![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
Szi si Fany sa fiti iubite, frumoase si sanatoase! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Va rog sa iertati o zapacita ocupata pana peste cap care nu mai are timp nici sa sufle (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) . Sper ca v-ati distrat si ca ati baut o gura de alcool cu gandul la mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:http://www.flori-flori.ro/resources/images/files/file_121_m.jpg) (IMG:http://www.culinar.ro/forum/uploads/post-6002-1144917376.jpg) Chinte, nu mai fi necajita (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Tot raul spre bine. Poate asa a fost sa fie. Plangi, descarca-te, dar nu te inchide in casa si nu sta singura. Depresia e boala grea. Iesi afara, bucura-te de soare , de viata, de tineretea ta si lasa fara nici un regret tot raul in spate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) De mine ce sa va zic? Sunt bine (ma credeti?). Am mult de lucru si de invatat. Cand s-or mai linisti lucrurile voi petrece mai mult timp cu voi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
neata!
am iesit aseara la o bere cu un amic, trebuia sa imi inec amarul cumva. macar astazi sunt un pic mai bine, mi-am tras in weekend portia de boceala pentru tot restul vietii. acum nu-mi mai ramane decat sa merg mai departe :| oricum, daca ma mai apuca existentialele iar va bat la cap (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) o zi buna sa aveti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Te pupam si apoi te lasam pe mainile sefului, ca stie el sa-ti ocupe mintea cu multe sarcini. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Buna dimineata! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
ah, dar am uitat sa va zic de schimbarile de la munca. de o saptamana de zile colegul cel nou a devenit seful meu si se pare ca miscarea a fost planuita de multa vreme de cineva de sus. in fine, ditamai scandalul in firma, eu nu am absolut nimic cu el, dar nu m-am putut abtine si i-am transmis directorului executiv ca nu e ok ce se intampla. adica stau si traiesc 4 luni de zile cu impresia ca el este colegul care nu face nimic, acumulez o groaza de frustrari pt ca nu inteleg de ce eu imi bat capul zi de zi cu treburile si apoi ma trezesc cu un mail in care i se lauda performantele, i se pun in brate activitati pe care de fapt le faceam eu si este promovat :| ce a fost aici saptamana trecuta nu isi imagineaza nimeni (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
in fine, eu incerc sa ma impac cu ideea, macar le-am zis tuturor ce ma rodea, sper sa iasa ceva ok din colaborarea asta. eu deja am pregatit lista cu ce asteptari am eu de la seful meu si i-am comunicat-o (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. Abia am auzit ceasul astazi. E clar, am nevoie de concediu.
Va doresc o saptamana plina de "succesuri" ! (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata!
M-m trezit cu o durere de spate ceva de speriat! Am descoprit si io parfumul midnight poison de la Dior. Mi-a dat o mostra si imi place crunt! Un inceput de saptamana bestial va doresc! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Fanny, uitai aseara sa-ti urez la multi ani de ziua florilor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:http://www.wildsideedge.com/wildsideedge/new%20pics%202008/HI_WaterLilly01.jpg) Eu's la biro si cand am vazut liliacul pus de Teo mi s-a aprins dorinta de a avea o vaza plina de liliac alb si movaliu pe birou, din pacate nu am de unde sa iau inca. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Aaa, am uitat sa va spun ca mi s-a intors fantoma (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Care aparent se plictiseste si cred ca ii place televiziunea romana, pentru ca imi deschide televizorul. De 3 ori s-a intamplat (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) De 2 ori mie, si odata muzei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Lexie, eu am vazut ieri liliac la niste tiganci in mana. Teo, ma bucur sa te vad pe la bar si spor la treburi! Albi, pai voiati sa fiti doar voi 2? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Mama Chinte ce m-ar contraria treburile astea la munca. Bine, ca pan' la urma, pentru bunastarea mea sufleteasca, as sfarsi prin a nu le baga in seama. Maine Sara face vaccinul de 2 luni. Sper sa nu-si da seama ce i se intampla si sa n-o apuce plansul. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Tulai, Albi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Cum asa a aprins televizorul? Cu telecomanda? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 03:13 AM |
|