IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 106 107 108 109 110 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
dr_wise
post Apr 11 2009, 10:03 AM
Post #1071

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bazi, esti de coma!
Bulina, dovezi!!! V-ati tras in poze?!
Go to the top of the page

+Quote Post
blekytza
post Apr 11 2009, 10:10 AM
Post #1072

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!

Noi avem week-end prelungit acum la Pastele catolic, asa ca voi profita sa ma odihesc.
Maine suntem invitati la masa si luni ies la o cafea cu fetele.
Curatenia am terminat-o doar sa fac aprovizionarea saptamana viitoare, oricum de Pastele ortodox avem doar dumineca libera. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 11 2009, 10:18 AM
Post #1073

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aseara la mine in casa se auzea de parca statea sa cada blocu. Fiind ultimul etaj si e mansarda, deasupra am tabla. Si la stilul in care ploua, cred ca s-a indoit si mai tare tabla!
Si eu tunete ca aici nu am auzit in viata mea! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
angeldust
post Apr 11 2009, 10:30 AM
Post #1074

Musafir

Neatza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Eu aseara dupa intalnirea cu bulinutza am cazut lata de somn (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) A nu se intelege ca m-a epuizat bulina, doamne fereste ca ea e o persoana foarte fresh si nice to be around, dar acumulasem eu oboseala crunta din timpul saptamanii.

Poze am facut vreo 2 cred, ca nimeni nu avea chef de pozat (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Dar le pun numa dupa primesc acordu de la fete ca asa am stabilit (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Adevarul e ca si bulina si pitzigoiu arata in realitate de 10 ori mai bine decat in poze deci le inteleg de ce nu sunt mari amatoare de tras in poza (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Albinutzo najpa (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu am visat azi noapte ca mi s-a daramat blocul, foarte nasol, aveam senzatia aia asa ca si cum am pierdut tot ce am si am ramas pe drumuri....brrrr (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 11 2009, 10:38 AM
Post #1075

Musafir

Tocmai am venit din billa si am vazut o albinuta de plus foarte foarte draguta, bineinteles ca m-am gandit la Albi.

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 11 2009, 10:58 AM
Post #1076

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Ce fain Angel ca v-ati intalnit. Si eu vroiam la intalneala cu voi (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) da' e prea departe.
Beau si eu cafeaua cu voi si ma tulesc la cumparaturi.
Ieri am plecat la 10 juma' de acasa si am ajuns la 6 jumate. Am mai dat jos din pleata, m-am tuns un pic cam scurt da' eu i-am zis asa ca vine caldura si ma seaca vara parul prea lung. Ma gandesc sa-mi fac niste suvite blonde, Mr. Mon facea misto de mine cica "vrei sa te faci blonda" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) . Am demult fixul asta cu suvitele si Costel zicea ca sa nu ma fac roscata ca nu-mi sta bine si se pricepe al naibii de bine. Deci in urmatoarea perioada probabil ca o sa-mi trag niste suvite.
Eu vroiam sa mergem pana la Craiova da' al meu sot nu prea are chef.
Am fost ieri la simfonia lalelelor, azi trag niste poze, e frumos orasul impodobit cu atatea flori si sunt o varietate mare de flori la vanzare, mi-a placut tare desi am plecat nu prea entuziasmata de acasa.
Cica visele astea nu-s intamplatoare si eu o visez uneori pe mama care e sanatoasa tun si vesela, asa imi place cand o visez.
Sa va zic faza eu am picat examenul la sala de 2 ori pt. carnet(din cauza ca n-am invatat destul si daca ma bazez pe noroc nu iau un examen, asta e) si a 3-a oara am dat chiar in preajma zilei cand a murit mama si nus asa m-am gandit zilele alea la ea si ca o sa ma ajute cumva si de data aia o sa il iau, bine am si invatat dar mi s-a parut asa de usor atunci si l-am luat. Am avut emotii cat casa si am nimerit un politai super de treaba, care glumea cu mine la traseu, cand m-a vazut cat imi era de frica.
M-am mai uitat pe zone reality si cica exista clarvazatori care intra in nus cum in legatura cu spiritul celui care a murit si e cat se poate de real, pt. ca spun celui care apeleaza la asa ceva multe chestii care nu are de unde sa le stie. Mi se pare tare interesant. Oricum parintii cat traiesc si cand nu mai sunt cred ca vegheaza asupra copiilor.

Sarbatori fericite celor care sarbatoresc Pastele.
Kary si Kalua distractie faina.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 11 2009, 11:38 AM

+Quote Post
Roxana_
post Apr 11 2009, 04:53 PM
Post #1077

Musafir

Buna dupa-amiaza!
Angelu', te invidiez.
Albi, ai o maniera foarte relaxata de a descrie chestii destul de grave (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Noi am vrut sa-i facem o surpriza lui mami si ne-am infiintat toti (adica si cu Sara) la parastas. I-a facut azi lui tata. Evident c-a fost f fericita sa ne vada. Apropo de ce povestesti tu acolo MoN, mi-a aratat pe mobil preotul un filmulet in care se vedea f clar cum sufletul se inalta si e luat de inger. E vorba de niste lumini care au contur de trupuri. Filmul e realizat in Rusia si respectivul voia sa surprinda un apus de soare, dar a surprins si acest aspect. O sa caut pe youtube, sa vad daca-l gasesc. Si a mai spus preotul ca visul meu inseamna ca tata ne vrea linistite.

+Quote Post
Jo
post Apr 11 2009, 06:20 PM
Post #1078

Musafir

Bine ai venit geo (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Fetelor, nu stiu daca v-am povestit, da` eu m-am pus serios pe ingrasat. De saptamana trecuta am inceput sa mananc cate 5 mese pe zi, sa mananc minim 2000 de calorii, am renuntat la fast food-uri si alte asemenea, incerc sa mananc cat mai sanatos si mai mult. Plus sport. Nu merg la sala (inca sunt in cautare), dar fac bicicleta, mai fac Plyometrics (cred ca am mai zis pe undeva de ele), gantere si altele asemenea. Si intr-o saptamana am pus aproximativ 2 kg (de la 41,5-42 la 44-44,5) si sunt tare mandra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa reusesc sa mentin ritmul.

+Quote Post
blekytza
post Apr 11 2009, 06:50 PM
Post #1079

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Bine ai venit Geo!

Roxi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Jo te sustin din umbra sa mentii ritmul!

+Quote Post
albinuza
post Apr 11 2009, 06:54 PM
Post #1080

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna seara fete si baieti se pare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Bine ai venit Geo!

Eu iar stau si vegetez. Aici ploua in continuare torential, probabil maine sau luni va voi povesti cum au disparut strazile.
Da Rox, asa sunt eu mai relaxata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Nu am timp sa ma agit prea tare! Daca nu am probleme, nu mi le creez (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Am papat pe la pranz, dupa care am sfarsit in fundul patului. E tare bine!
Pe aici vad ca nu prea e agitatie mare? De ce? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 106 107 108 109 110 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 02:02 AM