IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 114 115 116 117 118 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Teocris
post Apr 13 2009, 07:30 AM
Post #1151

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!

Szi si Fany sa fiti iubite, frumoase si sanatoase! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va rog sa iertati o zapacita ocupata pana peste cap care nu mai are timp nici sa sufle (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Sper ca v-ati distrat si ca ati baut o gura de alcool cu gandul la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
(IMG:http://www.flori-flori.ro/resources/images/files/file_121_m.jpg)
(IMG:http://www.culinar.ro/forum/uploads/post-6002-1144917376.jpg)

Chinte, nu mai fi necajita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tot raul spre bine. Poate asa a fost sa fie. Plangi, descarca-te, dar nu te inchide in casa si nu sta singura. Depresia e boala grea. Iesi afara, bucura-te de soare , de viata, de tineretea ta si lasa fara nici un regret tot raul in spate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

De mine ce sa va zic? Sunt bine (ma credeti?). Am mult de lucru si de invatat. Cand s-or mai linisti lucrurile voi petrece mai mult timp cu voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 13 2009, 07:30 AM
Post #1152

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

neata!

am iesit aseara la o bere cu un amic, trebuia sa imi inec amarul cumva. macar astazi sunt un pic mai bine, mi-am tras in weekend portia de boceala pentru tot restul vietii. acum nu-mi mai ramane decat sa merg mai departe :| oricum, daca ma mai apuca existentialele iar va bat la cap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

o zi buna sa aveti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Fanny
post Apr 13 2009, 07:39 AM
Post #1153

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Te pupam si apoi te lasam pe mainile sefului, ca stie el sa-ti ocupe mintea cu multe sarcini. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Buna dimineata!

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 13 2009, 07:51 AM
Post #1154

Membru de Onoare

From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

ah, dar am uitat sa va zic de schimbarile de la munca. de o saptamana de zile colegul cel nou a devenit seful meu si se pare ca miscarea a fost planuita de multa vreme de cineva de sus. in fine, ditamai scandalul in firma, eu nu am absolut nimic cu el, dar nu m-am putut abtine si i-am transmis directorului executiv ca nu e ok ce se intampla. adica stau si traiesc 4 luni de zile cu impresia ca el este colegul care nu face nimic, acumulez o groaza de frustrari pt ca nu inteleg de ce eu imi bat capul zi de zi cu treburile si apoi ma trezesc cu un mail in care i se lauda performantele, i se pun in brate activitati pe care de fapt le faceam eu si este promovat :| ce a fost aici saptamana trecuta nu isi imagineaza nimeni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
in fine, eu incerc sa ma impac cu ideea, macar le-am zis tuturor ce ma rodea, sper sa iasa ceva ok din colaborarea asta. eu deja am pregatit lista cu ce asteptari am eu de la seful meu si i-am comunicat-o (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
Szimcsi
post Apr 13 2009, 07:51 AM
Post #1155

V.I.P.

From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. Abia am auzit ceasul astazi. E clar, am nevoie de concediu.

Va doresc o saptamana plina de "succesuri" ! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 13 2009, 07:55 AM
Post #1156

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata!
M-m trezit cu o durere de spate ceva de speriat!
Am descoprit si io parfumul midnight poison de la Dior. Mi-a dat o mostra si imi place crunt!
Un inceput de saptamana bestial va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Lexie
post Apr 13 2009, 09:26 AM
Post #1157

Musafir

Buna dimineata!

Fanny, uitai aseara sa-ti urez la multi ani de ziua florilor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)

(IMG:http://www.wildsideedge.com/wildsideedge/new%20pics%202008/HI_WaterLilly01.jpg)

Eu's la biro si cand am vazut liliacul pus de Teo mi s-a aprins dorinta de a avea o vaza plina de liliac alb si movaliu pe birou, din pacate nu am de unde sa iau inca. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 13 2009, 09:29 AM
Post #1158

V.I.P.

From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aaa, am uitat sa va spun ca mi s-a intors fantoma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Care aparent se plictiseste si cred ca ii place televiziunea romana, pentru ca imi deschide televizorul. De 3 ori s-a intamplat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
De 2 ori mie, si odata muzei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 13 2009, 09:46 AM
Post #1159

Musafir

Neata!
Lexie, eu am vazut ieri liliac la niste tiganci in mana.
Teo, ma bucur sa te vad pe la bar si spor la treburi!
Albi, pai voiati sa fiti doar voi 2? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Mama Chinte ce m-ar contraria treburile astea la munca. Bine, ca pan' la urma, pentru bunastarea mea sufleteasca, as sfarsi prin a nu le baga in seama.

Maine Sara face vaccinul de 2 luni. Sper sa nu-si da seama ce i se intampla si sa n-o apuce plansul.

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 13 2009, 10:18 AM
Post #1160

Musafir

Tulai, Albi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum asa a aprins televizorul? Cu telecomanda? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 114 115 116 117 118 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 17th May 2025 - 03:13 AM