![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Bre Angel, atata timp cat schimba doar programele tv si nu se apuca de renovat apartamentul, pe mine nu ma deranjeaza!
Explicatia logica, sunt sigura ca o va gasi cineva candva! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
F misto Pitestiul.
La Bucuresti bate un vant, ca n-o scot azi pe Sara afara. Cleo, mie mi-a zis o amica de cartof de la frigider sa-i pun pe piciorus acolo unde-i face vaccinul. Apropo de munci, i-am pregatit si eu alui meu cateva surprize, ca sta acasa maine, s-o ducem pe pice la doctor: trebuie sa-mi monteze niste polite pentru flori. Abia astept. Are tot ce-i trebuie, asa ca n-are de ales. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
si eu am niste planuri de bricolat prin dulapurile din bucatarie, mobila e veche, prost gandita si impartita mai e loc de niste rafturi si pana o refacem macar sa-i umplu spatiile goale la maxim. Am cumparat o multime de cutii in fel de fel de forme si-am organizat chestiile prin sertare si dulapuri.
Roxa numai 1 vaccin ii face? Karli la 2-4-6 luni a primit cate 1 in fiecare piciorus si picatura pe gurita (cel antipoliomielita). Eu aveam pregatit si-un sfert de supozitor de paracetamol (?) (parca...ma cam lasa memoria (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ). La compresele astea cu legume ideea e sa stea umed si rece mai mult timp decat ar sta o carpa umezita. Eu lucrez de-acasa azi. Doamneeee ce bine e! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cleo, are si la 4, 6 luni, 1 an, poate chiar mai des, trebuie sa ma uit pe carnetelul ei. Maine ii face unul care are 7 tulpini. Eu o sa-i dau Panadol sirop, sa nu faca febra.
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
Eu ma intrebam daca maine nu-i face decat o injectie, altfel pe langa cele mentionate mai au si la 9 luni un vaccin. Karlei i-a facut in ambele picioare si i-a dat si sa inghita ... iti dai seama ce ''fericire'' a fost pt ea.
Acum inteleg ca le combina intr-o singura injectie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Fain asa. |
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ola. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noi (eu cu al meu) am spalat geamurile la balcon, si la sufragerie, unde practic am scos geamul din profil, si el a iesit cu scara afara si a sters si ruloul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Harnici foc |
|
|
![]()
|
|
bravo rozyca
noi probabil prin mai facem figura, ca nu ies din casa pe crivatzul asta nici cu forta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nici eu n-am timp de geamuri.
Haideti sa va spun cat sunt de toanta, a trebuit sa vina o prietena sa-mi dea ideea: m-am cantarit cu Sara si fara ea. Are 5,2 kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Roxi, asa o cantaresc si eu pe Bambi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) printesa sa nu planga la vaccin.
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doua persoane la Mafia? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th May 2025 - 03:31 PM |
|