vedeti ce lumanare frumoasa i-am comandat. Acum doarme pe picioarele mele si eu ma uit la ea. Mie-mi place varza anatolica, dar e un pic mai grea pentru stomacu' tau. Nu prea mananci tu carne tocata. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) mersi de idei, hai ca am deja in cap ce o sa fac, numa sa ajung odata acasa ca mor de foame (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Szi ca acum vazui, aspirina exact dupa efort e cea mai eficienta.
Doctoreaso pai e free face parte din reclamele Metro, daca mai ajung la Metro eu pot sa ti-o iau numa' nus cum sa ajunga la tine. Si eu vroiam azi la aerobic, da' a baut Mr.Mon bere, asa ca tre' sa duc eu copilul la tenis. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Eu tocmai am primit o veste naspa. S-a scumpit whisky-ul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si aveam nevoie de vreo 5 sticle pentru ziua mea (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 06:04 PM |
|