IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
albinuza
post Apr 14 2009, 10:07 AM
Post #1211

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Piese gresite (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Hai sa va spun ce am visat azi noapte!
AM visat ca pe muza l-a lovit masina, si am stat io oleaca langa el, si dupa aia a murit si parca a disparut. Imediat dupa m-a sunat ex ubu sa ma intrebe daca nu vreau sa ne vedem. Eu eram intr-o stare de soc asa... si ii zic sa vina sa ma ia.
Vine si ma ia, si mergem impreuna intr-un apartament unde stateam eu cu muza, impreuna cu mai multa lume. SI acolo aveam pregatit pentru mine si muza un pat mare si frumos aranajat. Cand o tipa din apartament m-a vazut cu ubu, a strans patul ala si ne-a pregatit unul mic, de o persoana intr-un colt!
Eu eram in aceeai stare de soc! Parca imi venea sa plang, da nu puteam.
La un moment dat se duce ubu la baie, si tipa aia ma intreaba de ce nu sunt cu muza. Si i-am raspuns simplu, pentru ca muza a murit si am lacrimat un pic!
Si ne-am bagat in pat! Ii simteam respiratia lu' ubu in partea stanga. SI cum stateam asa in pat, s-a apropiat de noi un copil de vreo 1-2 ani, pe care l-am luat in brate si m-am jucat un pic cu el. Dupa aia ne-am pus sa dormim, si la fel simteam respiratia ubului in stanga. Da' asa de real ca simteam pe bune un suflu in ureche. Si parca adormeam dupa aia, moment in care am mai simtit o rasuflare in urechea dreapta, si m-am uitat inspre dreapta, unde am vazut muza, moment in care m-am trezit si am sarit pe el. M-a bufnit si plansul evident!
Vreo idee cam ce ar putea insemna? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 14 2009, 10:22 AM
Post #1212

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Eu nus daca ma pricep sa descos visele, da' din cate ai povestit tu aici pare-se cel putin din vis ca muza e mult mai bine ca iti e prieten decat ti-a fost ubu, faza cu patul mare si mic.
Copil mic eu stiu ca parca inseamna ceva suparare.
Cred ca in subconstient inca mai a ramas Ubu, probabil ca e si firesc dupa atatia ani, dar la ce faze iti facea, bine ca ai scapat de el imho.

This post has been edited by Master of Norules: Apr 14 2009, 10:24 AM

+Quote Post
kary_pink
post Apr 14 2009, 10:24 AM
Post #1213

Musafir

Ziua buna

Eu va imbratisez de pe meleaguri romanesti... Am avut zile de vis pline de emotii cu soare si iubire din plin. Surpriza mea cea mare a fost sa descopar ca hotelul unde am stat se afla in localitatea unde s'a nascut Gasparo de Salo... Ne'am balacit in lung si lat pe lac si am vazut in sfarsit si eu Verona. Iar acum faptul ca ma aflu acasa langa ai mei ma copleseste (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

Va doresc o zi frumoasa, tre' sa recuperez ce s'a scris pe aici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

ps: nu va spun ce soc am avut sa plec din Verona de la 26 grade si sa aterizez pe vremea din Bucuresti

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 14 2009, 10:31 AM
Post #1214

Musafir

Kary (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) bun venit acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) !

+Quote Post
albinuza
post Apr 14 2009, 11:05 AM
Post #1215

V.I.P.

Aaa, televizorul meu nu stiu daca poate fi rpogramat sa se deschida. E un televizor pe care l-am achizionat de forta majora ca nu avram la ce sa ma uit, in ideea ca o sa-mi cumpar io altul. Dar am renuntat la idee intre timp.
SI cum sa fie programat sa se deschida, daca eu il inchid, plec in bucatarie, si cand ajung acolo, televizorul se deschide in dormitor (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) .
Si nici nu se deschide pe acelasi buton de pe care se inchide. Ca asa ziceam ca am apasat mai lung pe buton si se deschidea. Dar nu! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Apr 14 2009, 11:44 AM
Post #1216

Musafir

Albi, l-oi fi cumparat cu fantoma, cu tot... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ..la asta te-ai gandit? Cui a apartinut si ce s-a intamplat cu ex proprietarul?
Mai bine da-l de pomana si ia-ti unul nou, fara "attachment".
Happy a ajuns in Ro?
Eu m-am conversat ieri pe mess cu Roxi si Sara. Sara e o scumpa si jumatate, iti vine s-o musti, asa-i de simpatica!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) A gangurit tot timpul cat am stat la o tacla cu mamica ei, cred ca-si "expunea" propria parere vis a vis de subiectele discutate. A propos, mamica se plange de kg in exces, dar arata tare bine, sa nu-i fie de deochi!
Daca o prind la vara pe Dra Sara, a incurcat-o! Nu mai scapa de mine!

This post has been edited by dr_wise: Apr 14 2009, 11:45 AM

+Quote Post
albinuza
post Apr 14 2009, 11:57 AM
Post #1217

V.I.P.

Nu,ca fantoma era acolo inainte sa vina teveul. Era parca undeva un topci cu vise (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
Tare ciudat vis. E posibil Noruletz sa fie asa. Da' copilul ala m-a tulburat. Parca era trist asa, si era murdar la gura (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 03:21 PM
Post #1218

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girlies

soare cu dinti si la Montreal insa vor fi 10 grade si de Paste se anunta vreo 14 asa ca e de bine

la noi la munca a fost azi o faza care mi-a confirmat banuiala ca in curand ni se accepta lucratul de acasa 1-2-3 zile cate-or fi numai sa fie. Imi ia minim 40 de minute intr-o zi normala sa ajung si ceva mai mult sa ma intorc daca merge metroul cum trebuie, in ultima vreme au fost fel de fel de intreruperi si traficul ... OMG!!!! .. mi-a pus capac o zi in care eram deja ticsiti mai era o palma loc si vine o femeie cat toate zilele cu un rucsac la fel si se indeasa si ea in metrou desi vin la maxim 4 minute. Am stat lipita de peretele vagonul si-ntr-un picior ca nu mai aveam unde sa-l pun (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

ce-o fi cu pescarush?
au ingropat-o in teme pt acasa (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 14 2009, 03:24 PM
Post #1219

V.I.P.

Da cu Oana? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

+Quote Post
Master of Norule...
post Apr 14 2009, 03:45 PM
Post #1220

V.I.P.

From: Flower power
Member No.: 1,880

Da cu Philia? ca nici ea n-a mai dat de mult pe la bar.

+Quote Post

137 Pages V  « < 120 121 122 123 124 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 16th May 2025 - 01:35 AM