IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 121 122 123 124 125 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
kalua
post Apr 14 2009, 03:54 PM
Post #1221

Musafir

Studentica a fost la Praga, nu? Cu prietenul ei, pe care nu-l cunosc personal, dar pare un parvenit. Au mancat la un restaurant italian si la unul cu peste. Marin. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si mancare de Boemia, ioc. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 04:25 PM
Post #1222

Musafir

Azi e revansa Bayern Münchenului cu FC Barcelona, aici. Saptamana trecuta au luat bataie münchenezii de la barcelonezi cu 4 la zero. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Un coleg se duce la stadion, sa vada jocul life si mai toti pe-aici au trac. Sa vedeti cu ce mutre plouate or veni maine la serviciu, ca sigur mai iau localnicii o bataie ca-n poveste.

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 04:48 PM
Post #1223

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

studentica n-a vazut pozele tale de anul trecut? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
m-as fi dus intins la restaurantele alea

Cum o fi fost la vaccin? Roxi?

+Quote Post
rozy
post Apr 14 2009, 05:00 PM
Post #1224

Musafir

Bunica-mea asculta manele (IMG:style_emoticons/default/slap.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 05:17 PM
Post #1225

moderator

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) las-o mai, saracutza

ma uitam si eu la bunica-mea acum de Paste atata-i de bucuroasa sa fie cu noi si tine musai sa fie in centrul atentiei si daca nu e cu dragalaseniile incepe cu intepaturile ''iar n-ai udat florile, mancarea n-are nici un gust'' samd Insa au o varsta si singuratatea nu-i usor de suportat

+Quote Post
amailhik
post Apr 14 2009, 05:21 PM
Post #1226

Musafir

Daca nu aveti treburi urgente, iesiti mai incolo din casa. Vremea e oribila si pe langa asta se circula bara la bara. Am facut din Ikea pana acasa o ora jumate pe un drum de juma de ora maxim.

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 05:40 PM
Post #1227

Musafir

Cleo, tu te bucuri de cele 14 grade, iar pe mine m-a apucat tremuriciul cand am citit ca vineri si la noi tot atatea grade vor fi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
albinuza
post Apr 14 2009, 05:43 PM
Post #1228

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aici e atat de cald si bine, incat si mor de ciuda ca sunt la birou si nu afara.
Ieri cand am plecat mai devreme, am reusit sa ma si plimb. Ceea ce e un lucru mare tare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
M-am interesat de visul despre copil, sicica e belea mare daca il mai si draganesti. Si io l-am draganit! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 06:32 PM
Post #1229

moderator

QUOTE(kalua @ Apr 14 2009, 11:40 AM) *
Cleo, tu te bucuri de cele 14 grade, iar pe mine m-a apucat tremuriciul cand am citit ca vineri si la noi tot atatea grade vor fi. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

da, da' io vin de la -3 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
nu-i inabusitoare, e drept, insa tot mai bine decat cu minus si nelipsitul vant

+Quote Post
Roxana_
post Apr 14 2009, 06:35 PM
Post #1230

Musafir

Albi, si eu m-am trezit imediat dupa vis azi la 5 si l-am rugat sa ma ia in brate. L-am visat pe tata: eram la munte si urcasem multe scari la cabana si ma suna tata si zice: Ce faci Roxanica tata, mi-e tare dor de tine. Si eu: tata ai inviat? El: da, sunt f bine. Eu: mama stie? El: da si-i bucuroasa, e un pic plecata. Eh si m-am trezit tremurand. Impresia a fost f puternica. Eu le cam am cu telapatia si presimt anumite treburi, dar de data asta m-am speriat. I-am dat ceva de pomana.

Sara e o scumpa. A plans cu foc la vaccin, dar apoi s-a linistit. Febra nu are momentan.

Ka, bine ai revenit.
Chinte, ma bucur.
Lotte, pai las' c-o punem de-o vorbaraie dupa Paste. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 121 122 123 124 125 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 10:24 PM