![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Chinte, (IMG:style_emoticons/default/grouphug.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Chinte, imi pare rau. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sper sa te refaci repede.
La multi ani tuturor florilor! 3A, foarte urata intamplarea ta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Mie mi-e frica tare de chestiile astea. MoN, poate ai si niste poze, sa vedem si noi cum a fost. Jo, spor la treaba. Eu am in plan sa merg pe la ai mei azi, sa vad daca vrea Mr. Tot azi trebuie sa ajungem si la nasi, ca nasul are nume de floare. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
Buna dimineata!!! Paste fericit si La multi ani tuturor dnelor si drelor cu nume de flori! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) Chinte, nu te supara pe mine, dar daca te-a parasit asa, pe usa din dos, nici macar nu merita sa-l jelesti. Mai bine spune bogda proste ca ai scapat de asa creatura si nu v-ati incurcat mai tare. Duca-se invartindu-se! N-are rost sa-ti faci sange rau. N-ai gresit tu, pur si simplu, el nu te merita. Asta e realitatea! Inveseleste-te, iesi cu amicele si bucura-te de ziua asta frumoasa. Esti tanara, vesela, frumoasa, inteligenta, Dumnezeu ti-a pastrat ceva mult mai bun, asta era rebut. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) 3A, m-ai bagat in sperieti cu cardul. Si eu prefer sa platesc peste tot cu cardul si, mai rau, am inceput sa fac plati pe net. N-am cum altfel. Biletele de avion, sau de tren, rezervarile la hotel nu le pot face decat cu cardul. Prietena mea ma tot sfatuieste sa-mi fac un card "tampon", pe care sa-l folosesc numai pentru plati pe net, in caz de "bucurii" de genul asteia, sa nu-mi para rau de banii pierduti. Are dreptate. Cred c-o sa-mi fac un astfel de card cat mai curand. Pe cine sarbatorim azi in Eladyland?!! Cine da o prajitura, o beuturica...?! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) PS: MoN, pofticioasa mica, am facut salata de icre ieri seara! Poti veni azi la masa de pranz, esti invitata de onoare! Am si cotlete de porc umplute, a la Chiaromonte (peste n-am cumparat, ca m-am ofticat! (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) N-am mai gasit dorada regala sambata dupa-amiaza). |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
Paste fericit si La multi ani tuturor celor cu nume de flori! Chinte (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) , lasa ca un rau aduce de multe ori un bine! 3A nasoala treaba si in plus a doua oara pe anul asta (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , noi am facut un fel asigurare in caz de ceva banca plateste o despagubire in limita a 1000€, din fericire nu mi s-a intamplat inca sa am probleme de genul asta. Doctoreaso, de fiecare data cand vad pozele tale ma apuca un dor de duca.... ah, uitasem, superbe florile (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Fetele, multumesc de urari. Sper sa mai fie floricele pe aici, sa nu primesc doar eu felicitarile. Pana ies la iveala, pun eu provizii
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Daisy_Cake.jpg) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/drinks-1.jpg) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Freshflowercocktails.jpg) (IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/briose.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
omg, ce varza sunt, nici nu mi-am dat seama ca este ziua lui Fanny. fac acum 5 matanii sa mi se ierte pacatul.
La multi ani draguta, sanatate, noroc cu tirul (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fannyyy, la multi ani (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Chinte (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) you deserve better (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Fanny, te rog sa ma scuzi, sunt adormita! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)
La multi ani, sa ai parte de-o zi onomastica minunata! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Eu m-as infige in poza a III-a....ca tot e plecat "guru" pe coclauri si nu ma vede... (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) (IMG:style_emoticons/default/yeah.gif) PS: ...acu' cuget adanc...a III-a stanga, sau dreapta?...e grele... This post has been edited by dr_wise: Apr 12 2009, 10:26 AM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani, Fanny.
Doctoreaso pai am executat icrele ca eu is pofticioasa rau la icre si mai aveam in frigider si tot n-aveam chef sa le fac desi acu' cu noul blender merg repede, da' mi-e cam tarsa sa fac icre I have no ideea why. Acu' imi iau calul inaripat si sunt la tine la usa(IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) , la placinte mai ales. Glumesc of corse, da' daca ai fi mai aproape chiar ca ti-as face o vizita la ce mancaruri ies din manutele tale, eu as veni cu prajiturile. Szi azi daca fac niste poze ca ieri aveam acumulatorii descarcati, m-am cam ofticat eu, da' asta e cand sunt cu capul in nori. Chinte da-l in spuma marii de mascul, ca sunt o gramada de barbatii pe lumea asta, nu merita sa suferi pt. niciunul ca ei sunt si mai miserupisti decat noi. Refacere rapida. (IMG:style_emoticons/default/hug.gif) Scuze ca am inteles gresit cu cardul 3A si eu azi sunt cam adormita. Asa-i si eu ma gandeam la fel daca vreau sa-mi comand online sa-mi fac un card special pt. asta si sa-l alimentez in mom. platii, habar n-aveam de paypal da' e bine de stiut, Jo multumesc ca m-ai luminat si pe mine. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) This post has been edited by Master of Norules: Apr 12 2009, 11:15 AM |
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
La multi ani Fanny! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 10:58 PM |
|