![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaaa,cred ca partea cea mai faina e framantatul (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Eu nu am malaxor ca voi (IMG:style_emoticons/default/weep.gif)
Analize vreau sa fac nu doar pt lipsa de magneziu,si o hemograma si urina |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Ce amuzanta e Rozy, nu da de doctora, se duce la scoala si afla ca nu face ore. Nu ca ar fi amuzanta situatia in sine, ci doar ea. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Am vazut ieri ingredient intr-un cocktail Kahlua si m-am gandit la Kalua noastra. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) De fapt il zarisem de mai multe ori, dar de-abia acum m-am si edificat ce este. Cica lichior de cafea de origine mexicana, secretul celor mai delicioase cocktailuri..hmm. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mmmmm suna bine Sweet (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
La faza cu scoala nu ma plang, doctora in schimb... (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
merge turnat lichiorul si-n cafea, s-o inveseleasca
am inteles cu analiza insa pana ajungi la ea mai reduci crizele cand aveam varsta ta aveam carcei la gamba, ma saltau din pat si umblam pe varfuri ca o stafie (sa nu le trezesc pe fetele din camera) pana-mi trecea. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am incercat odat' cozonacul crapat si nu mi'a iesit. A iesit o painica dulce... Ce e drept am framantat io cat am putut dar nu foarte mult (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ei, nu-mi taia avantul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Oricum eu dau din gura,dar nu sunt sigura ca ajung sa-l fac,ca vad ca si curatenia merge anevoios (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
mie nu mi-a iesit rasuceala prea frumos (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) de-asta mi se pare celalalt mai usor de executat.
anyway eu fara malaxor nu ma apropii de aluaturi dospite (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' cam cat dureaza un framantat eficient?
|
|
|
![]()
|
|
rozy lasa-l sa dospeasca bine nu te grabi sa-l arunci in cuptor
coca trebuie sa fie foarte fina ca aspect si usor elastica ...deja de basici nu mai zic (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da tu faci ce vrei cu avant sau nu ca poate tu esti mai iscusita si faci cozonac bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
No, cu ce cozonaci buni si pufosi gasesti in comert in Romania cumperi unul si scapi si de chin si de risc si de tambalau in bucatarie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ete si eu ce sfaturi de gospodina dau... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 08:26 PM |
|