![]() |
![]() ![]() |
![]() |
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai pana acum asa am facut, dar nu se compara la gust ,si mirosul alaaaaaaa mmmmmmmm (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Cozonacul e mai putin fioros decat pare in poveste (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si gust bun are si daca nu-l framanti ''pana transpira grinda'' doar ca ala e a la carte care se ia fasii fasii cand il mananci
Eu a trebuit sa capat dexteritate pt ca ne-am apucat sa deschidem alimentara aici cu de toate, fara sa fim foarte priceputi (IMG:style_emoticons/default/omg.gif) apoi mi se dusese vestea cu prajiturile si zacusca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) insa cele 12 ore pe zi petrecute acolo 7 zile din 7 nu le mai vedea nimeni cand mai greseai cate ceva ( vreun carnat sau vreo sunca (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Eu stiti cum am facut cu cozonacul anul trecut? Mama mea l-a facut si eu am facut crapatura si rasuceala. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
M-a vizitat Maat la birou, cu un buchet imens de flori. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Trebuie sa va spun ca e nebuna, ii sta foarte bine tunsa asa si a slabit, parca e o pustoaica de 18 ani.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sintem femei asa c-avem voie sa exageram cand nu ne place ceva. By default!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Szi, da' macar v-ati tras in poza, sa vedem si noi doua oltence sexoase?!!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
Rozy cam o juma' de ora minim ar trebui framantat sa-ti iasa pufos. Soacra-mea il framanta o ora si ii iese tare afanat, da' pe mine nu ma tine rabdarea atata timp.
Mi-e o lene puternica. OMG ce nasol cu cutremurul ala. Da' Italia are si vulcanii aia fiorosi, cre' ca de acolo se trage. Eu am facut mai demult un curs de radiestezie si cica in preajma cutremurului poti masura radiatiile Hatman si astea cresc tare si in functie de asta iti poti da seama cat de mare poate fi. Anw a fost si la noi acum vre-o 4 ani cred un cutremur la care primul impuls a fost puternic de tot si pe vremea aia aveam caine, chiar inainte de cutremur era agitat de nu stiam ce are si cand a inceput direct la usa s-a dus, ce inseamna instinctul de survive. Pai in Bucuresti in '77 a fost naspa de tot, sa ne freasca al de sus de vreun cutremur de magnitudine mare ca tot asa o sa fie daca sunt atatea blocuri cu bulina. Chiar vroiam sa-i spun ca faza cu extensiile de par e mai mare daraua. Am vazut o tipa care are salon de coafura si ma intalnesc cu ea cand duc copilul la tenis, de aratat arata bine, da' cica se pot incurca naspa de tot la spalat pe cap si seara zicea ca isi impleteste 2 cozi sa nu i se incurce. Si mi le-a aratat si pe dedesupt, apai parca ai ceva in plus, nus zau daca merita. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Chiar asa! Unde-i poza?
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi,imi place semnatura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am ajuns si io acasa! Am recuperat masina. Ma cost 108 euro. Bani pe care nu i.am dat ca nu aveam la mine, si baiatul are incredere ca ii duc maine.
Mi.a schimbat bujiile si cablurile de la bujii. Pierdea curent pe acolo. Franele nu le.a schimbat ca a zis ca-s in ordine! Maine ma duc sa fac plata. In itmp ce urcam spre casa, ca stau la 4, m-a urmarit o pisica de la 1 pana la 3. Pana la 4 nu a mai urcat! SI se freca de zabrelele de la balustrada si mieuna (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Si dupa aia se uita in sus la mine (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ma duc sa scot rufele si sa bag altele. Is harnica (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:29 PM |
|