![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. La noi parca e toamna. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) Si nici eu nu sunt bine deloc. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
In Bucuresti la fel. Bibileam ceva prin baie si-am auzit niste ciori pe afara... Si mi-am zis "frate, parca vine toamna nu vara". (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La noi tot vreme varateca, ptiu, sa nu fie de deochi!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Si eu am visat-o pe Albinuta si pe Rozy m-am intalnit cu ele si ramasesem tare mirata ca Albina era tare serioasa nu glumea. La noi ploua si tre' sa fac o gramada de treaba azi, o parte din bagaje curat, ar trebui sa dezghet frigiderul si n-am nici un chef de asta, oi vedea cate fac din cate mi-am propus. |
|
|
amailhik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata! Am inghetat azi-noapte. Am dormit cu doua pijamale pe mine si tot degeaba. Astia s-au ticnit de tot. De ce om mai fi dat banii pe repartitoare daca tot opresc caldura cand vor ei? Poate mie mi-e frig in iulie...
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna dimineata!
Aici e inca frumos, soare si cald. Amore al meu s-a invrednicit seara trecuta si s-a oferit voluntar pentru curatenie. Asa ca a spalat la masina tot ce i-am dat, a mutat toata mobila si a curatat parchetul, ce mai, mi-e drag sa vad cum arata apartamentul acum! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) E plina casa de vaze cu lalele batute. Unde mai pui, ca-s si sfintite in Duminica Floriilor! Mai am ferestrele si gata! Pe astea le las pentru miercuri. Am o bafta! De cate ori spal geamurile, ploua! Acum astept sa-mi spuna, avem sau nu avem otomani (doi colegi din Turcia) la Sfanta masa de Paste?! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by dr_wise: Apr 14 2009, 09:32 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
Neata!
La mine e soare si cald, ieri am iesit in tricou la plimbare, pe seara am fost la o terasa si erau 19°. Debordez de buna dispozitie nu stiu de ce. Kalua bine ai revenit (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Chinte bravo! esti pe drumul cel bun (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) |
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Neatza! Brrrr, ce frig eeeee!
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata!
Doctoreaso, ce bine ca a fost vrednic amore al tau, ai terminat repejor treburile. Mie nu-mi place vremea de cacao de afara, dar ma inveselesc la gandul ca maine am liber. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Am primit de la maica-mea cozonac si niste pasca cu branza si cum la mine in casa nu se atinge nimeni de dintr-astea (adica de cozonac da, dar n-are voie sa fie mai "vechi" de-o zi), le-am adus la serviciu. Mai sunt vreo doua felii de cozonac, in rest au ras astia totul.
Azi suntem fara sefi, al meu a dat o fuga la New York de vineri, se intoarce maine dimineata. Numai bine, i-am dat o listuta cu chestii de la sephora, daca i-o iesi un magazin dintr-asta in cale. Faza criminala a fost ca a plecat fara prietenul lui, care s-a cam bosumflat. Prietenul a terminat medicina, si-a dat licenta, dar nu vrea sa lucreze decat in München, unde, se pare, nu prea sunt oferte pentru pediatri momentan. Asa ca sta acasa si nici macar nu se agita sa castige cu alte joburi bani pana ii apare sansa vietii. Si seful a zis ca nici de-a dracului nu-l ia pe banii lui la New York, ca se invata trantor si ca toate-i sunt platite, iar el sta si-o freaca. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th July 2025 - 07:21 AM |
|