IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
3A
post Apr 10 2009, 02:21 AM
Post #1041

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Drum bun si distractie placuta Kalua si Kary!

Si Paste Fericit celor ce si-l sarbatoresc acum.

Cleo, e ok, eu am zis in gluma (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Slinos nu-mi fac griji, al meu nu e si nici nu cred ca va fi. De comportament sper sa nu faca niciodata asa ceva ca daca l-as vedea...cu fumuri d-astea de adolescent...

La Multi ani Szi. Multi fericit si cu bucurii!

Rozy, spor la cozonac. Sa stii ca si eu am mai facut din ala framantat (asa 1/2h cum zic fetele) dar l-am mai tinut si pe aragaz la caldura. E f. important sa fie toate ingredientele la temperatura camerei si sa fie cald in bucatarie dupa cate am vazut eu.

Sweet, am avut eu un dubiu ca nu te-ai sculat tu asa in miez de noapte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Fanny
post Apr 10 2009, 07:40 AM
Post #1042

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neatza!

+Quote Post
albinuza
post Apr 10 2009, 07:42 AM
Post #1043

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Mi-e somn. iar am adormit dupa 12.
Azi e ziua lu' ex ubu. Tre sa dau un semn. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Mi-as dori sa plec azi mai devreme de la munca, dar nu cred ca e realizabil.
O zi buna fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

(IMG:style_emoticons/default/crying.gif) A lovit-o masina pe cateaua de la firma. E moarta mititica! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

This post has been edited by albinuza: Apr 10 2009, 08:00 AM

+Quote Post
deedee29
post Apr 10 2009, 08:01 AM
Post #1044

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Nu stiu daca v-am mai zis, dar urasc sa fac curatenie. Saptamana asta am dedicat-o unei primeniri temeinice a casei, dar simt ca pierd constant in lupta cu praful. Am hotarat sa fac cate o camera pe zi, ca sa nu o iau razna cu totul si am senzatia ca fac intr-o parte si se pune praful la loc in cealalta. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Mai am bucataria si baia, sper sa le termin azi, desi o sa cam am de tras. Uff...nu stiu cum o fii la voi, dar la mine e jale mare. Eu nu stiu de unde se aduna atatea prostii in casa. Evident am constatat ca nu mai am loc de depozitare pe nicaieri. In curand o sa ne sufocam printre atatea genti, incaltari, toale si alte prostii. Uneori ma intreb daca am asa mare nevoie de ele? Evident ca intrebarea asta nu ma macina atunci cand ma cuprinde febra cumparaturilor.
Va doresc tuturor sarbatori fericite si un iepuras generos, in cazul in care Pastele vine in acest weekend. Sa va odihniti si sa va veseliti. Va pup.

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 10 2009, 08:29 AM
Post #1045

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata.

+Quote Post
blekytza
post Apr 10 2009, 08:53 AM
Post #1046

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!

+Quote Post
Diana.
post Apr 10 2009, 09:14 AM
Post #1047

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Neata!

+Quote Post
dr_wise
post Apr 10 2009, 09:17 AM
Post #1048

Musafir

Buna dimineata!
Aici e o zi minunata de primavara, toata lumea e libera, parca-i oras parasit, doar cineva a trecut de dimineata prin cartier, a zdranganit ceva si a cantat in limba lor, habar n-am ce. Probabil e un ritual din Vinerea Mare la catolici... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Imi beau cafeluta si ascult Radio Romantic. Doamne, ce bun e internetul asta!
Diana, te rog sa ma lamuresti cu o informatie.
Duminica vreau sa merg la slujba de Florii.
In tara n-am fost niciodata, dar am vazut lumea venind de la biserica cu o crenguta de salcam.
Trebuie sa am flori la slujba?
Ce semnifica?
Multumesc!

+Quote Post
Roxana_
post Apr 10 2009, 10:26 AM
Post #1049

Musafir

Neata gagici!
Eu sunt azi f fericita ca l-am visat pe tata aseara si-l tot intrebam de ce cara aripi de inger dupa el si el mi-a spus: ce sa fac tata! Ff frumos visul meu si linistitor pentru suflet.
Deedee, eu arunc sau dau in ultima vreme, tot de ce n-am nevoie. M-am confruntat multa vreme cu strangere de lucruri inutile, asa c-am zis ca-i cazul sa-mi schimb tactica.
Saraca catelusa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) .

+Quote Post
dr_wise
post Apr 10 2009, 10:33 AM
Post #1050

Musafir

Ce frumos, Roxi! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si eu l-am visat pe tata o data dupa ce-a murit. Tocmai preparasem o prajitura in vis, iar tata, incantat de gustul ei, o striga pe mama sa vina sa guste si ea. Si Bogdan l-a visat o data, ii spunea ca e foarte mandru de el.
Eu cred ca astea sunt semne ca ei se gandesc la noi si vegheaza ca totul sa fie bine.
Din cauza asta am si inceput sa merg la biserica de cand sunt aici, sa ma rog si sa aprind o lumanare in fiecare duminica pentru toti ai mei, cei care suntem in viata, dar si pentru cei dusi dincolo.
Ma linisteste sufleteste si ii simt mai aproape pe toti.

+Quote Post

137 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:43 PM