IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 116 117 118 119 120 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Apr 13 2009, 01:43 PM
Post #1171

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Bre Angel, atata timp cat schimba doar programele tv si nu se apuca de renovat apartamentul, pe mine nu ma deranjeaza!
Explicatia logica, sunt sigura ca o va gasi cineva candva! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Roxana_
post Apr 13 2009, 02:09 PM
Post #1172

Musafir

F misto Pitestiul.
La Bucuresti bate un vant, ca n-o scot azi pe Sara afara. Cleo, mie mi-a zis o amica de cartof de la frigider sa-i pun pe piciorus acolo unde-i face vaccinul.
Apropo de munci, i-am pregatit si eu alui meu cateva surprize, ca sta acasa maine, s-o ducem pe pice la doctor: trebuie sa-mi monteze niste polite pentru flori. Abia astept. Are tot ce-i trebuie, asa ca n-are de ales.

+Quote Post
Cleo
post Apr 13 2009, 03:08 PM
Post #1173

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

si eu am niste planuri de bricolat prin dulapurile din bucatarie, mobila e veche, prost gandita si impartita mai e loc de niste rafturi si pana o refacem macar sa-i umplu spatiile goale la maxim. Am cumparat o multime de cutii in fel de fel de forme si-am organizat chestiile prin sertare si dulapuri.

Roxa numai 1 vaccin ii face? Karli la 2-4-6 luni a primit cate 1 in fiecare piciorus si picatura pe gurita (cel antipoliomielita).
Eu aveam pregatit si-un sfert de supozitor de paracetamol (?) (parca...ma cam lasa memoria (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ).
La compresele astea cu legume ideea e sa stea umed si rece mai mult timp decat ar sta o carpa umezita.

Eu lucrez de-acasa azi. Doamneeee ce bine e!

+Quote Post
Roxana_
post Apr 13 2009, 03:19 PM
Post #1174

Musafir

Cleo, are si la 4, 6 luni, 1 an, poate chiar mai des, trebuie sa ma uit pe carnetelul ei. Maine ii face unul care are 7 tulpini. Eu o sa-i dau Panadol sirop, sa nu faca febra.

+Quote Post
Cleo
post Apr 13 2009, 03:40 PM
Post #1175

moderator

Eu ma intrebam daca maine nu-i face decat o injectie, altfel pe langa cele mentionate mai au si la 9 luni un vaccin. Karlei i-a facut in ambele picioare si i-a dat si sa inghita ... iti dai seama ce ''fericire'' a fost pt ea.
Acum inteleg ca le combina intr-o singura injectie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Fain asa.

+Quote Post
rozy
post Apr 13 2009, 03:42 PM
Post #1176

Musafir

Ola. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Noi (eu cu al meu) am spalat geamurile la balcon, si la sufragerie, unde practic am scos geamul din profil, si el a iesit cu scara afara si a sters si ruloul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Harnici foc

+Quote Post
Cleo
post Apr 13 2009, 03:46 PM
Post #1177

moderator

bravo rozyca

noi probabil prin mai facem figura, ca nu ies din casa pe crivatzul asta nici cu forta (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 13 2009, 06:02 PM
Post #1178

Musafir

Nici eu n-am timp de geamuri.

Haideti sa va spun cat sunt de toanta, a trebuit sa vina o prietena sa-mi dea ideea: m-am cantarit cu Sara si fara ea. Are 5,2 kg (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
blekytza
post Apr 13 2009, 06:05 PM
Post #1179

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Roxi, asa o cantaresc si eu pe Bambi (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) printesa sa nu planga la vaccin.

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 13 2009, 06:16 PM
Post #1180

Musafir

Doua persoane la Mafia? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 116 117 118 119 120 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 03:31 PM