IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 99 100 101 102 103 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
kary_pink
post Apr 9 2009, 03:14 PM
Post #1001

Musafir

Acum umbla zvonuri cum ca asa ceva putea fi prevazut, dar astea sunt doar jocuri... Nu este posibil sa previi un cutremur de o asa amploare. Faza e ca in martie inainte de cutremurul asta au mai fost 3 ceva mai mici dar nah, cati oameni evacueaza locuinta la un cutremur?! Unde sa plece...

In Italia sunt cladiri foarte vechi, statul a obligat cumva cetatenii sa'si consolideze locuintele oferind parca 50% din cheltuieli dar... Cand unele sunt consolidate probabil altele se invechesc.

Le este frica acum de Roma, ca nah se stie ca anumite sunt acolo de pe timpul romanilor si cine stie cutremurele astea ce efecte pot avea.

Au aratat la tv ce a surprins o camera video si m'am crucit sa vad seif din fier care probabil cantareste peste o tona cum se zguduia la cutremur de colo colo...
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Apr 9 2009, 03:33 PM
Post #1002

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Am inteles c-a fost de fapt un cercecetator care a prognozat un cutremur de proprotii si l-a sicanat politia, deoarece "speria populatia". Stati sa caut stirea.

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 03:34 PM
Post #1003

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

yep am citit si eu ieri
acum vrea sa-i traga la raspundere pe cei care i-au dat cu flitul

+Quote Post
Fanny
post Apr 9 2009, 03:36 PM
Post #1004

Moderator Global

Scandal de proportii in Italia, dupa ce presa a dezvaluit ca un cercetator a avertizat autoritatile ca va urma un cutremur devastator, dar a fost ignorat. Giampaolo Giuliani, cercetator la Institutul de Fizica Nucleara (INFN), a sustinut ca a identificat modul in care Radon-ul, un gaz eliberat de crusta pamantului inainte de un cutremur, poate fi utilizat pentru anuntarea cutremurelor.
El a monitorizat timp de doi ani de zile frecventa si intensitatea gazului eliberat in aer. Giuliani a avertizat ca in regiunea Abruzzo se va inregistra un "cutremur dezastruos" prevazut pentru data de 29 martie. Declaratiile lui Giuliani au starnit reactia autoritatilor. Primarului orasului Sulmona a depus o plangere impotriva lui Giuliani, acuzandu-l ca a alarmat inutil populatia.
Hotnews

+Quote Post
kary_pink
post Apr 9 2009, 03:36 PM
Post #1005

Musafir

L'au facut idiot...

No acu' sa zica maine in Romania nu stiu ce cercetator ca va fi cutremur pe 5 mai . V'ati lua bagajul si unde ati pleca? (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 9 2009, 03:38 PM
Post #1006

Moderator Global

Pai la noi a fost faimosul Hancu, care alarma la OTV populatia, pana s-a saturat lumea.
Naspa este ca au inceput si in Bulgaria sa se cutremure peretii. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Seismologii din Bulgaria sunt îngrijoraţi în legătură cu o serie de mişcări telurice care s-au produs în ultimele zile, relatează site-ul Novinite.com. Trei cutremure cu magnitudinea cuprinsă între 2,7 şi 3,6 grade pe scara Richter au avut loc în mai puţin de 12 ore în regiunea Kardzhali, situată în sudul Bulgariei.

+Quote Post
rozy
post Apr 9 2009, 03:51 PM
Post #1007

Musafir

Fetele,pt o incepatoare,care ziceti ca e mai usor de facut? Cozonacul crapat, sau ala din reteta lui Cleo ?

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 03:53 PM
Post #1008

moderator

amandoua-s crapate doar ca nitel diferit (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
nu le mai crapa lasa-le doar rulate cu umplutura. Coca in sine e foarte buna la amandoua

te-ai programat la analize??

kary n-ai cum sa-ti iei bagajul decat probabil in cazul in care demonstratiile sint foarte edificatoare si exacte ceea ce din pacate e putin probabil in cazurile astea

+Quote Post
rozy
post Apr 9 2009, 03:58 PM
Post #1009

Musafir

Ala crapatul a Kaluai parea mai usurel ca si compozitie si metoda de..producere.
Nu am facut programare ca nu dau de doctora (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 9 2009, 04:01 PM
Post #1010

moderator

E foarte bun si de-abia prinzi gustul la aluaturi framantate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Cred ca poti sa iei magneziu si fara prescriptie doar discutand cu farmacista. Ams i eu cateodata carcei si stiu cat de cumpliti sint. In ultima vreme cand am, am in talpa si e dupa cate-o zi in care am purtat tocuri (desi port mereu unele au pesemne o forma care nu-i place talpii )

+Quote Post

137 Pages V  « < 99 100 101 102 103 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 12:36 AM