IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 113 114 115 116 117 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Roxana_
post Apr 12 2009, 07:41 PM
Post #1141

Musafir

Haideti sa facem intalnirea in parc. Happy merg in IOR. De la gara, ajungi direct cu troleul 79. Si daca se poate sa fie miercuri, ca marti are vaccinul de 2 luni.
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Apr 12 2009, 07:51 PM
Post #1142

Musafir

Hai sa continuam pe topicul cu intalnirea bucurestencelor. Am scris deja acolo ca eu nu pot ajunge in IOR, e cam prea departe fata de mine iar la orele cu trafic ridicat imi ia chiar si o ora si ceva pana acolo. Plus ca majoritatea dintre noi nu stiu cat pot ajunge ziua, iar seara nu prea cred ca e o idee buna sa scoti fetita la plimbare.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 12 2009, 08:37 PM
Post #1143

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Chinte, imi pare tare rau de situatia ta. Nici nu pot sa-mi inchipui sa fii 2 ani de zile cu o persoana, sa ai impresia ca o cunosti si sa simti dupa atata timp ca nu mai este aceasi persoana. (IMG:style_emoticons/default/evilmad.gif)
Sigur ca meritai macar o explicatie. Sunt sigura ca nu te merita nicicum, tu sa ai grija de tine si de sufletul tau si sa-l scoti de la inima pentru ca: "Singurul om pentru care merita sa plangi este cel care nu te va face niciodata sa plangi".
Ai grija de tine! (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

+Quote Post
3A
post Apr 12 2009, 08:49 PM
Post #1144

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Chinte (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) imi pare rau, dar tot raul spre bine... Nu te supara pe mama ta ca-ti spune ca te implici prea tare, probabil ca are dreptate. Pretuieste-te mai mult cand dai (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) ca esti o fata super, vorba ceea si frumoasa si desteapta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
Vorba lui Albi, capul sus si Neeext!

Fanny, chiar ma gandeam cine o fi floricica, LA multi ani sa fii iubita si mersi de tratatie! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Asa, hai ca am mai lamurit cu cardul. Deci de doua ori s-a intamplat pe 2 carduri diferite.
Si da, asa e cel mai bine sa folosesti un card doar pentru net de o limita de 1000$ sau chiar 500.
No, eu l-am folosit pe asta dintr-un fel de economie...adica am vrut sa am mai bine sub control cheltuielile ca altfel uit de ele...si depasesc limita...

Nu au permis tranzactiile, habar n-am cum de s-au prins asa de repede. Cardul este securizat, adica un fel de insurance, nu prea stiu sa explic.
Si pur si simplu daca li se pare ceva suspect canceleaza plata si daca esti chiar tu ownerul cardului, normal ca suni la ei sa le spui ca era tranzactia ta. Ceea ce e ok.
Am mai vorbit cu prieteni si au zis ca au patit si ei cel putin odata in 8 ani de zile si tot asa sume mari, de cate 800$.
Chestia ca e ca au spus ca imi trimit lista cu cheltuieli sa vad daca e cumva vreuna care au acceptat-o si nu-i a mea totusi.

Am mai rezolvat o dilema, nu e tel. de la banca, era chiar banca.
Angel, de obicei nu se dau nici un fel de date cand te suna ei. Ceri nr si suni tu. Rar de tot cand am eu vreun interes dau ceva date, dar limitate. In cazul asta am spus loc de munca si adresa.

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 12 2009, 09:51 PM
Post #1145

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Ah, si am uitat: la multi ani tuturor florilor! (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Si in ceea ce priveste cardul, eu am majoritatea banilor intr-un cont si mai putini pe card pentru cheltuieli. Cand am nevoie de mai multi ii mut din cont pe card, direct pe internet. Asa nu mi-e frica si stau linistita...

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 12 2009, 09:53 PM
Post #1146

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Chinte, capul sus! Esti o femeie puternica si categoric, mult prea buna pentru el. Imi este mila de el ca n-a stiut sa te aprecieze. Chiar nu merita lacrimile si tristetea ta.

+Quote Post
Cleo
post Apr 12 2009, 10:13 PM
Post #1147

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

3a cand am fost acum 2 ani in Panama am uitat sa-i anunt ca plec si nu m-au lasat sa folosesc cardul deloc. La fel si pt Romania daca nu anunt nu pot sa fac nimic.
Deci au ei ceva metode pt depistarea tranzactiilor dubioase.

Chinte macar acum stii de unde pasesti si nu mai merita sa te perpelesti pt ce gandeste si ce-o sa faca.
O sa treaca si ce simti acum. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

happy drum bun si vacanta faina!

+Quote Post
albinuza
post Apr 12 2009, 10:27 PM
Post #1148

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Io ma bag la somnic!
Rulourile doctoresei au iesit bune! Am primit acum confirmarea. Ca eu nu mananc, pentru ca nu imi plac ciupercile! Cu ce as putea sa inlocuiesc ciupercile? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Noapte buna fetelor, ne auzim maine! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Lexie
post Apr 12 2009, 10:51 PM
Post #1149

Musafir

Hello!

Chinte, (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

Eu am avut 4 zile libere pline, m-am perindat de colo colo. Am fost la teatru - piesa "Inca-i bine", la film "The fast & the furious 4" si astazi la circ.

Recomand fetelor din Bucuresti sa mearga la Circul Medrano - vis a vis de parcul Moghioros, chiar langa patinoar. Mie mi-a placut mult reprezentatia lor si chiar merita sa mergeti daca aveti timp. Vor fi acolo pana pe 10 mai si din cate am inteles, reprezentatiile sunt in fiecare zi de la ora 17 si de la 20. Un bilet este 30/40/60 lei, in functie de pozitia in sala. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) Au un numar cu motociclete exceptional!

Maine-i luni, dar ma bucur ca mai am liber si miercuri, apoi vine Pastele. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 12 2009, 11:25 PM
Post #1150

Musafir

of, chinte (IMG:style_emoticons/default/consolare.gif) Pupa scorpirescu sa treaca (IMG:style_emoticons/default/hug.gif)

This post has been edited by scorpirescu: Apr 12 2009, 11:25 PM

+Quote Post

137 Pages V  « < 113 114 115 116 117 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 10:04 AM