IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 119 120 121 122 123 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Szimcsi
post Apr 14 2009, 08:19 AM
Post #1201

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Six feet from the edge
Member No.: 146

Neata. La noi parca e toamna. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si nici eu nu sunt bine deloc. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Jo
post Apr 14 2009, 08:29 AM
Post #1202

Musafir

In Bucuresti la fel. Bibileam ceva prin baie si-am auzit niste ciori pe afara... Si mi-am zis "frate, parca vine toamna nu vara". (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 08:34 AM
Post #1203

Musafir

La noi tot vreme varateca, ptiu, sa nu fie de deochi!

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 14 2009, 09:14 AM
Post #1204

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Flower power
Member No.: 1,880

'Neata,
Si eu am visat-o pe Albinuta si pe Rozy m-am intalnit cu ele si ramasesem tare mirata ca Albina era tare serioasa nu glumea.
La noi ploua si tre' sa fac o gramada de treaba azi, o parte din bagaje curat, ar trebui sa dezghet frigiderul si n-am nici un chef de asta, oi vedea cate fac din cate mi-am propus.

+Quote Post
amailhik
post Apr 14 2009, 09:25 AM
Post #1205

Musafir

Neata! Am inghetat azi-noapte. Am dormit cu doua pijamale pe mine si tot degeaba. Astia s-au ticnit de tot. De ce om mai fi dat banii pe repartitoare daca tot opresc caldura cand vor ei? Poate mie mi-e frig in iulie...

+Quote Post
dr_wise
post Apr 14 2009, 09:31 AM
Post #1206

Musafir

Buna dimineata!
Aici e inca frumos, soare si cald.
Amore al meu s-a invrednicit seara trecuta si s-a oferit voluntar pentru curatenie.
Asa ca a spalat la masina tot ce i-am dat, a mutat toata mobila si a curatat parchetul, ce mai, mi-e drag sa vad cum arata apartamentul acum! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
E plina casa de vaze cu lalele batute. Unde mai pui, ca-s si sfintite in Duminica Floriilor!
Mai am ferestrele si gata! Pe astea le las pentru miercuri. Am o bafta! De cate ori spal geamurile, ploua!
Acum astept sa-mi spuna, avem sau nu avem otomani (doi colegi din Turcia) la Sfanta masa de Paste?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by dr_wise: Apr 14 2009, 09:32 AM

+Quote Post
blekytza
post Apr 14 2009, 09:32 AM
Post #1207

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!

La mine e soare si cald, ieri am iesit in tricou la plimbare, pe seara am fost la o terasa si erau 19°.
Debordez de buna dispozitie nu stiu de ce.

Kalua bine ai revenit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Chinte bravo! esti pe drumul cel bun (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

+Quote Post
Bia
post Apr 14 2009, 09:45 AM
Post #1208

make-up artist

Group: Administratori
From: Otopeni
Member No.: 819

Neatza! Brrrr, ce frig eeeee!

+Quote Post
Lexie
post Apr 14 2009, 09:47 AM
Post #1209

Musafir

Neata!

Doctoreaso, ce bine ca a fost vrednic amore al tau, ai terminat repejor treburile.

Mie nu-mi place vremea de cacao de afara, dar ma inveselesc la gandul ca maine am liber. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 10:01 AM
Post #1210

Musafir

Am primit de la maica-mea cozonac si niste pasca cu branza si cum la mine in casa nu se atinge nimeni de dintr-astea (adica de cozonac da, dar n-are voie sa fie mai "vechi" de-o zi), le-am adus la serviciu. Mai sunt vreo doua felii de cozonac, in rest au ras astia totul.

Azi suntem fara sefi, al meu a dat o fuga la New York de vineri, se intoarce maine dimineata. Numai bine, i-am dat o listuta cu chestii de la sephora, daca i-o iesi un magazin dintr-asta in cale. Faza criminala a fost ca a plecat fara prietenul lui, care s-a cam bosumflat. Prietenul a terminat medicina, si-a dat licenta, dar nu vrea sa lucreze decat in München, unde, se pare, nu prea sunt oferte pentru pediatri momentan. Asa ca sta acasa si nici macar nu se agita sa castige cu alte joburi bani pana ii apare sansa vietii. Si seful a zis ca nici de-a dracului nu-l ia pe banii lui la New York, ca se invata trantor si ca toate-i sunt platite, iar el sta si-o freaca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 119 120 121 122 123 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 07:21 AM