IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 111 112 113 114 115 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Apr 12 2009, 12:44 PM
Post #1121

Musafir

Am adormit-o pe fi-mea pe burtica acusica. Acum am pus-o pe canapea langa mine si pot scrie. Chinte, dupa ce termini cu amicu' si inca mai vrei sa stai pe afara, sa stii ca noi o sa iesim in parc. Te asteptam cu placere.

3A, m-ai pus serios pe ganduri. Si noi avem toti banii pe carduri. E buna ideea Angelului cu depozite. Chiar ma uitam ca handicapatii astia de la BRD imi dau dobanda mai deloc si-am o suma maricica pe card, iar barbata-miu ia peste 100 de lei lunar dobanda la ING. Eu tot n-am inteles de la tine: pana la urma ti-au luat bani ori ba, de pe card?
Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post Apr 12 2009, 12:45 PM
Post #1122

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Fanny, la multi ani!
La multi ani pentru toate fetele, ca toate suntem flori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Chinte, e greu cu barbatii astia, sper sa treci cu bine peste perioada asta.Hai ca te ajuta soarele, primavara, si gandirea pozitiva!Pup.

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 12 2009, 12:51 PM
Post #1123

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

Roxi, as iesi dar sunt inca racita si nu ma risc sa va dau si voua boala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Sweet, e amic amic si atat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 12 2009, 01:12 PM
Post #1124

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Chinte, si el crede la fel?!? (IMG:style_emoticons/default/happy.gif) Hai ca incerc si eu sa te inveselesc...

QUOTE(Jo @ Apr 11 2009, 07:20 PM) *
Fetelor, nu stiu daca v-am povestit, da` eu m-am pus serios pe ingrasat. De saptamana trecuta am inceput sa mananc cate 5 mese pe zi, sa mananc minim 2000 de calorii, am renuntat la fast food-uri si alte asemenea, incerc sa mananc cat mai sanatos si mai mult. Plus sport. Nu merg la sala (inca sunt in cautare), dar fac bicicleta, mai fac Plyometrics (cred ca am mai zis pe undeva de ele), gantere si altele asemenea. Si intr-o saptamana am pus aproximativ 2 kg (de la 41,5-42 la 44-44,5) si sunt tare mandra (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sper sa reusesc sa mentin ritmul.

Ioi, bravo! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Si ce mananci de 5 ori pe zi? La mine ar fi cam imposibil, ca pofta imi vine serios mancand.

+Quote Post
ToothFairy
post Apr 12 2009, 01:35 PM
Post #1125

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

QUOTE(sweet_girl @ Apr 12 2009, 01:10 PM) *
Tooth, ce sa se depuna mai la tine?! (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Intre dintisori poate. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sweet, sa se depuna intre dinti...da`intre dintii altora (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 12 2009, 01:47 PM
Post #1126

Musafir

Cum ce mananca, Sweet? ceai. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Albi, nu te mai tensiona, draga. Mai bine umple niste ardei (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (stim noi)

Offf.. ce m-as duce in plimbare, da nu vrea nimeni sa mearga cu mine.

tare-s mic si necajit.

This post has been edited by scorpirescu: Apr 12 2009, 02:01 PM

+Quote Post
Jo
post Apr 12 2009, 02:26 PM
Post #1127

Musafir

Hai tu scorpi, nu fi rea (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Pai... putin si des. Pe langa mic dejun, pranz si cina, mai bag si 2 snack-uri care sunt ori fructe, ori ceai cu paine prajita si unt, ori alte chestii, depinde ce-mi vine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Mie nu-mi vine pofta nici mancand, da` ma fortez (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 12 2009, 02:29 PM
Post #1128

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi! Umplu oleaca mai incolo! Tre sa hranesc muza. M-am apucat de pizza!
Mai incolo fac rulourile doctoresei cu merluciu. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 12 2009, 02:41 PM
Post #1129

Musafir

Bine faci, Albi. Dragostea trece prin stomac. Numa nu-l invata cu narav (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Jo (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) ok, ceai cu paine.

+Quote Post
Cleo
post Apr 12 2009, 03:19 PM
Post #1130

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

La multi ani floarea Fanny!

chinte imi pare tare rau (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

3a daca tot s-a intamplat de 2 ori mai bine termini cu cardul asta, sa-ti dea altul cu alt numar si pt ca tot il schimbi acum e o ocazie buna sa negociezi si dobanda. (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif) Fii rea!!
Pt cumparaturile online ideea de a alimenta Paypal-ul cu suma exacta e buna insa eu din comoditate n-o fac, cumpar mereu cu unul din carduri si n-am avut probleme niciodata, sper s-o tin tot asa.

Jo tin pumnii sa-ti mearga planul. (IMG:style_emoticons/default/cookies28.gif) (vino la mine vreo 2-3 luni ca te aranjez io (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+Quote Post

137 Pages V  « < 111 112 113 114 115 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th July 2025 - 04:36 PM