IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 123 124 125 126 127 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
MadutZ15
post Apr 14 2009, 07:45 PM
Post #1241

Musafir

Sweet, avem o regula noua acum rolurile (mafiot, cetatean, etc) le scriem in dreptul numerelor de la 1 la 8 si fiecare isi alege un nr. Eu tura asta le-am trecut si rolul si personajul, deci asa i-a fost soarta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .
Go to the top of the page

+Quote Post
chintesenta_raul...
post Apr 14 2009, 08:01 PM
Post #1242

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: buricul pamantului
Member No.: 3,252

seara buna (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

bre, daca va zic ce am facut astazi o sa imi spuneti ca sunt nebuna, dar macar m-am linistit super mult in felul asta.
so, am aflat eu ieri ca mister mai avea un id de mess mai vechi si am verificat cu detectorul si era online. si mi-am facut si eu un alt id, i-am dat add, mi-a dat si el si apoi i-am zis cine sunt si ca nu are rost sa se ascunda pe messenger (ca am pretentii ca nu e chiar de scoala generala), ca mi-am verificat venele si sunt la locul lor. in fine, am apucat sa ii zic si eu ce m-a deranjat foarte tare, am ascultat si motivele lui. chestia este ca m-am calmat, stiu ca nu va mai fi nimic intre noi si stiu ca probabil o sa spuneti ca sunt cea mai mare terminata de pe lumea asta dar i-am zis ca mi-ar placea ca la un moment dat sa mai putem sa discutam ca niste oameni normali. pentru ca nu ne-am certat, nu ne-am batut, iar el chiar a insemnat enorm de mult (si inca inseamna) pentru mine. asa sunt eu, nu pot sa port prea mult pica unui om, mai ales daca l-am iubit. nu stiu in ce masura s-ar putea ajunge vreodata la asta, dar mie personal mi-ar face placere. acum macar m-am descarcat si am spus tot ce aveam pe suflet. trebuie sa scap si de perioada asta agitata de la munca si sa ies din nou la agatat, am si uitat cum este (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

acum o tulesc la joc ca se pare ca desi nu mi-am platit abonamentul pe 10 cand a expirat inca ma mai lasa dragii de ei sa imi fac de cap in mediul virtual. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Apr 14 2009, 08:02 PM
Post #1243

Musafir

Albi, eu cred ca fantomas respira in stanga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

In alta ordine de idei.. copii in vis nu is semn rau. Mai ales daca is veseli si frumosi. Reprezinta sufletul tau, vulnerabilitate. Iar moartea inseamna schimbare, de cele mai multe ori in bine sau terminarea unei etape si trecerea la alta noua. E evolutia care poate fi normala, lina sau brusca, neasteptata (in functie de felul cum a fost moartea).

Iar la tine, Roxana, cred ca il visezi mereu pentru simplu fapt ca ti-e dor. Mi se pare foarte normal sa il visezi.

Nu mai faceti tot felul de presupuneri si ganduri negre pentru ca atrageti energie negativa. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Asa, Chinte, tu cu noi nu mai vrei sa te joci virtual? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Si nici nu ti-am cerut abonament (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by scorpirescu: Apr 14 2009, 08:05 PM

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 08:19 PM
Post #1244

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

chinte,
nu exista reteta ideala pt comportamentul dupa o ruptura si asta pt ca situatiile difera si sufletul ranit are nevoie de-o senzatie mai tare, care sa diminueze durerea de moment.
Da, ideal e sa fim ladies sa-i ignoram pe purcei insa uneori nu ne iese si e bine si asa. Ce gandeste El prea putin conteaza pt ca dupa asa comportament nu merita sa-ti pese iar ce gandesc femeile e cu totul alta poveste pt ca am trecut sau o sa trecem toate prin asta

ai grija de tine (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 14 2009, 08:20 PM
Post #1245

Musafir

QUOTE(Cleo @ Apr 14 2009, 08:15 PM) *
dilema:
par alarmista cu comentariile referitoare la bebelusa preferata? tare mi-e ca uneori sint inteleasa comme il faut pas (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Cleo, tu cred ca n-ai idee cat imi esti de draga. Cum sa fii alarmista? Doamne fereste. Nu apuc eu sa scriu mai des ca sunt prinsa cu ea. Ii place sa stea la san cate o ora si cum mananca de 5-6 ori pe zi, va dati si voi seama (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) care-i ocupatia mea favorita.
Va pup pe toate si ma simt f bine ca sunteti atente la ce i se intampla. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 14 2009, 08:27 PM
Post #1246

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pai hai sa iesim la agatat ca si pe mine m-a enervat "misterul" meu! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Foarte bine ai facut IMO, nici mie nu imi plac incertitudinile.

This post has been edited by sweet_girl: Apr 14 2009, 08:29 PM

+Quote Post
lotte
post Apr 14 2009, 09:25 PM
Post #1247

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Mai, fetelor, pe rand cu agatatul, da?Ca si eu sunt pe aici (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Chinte, o sa fii bine, ai sa vezi, in curand o sa fii curioasa sa vezi cine ti se mai iveste in cale.Pup.

+Quote Post
Cleo
post Apr 14 2009, 09:31 PM
Post #1248

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Roxa stiu (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (just checking (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) eh uneori imi iese mai intortocheat si nu vreau sa existe dubii asupra intentiilor (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fetele agatatoare va fac galerie de pe mal (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 10:18 PM
Post #1249

Musafir

Chinte, bine ai facut! Si de-acum ferea in lumea barbatilor, chinte e pe piata! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 14 2009, 10:55 PM
Post #1250

Musafir

Bine ca nu-i bulina pe-aici sa ma auda: Jura face pe nebuna, cafeaua se prelinge pe-un perete in loc sa iasa pe duze. A imprastiat-o Mr. kalua prin mijlocul sufrageriei si a adus-o pe aia de rezerva pana o repara. Sa vedem cum se comporta asta noua ca n-am folosit-o niciodata.

+Quote Post

137 Pages V  « < 123 124 125 126 127 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:24 PM