IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 112 113 114 115 116 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Fanny
post Apr 12 2009, 05:50 PM
Post #1131

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Va multumesc pentru urari si va imbratisez. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
scumpic
post Apr 12 2009, 06:31 PM
Post #1132

Incurabil

From: Bucuresti
Member No.: 2,663

Paste fericit si La multi ani florilor! La multi ani Fanny!

3A bine ca nu ti-au luat banii. Cred ca e cazul sa schimbi cardul ala sau sa lasi putini bani pe el.

Chinte, sper sa te mai inveselesti, nu merita baiatul asta sa plingi pentru el daca face chestii din astea. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 12 2009, 06:38 PM
Post #1133

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce vreme inselatoare! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Am iesit putin pana acum si m-am imbracat subtirel, ca nah parea soare de pe geamul meu. Dar e friig si vant. Daca ies mai tarziu, nu mai fac greseala asta. (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

Albi, dar nu ne spui si noua cine e muza asta pe care o tii in ospaturi regale? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Nu e negru mititel, nu?

+Quote Post
Roxana_
post Apr 12 2009, 06:44 PM
Post #1134

Musafir

Nu e negru mititel, ca se uita la fotbal romanesc. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Si eu am fost surprinsa de vreme. Am tras si noi o tura de lac, bine ca aveam si geaca de piele la mine.

La multi ani si din partea mea tuturor florilor si Paste fericit celor care-l sarbatoresc azi!

Sara mea face figuri la masa. Mananca cam jumatate si apoi cand o pun din nou la san incepe sa planga sau se indeparteze de san. Nu face problemele astea la toate mesele. Intr-un fel plange dupa san si daca i-l dau il refuza. Si-a descoperit manutele si i se par mai interesante (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Oricum...nu-s probleme grave.

+Quote Post
Cindy
post Apr 12 2009, 07:10 PM
Post #1135

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Ce dragut, si-a descoperit manutele. (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Pe mine iar ma enerveaza cineva care nu stie niciodata sa sune cand trebuie. Si acum ma tine pe loc, ca nici nu pot sa ma concentrez sa fac altceva, cum ar fi sa invaaat..

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 12 2009, 07:11 PM
Post #1136

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

am reusit sa vorbesc cu el. evident tot eu am sunat, chiar am crezut ca mor fara o explicatie. si e simplu: el a luat aceasta pauza ca pe o ruptura, ba chiar s-a obisnuit cu ideea. a recunoscut si ca fiecare vrea altceva, iar cand l-am intrebat de ce nu a pus capat mai demult, de ce nu a zis nimic daca a vazut ca eu eram aia care se agita si era clar ca am dat mai mult a zis ca a vrut sa vada daca iese ceva :| plm, cat ii ia unui om sa vada daca iese ceva? aproape doi ani de zile? nici nu imi vine sa cred ca vorbele alea au iesit din gura lui, parca vorbeam cu un alt om (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) eu una nu mai stiu cum sa reactionez, pur si simplu m-a lovit in moalele capului.

+Quote Post
happyCat
post Apr 12 2009, 07:11 PM
Post #1137

Musafir

Hello fetele!

Intru sa va salut repede pentru ca voi pleca in Ro pentru zece zile. O sa am de umblat prin mai multe orase, sa imi vad familia si prietenii, asa ca nu stiu cand voi mai intra pe net.

Roxi, mi-ar place sa te vad pe tine si pe bebica in zilele urmatoare, daca voi avea timp cand sunt in bucuresti. Am inca numerele tale de telefon, poate te sun si ma alatur si eu voua la o plimbare in parc. In care parc mergi tu de obicei? (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Jo
post Apr 12 2009, 07:13 PM
Post #1138

Musafir

Ooo happy, te vedem si noi putin?(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cand vii, cat stai, hai sa punem de-o-ntalneala (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 12 2009, 07:25 PM
Post #1139

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Helau!
Nope, nu e negrul mititel muza! E roman, asa cum bine a observat Roxi.
Eu am facut de papa si acum stau in fundul patului. Am o stare de rahat asa. El e plecat sa dea o tura de oras. E mic orasul. Vine repede inapoi (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Chinte, nu ai la ce sa reactionezi. E o reactie tipic barbateasca! Lasa-l sa se duca, si tu mergi mai departe si striga in gura mare NEEEEEXXXTT!! Hai ca stii ca poti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Roxi, si acum isi studiaza manutele?? (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
happyCat
post Apr 12 2009, 07:33 PM
Post #1140

Musafir

Pai eu ajung in Bucuresti maine seara tarziu si o sa stau cateva zile, pana miercuri-joi, cred. Hai sa facem o intalneala (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) marti sau miercuri.

+Quote Post

137 Pages V  « < 112 113 114 115 116 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 09:58 AM