![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, Fanny (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Si la toate fetele ca toate sunteti niste flori (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ziua buna!
La multi ani Fanny (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) si multumim de tratatie! Chinte, sunt dezamagita de ceea ce se intampla. Imi pare tare rau si sper sa-ti revii. Subscriu si eu la ce-a zis doftorici. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
neata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) vad ca am ratat multe cat am lipsit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Szi, la multi ani cu intarziere, refacere usoara si tot ce iti doresti tu (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) eu incerc sa scap de raceala care m-a lovit de cateva zile incoace, ieri abia m-am ridicat din pat, nici nu prea pot sa mananc. si mai sper sa trec dracului mai repede de perioada asta de depresie maxima, ca acum imi e rusine sa si ies afara cu ochii astia rosii si umflati, rezultatul a 5 ore de jeleala. nu am mai suportat perioada de pauza si cum la toate apelurile mele telefonice nu mi s-a raspuns am tras eu concluzia ca nu mai are rost sa ma agit, ca s-a terminat totul. m-a socat insa teribil lasitatea, inca incerc sa imi dau seama ce am putut face atat de rau incat dupa aproape doi ani de zile sa nu merit macar un raspuns pe fata. inca mai am momente in care ma gandesc (ca fraiera care mereu ii gaseste scuze si cirmcumstante atenuante) ca poate s-a intamplat ceva, a pierdut telefonul or something, dar peste cinci minute ma trezesc la realitate si nu e roza absolut deloc. si cand ma gandesc ca nici macar nu ne-am certat (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) so, astazi sunt as emo as it gets iar voi se pare ca v-ati procopsit cu mine pt ca nu am chef sa ma duc nicaieri si nici sa chem prietenele la mine, nu vreau ca nici macar ele sa ma vada in halul in care sunt. Ieri dupa-masa ma gindeam la tine... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Neata!
La multi ani, Fanny ! Eu ma infig intr-o limonada d-aia, ca`i mai light si nu se "depune" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) La multi ani, tuturor floricelelor! Duminica placuta! La mine-i innorat, si planuisem pt weekendu` asta sa stau in gradina sa ma bronzez... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Pupici |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
La multi ani Fanny si tuturor florilor de aici! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Eu sunt inca in fundul patului. Am fost aseara la cea reuniune de romani de aici, si nu mi.a placut cine stie ce. In afara de faptul ca muza s.a betivit, nu foarte tare, si cred ca el s-a distrat, nu s.a mai intamplat nimic deosebit! SI azi dimineata la ora 8, cui credeti ca ii suna telefonul si cui credeti ca i s-a ridicat tensiunea? Lui i-a sunat telefonul, si mie mi-a crescut tensiunea. evident ca nu am mai putut sa fdorm, Io nu pricep domnule de ce unii oameni au chef sa dea telefoane la ora 8 duminica dimineata! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Chinte imi pare rau dragalasa, dar treci tu si peste asta! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani, Fanny! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
ALbi, sa stii ca eu te invidiez ca te scoli daca suna telefonul. Eu imi setez telefonul sa sune, melodia e reluata la 5 minute si saracul telefon, daca iti imaginezi ajunge sa se descarce aproape total cantand melodia aia si 2 ore! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) In plus, si televizorul e setat sa se deschida cu muzica la sonor ridicat ai tot nu reusesc sa ma trezesc. Ce mama ma-sii?!? (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Chinte, off e o zi asa frumoasa afara, profita de ea, in loc sa iti faci ganduri negre... 3A, ce nasol!!! Bine ca te-au sunat, era o suma mare de bani.. Tooth, ce sa se depuna mai la tine?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Intre dintisori poate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Cand e vorba sa ma duc la munca, imi suna telefonul de la 5:45 pana la 6:33 din 8 in 8 min, ca sa pot sa ma dau jos! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Duminica, ma trezesc si daca ciripeste o vrabiuta la geamul meu! E somnul meu de duminica, si nu trebuie sa fie deranjat!!! Mai ales de oameni cu insomnie, care nu se gandesc ca...mah... poate ala doarmeee (IMG:style_emoticons/default/angry.gif) Credeti ca e prea devreme sa beau o bere? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
bere? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) e cam devreme (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
saru'mana de suport, eu incerc sa ma tratez de depresie omorand monstri, mi-a promis un amic ca ma scoate la un suc imediat cum scapa de munci, asa ca astept sa vad ce se mai intampla astazi. am mai vorbit si cu maica-mea (careia i-a povestit in mare ce se intampla, fara a-i da toate detaliile) si s-a apucat sa imi tina morala ca sunt fraiera ca ma implic prea tare :| |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Amic amic? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Bere? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Eu beau ceai verde acum, macar reuseste sa ma puna pe picioare, la cat de obosita sunt lately. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 04:21 PM |
|