![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
5 sticle Szi, pai ce Doamne iarta-ma faci cu 5 sticle? Am 40 de amatori de betivaneala (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Rozy, are dreptate Angel, eu cand aveam crize cu antiinflamatoare o scoteam la capat. Si te ajuta si Carmol sau o crema speciala cu care sa te ungi acolo. Trebuie sa stai la caldura. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iaca asa arata azi dimineata in curtea interioara (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
(IMG:http://i37.photobucket.com/albums/e77/karina_luana/IMG_1687.jpg) |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las Kalua ca trece ea si iarna asta In Romania s'a intamplat sa ninga si la sfarsit de aprilie Mie mi se pare chiar frumusel copacelul (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif)
Bem ceva? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, de cand am ramas pe afara de doua ori, asa sunt de interesata de scari....iar scarile alea din poza sunt tare meseriase! Nici nu ma pot uita la copac, de dragul lor! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Bre, mie mi se filara lampile de atata franceza! Invat, ascult CD-ul, dar astia, ai naibii, vorbesc cu o viteza prea mare pentru neuronul meu ratacit. Tre' sa dau de cel putin 2 ori inapoi, ca sa "comprendre" ceva. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Daaa, acum 11 ani a nins de Paste... Imi amintesc ca aveam cizmele pina la genunchi si zapada tot pe-acolo. Parca in 99. Sau gresesc? Help!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu imi amintesc de acum vreo 5 ani cand in februarie fura 25 grade iar in aprilie a nins si era un ger mama mama (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
daca vorbiti despre ninsori de Paste nu va mai povestesc despre Canada ca ies castigatoare. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai ma' da saraca Happy ce sa mai spuna ca ne povestea cum anul trecut abia daca a inchis caldura (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, pai nu stiu ce fac propitaru pe acoperis de cateva zile de-s puse scarile alea.
Dar cladirea aia in fata careia sunt parcate masinile e fostul grajd (proprietarul e fost taran) si-i plin cu scari de lemn de toate lungimile si alte unelte importante. La noi e bine daca-i omul acasa cand ne-ncuiem pe-afara, proprietarul are intotdeauna o cheie de rezerva. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Dar a intrat si Mr. kalua cu scara pe balcon sau de la vecinul de alaturi, sarit "parleazul" balconului la noi. Cel mai durere a fost cand fiica-mea, care avea vreo doi ani, m-a inchis pe balcon. Noroc ca aveam telefonul cu mine, i-am sunat pe ai mei, care au o cheie de la noi, sa vina de urgenta si tot incercam s-o tin pe asta mica in fata usii, s-o vad ce face. Ce scenarii horror imi treceau prin minte ca i se poate intampla... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Pana la urma a reusit sa deschida tot ea usa si cand a aparut taica-meu eram deja in casa. |
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua exact asta i'am facut eu maica'mii cand eram mica. Numa ca pe atunci nema' celulare si noroc ca a gasit un ciocan in balcon si a spart geamul... Imi povestea la fel cum saraca se schimonosea pe langa geam sa ma tina acolo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:27 AM |
|