![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da Carmen, cum spune si prietena mea citandu-l pe Blaga 'este Marea Trecere...nu este disparitie'. Bine, tati mi-a dat aseara si o lectie de condus pe Megane-ul (care e si el raposat, o sa se duca la fiare vechi adica) in sensul c-am condus cu el langa mine si la indicatiile lui (tot in vis se intampla). E musai sa ma apuc sa conduc.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Ce frumos visul Roxi! Tati te vegheaza de acolo de sus (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu l.am visat pe tata dupa ce a murit cativa ani la rand la fel.
Eu eram cazuta intr-o apa involburata si el ma scotea! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Am treaba si nu am chef! (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu ma intalnesc cu bulinutza azi he he
Sunt f varza ca m-am incaltzat in niste pantofi care ma bat foarte tare si abia mai pot sa merg (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Eu cred ca ma duc acas sa mananc. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Astazi, vineri, liniste si pace la lucru.
In pauza de pranz am mers repede acasa si am adus-o pe Bambi la birou, credeti ca acum mai lucreaza vreun coleg de-al meu? nu, toti se joaca cu "fetita mamii" si se alearga prin birouri! Gata am facut-o vip, asteptam sa oboseasca sa ii putem face si o fotografie. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
Altefel nu ai cum sa ii faci o poza ah? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Am venit si eu de acasa, si ma pun sa fac repede ce mai am de facut, si o zbughesc inapoi acasa! Am uitat sa pun benzina, si nu stiu daca mai ajung pana acasa (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Angel eu mi-am nenorocit picioarele de la pantofi. Nu exista pereche noua de papuci (fie ei de "firma" sau de calitate mai indoielnica) care sa nu-mi faca bube. Am niste calcaie, zici ca am pinteni, uneori mi-e si jena sa mi le descopar. Asa ca I'm with you.
|
|
|
![]()
|
|
Somnic (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Asa Angel, salut-o si din partea noastra!
Si eu l-am visat aseara pe tata. A fost o faza ca l-am tot visat ca era pe langa mine si vorbeam cu el, de vreo 2 saptamani. Si apoi ziceam sa dau de pomana, iar asteptam pana in weekend iar aparea altceva si uite asa nu apucam sa fac nimic. PAna cand intr-o zi m-am trezit tinta la frigider si am zis hotarata ca iau ce gasesc. Am luat un mar si cum paine n-aveam, i-am dat Wassa unei colege romance ca tine si ea MM asa ca a fost fericite. Si nu ziceti ca azi noapte l-am visat dandu-mi flori si a plecat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) M-am simtit asa bine cand m-am trezit. Cred ca mi se facuse dor de el si m-am tot bucurat ca l-am visat asa des in ultima vreme. Sa aveti un weekend super! Albi, ai ajuns acasa? Maica-mea avea talente d-astea sa ramana cu masina in drum, asa ca eu cum vad ca se apropie macar acul ma opresc sa iau benzina. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 09:00 AM |
|