IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 124 125 126 127 128 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Teocris
post Apr 15 2009, 07:15 AM
Post #1251

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

Buna dimineata!
E un frig afara de ingheata apele. Exagerez eu un pic, insa nu sunt foarte departe de adevar.
Sambata trecuta am fost cu olandezu' si cu Teo jr. la cumparaturi de hainite pentru copil. I-am luat pantofiori albi-crem de piele, trei fustite, sosete cu labute, dres alb, o rochita si baloane (ca nu am scapat de gura ei "Da mie nu-mi iei nimica?"). Trebuie sa facem un pic de parada modei sa va arat si voua ce bine ii sta cu ele (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif)
Duminica am fost la vanatoare de oua (de ciocolata) in parcul central. Au fost o multime de copii. Teo jr. a primit o diploma de "cel mai iscusit vanator de oua" (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cateva dulciuri. Distractia a fost mare. Copii trebuiau sa gaseasca ouale ascunse in iarba/tufisuri/pomi ornamentali/flori/ghivece fara ajutorul adultilor. Frumoasa initiativa!
Go to the top of the page

+Quote Post
deedee29
post Apr 15 2009, 07:50 AM
Post #1252

Dependent

Group: Dependent
From: Highway to Hell
Member No.: 5,474

Te felicit pentru atitudine Chinte. Foarte putini, dupa o despartire, mai pot gasi rabdarea si demnitatea de a discuta in felul in care ai facut-o tu. Nu mi se pare deloc ca esti "terminata". Din contra, mi se pare un gest civilizat, care ar fi trebuit sa ii arate inca odata lui Mr. (daca mai era nevoie) la ce a intors spatele. Iar daca asta ti-a adus si un dram de liniste, cu atat mai bine.
Eu nu stiu daca as putea gasi resursele necesare sa trec cu atata delicatele peste un astfel de moment, caci sunt un soi de "drama queen", dar gasesc ca doi oameni care au impartit atatea si mai ales sentimente nu pot pretinde ca se rup definitiv unul de celalalt, indiferent cat de rau ustura rana. Fara sa vrei, undeva in suflet si in minte, ramane o amprenta care nu se sterge niciodata. Cred ca in devenirea noastra suntem suma tuturor relatiilor si experientelor, pe care le inmagazinam in recipiente emotionale care raman cu noi pana la final. Depinde de noi daca alegem sa punem in sipete amintiri frumoase si experiente placute sau daca ne sufocam singuri cu povara rautatilor si nedreptatilor de orice fel care ne lovesc adesea viata.
Iti doresc sa iti regasesti echilibrul si zambetul, indiferent daca va trece mai mult sau mai putin pana cand vei avea si cu cine sa le imparti. Pana atunci vei avea parte de foooarte mult fun testand piata. Si mie mi-e dor uneori de o "vanatoare".

+Quote Post
Roxana_
post Apr 15 2009, 08:19 AM
Post #1253

Musafir

Neata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

Fata n-a facut febra si-a dormit toata noaptea neintoarsa. Astazi va fi frumos, asa ca abia astept s-o scot afara. A inceput sa scoata diverse sunete. E f haioasa.

Teo, v-ati distrat un pic in weekend. F interesanta ideea cu gasitul oualelor.

O zi buna tuturor!

+Quote Post
albinuza
post Apr 15 2009, 08:23 AM
Post #1254

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Buna dimineata! Ma doare gatul. Muschii de la gat, in spate (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Ieri am mai bagat o serie de shopping. Am luat un tricou, o bluzita cu un smiley pe ea, si o geaca. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Si el un ploveras, o camasa si un tricou (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Roxi, pupa Sara si de la mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Kary, bucura-te de Galati si pentru mine.
Pesca, spor la studiu.
Chinte, si eu as fi facut la fel. NEEEEXT! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Teo, imbraca papusa si fa o sedinta foto (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Si acum e timpul sa muncesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
rozy
post Apr 15 2009, 08:50 AM
Post #1255

Musafir

Neata
Teo, arata la stiri ca nush unde, prin America cred, s-a facut o chestie de asta. Se aruncau oua de cioco dintr-un elicopter ceva, si copiii trebuiau sa navaleasca pe ele. Chestia e ca a iesit tragic,ca s-au calcat aia mici in picioare, s-a lasat cu bube, plangeau saracii de mama focului (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

+Quote Post
blekytza
post Apr 15 2009, 08:54 AM
Post #1256

Incurabil

Group: Obsedat
From: Nice
Member No.: 5,113

Neata!

La francezi e o adevarata traditie "vanatoarea" de oua de ciocolata,se organizeaza la gradinita, la scoala in clasele primare si prin parcuri; in casa mamicile"ascund" ouale.

+Quote Post
rozy
post Apr 15 2009, 09:02 AM
Post #1257

Musafir

Admir doua mate acrobate din copacul de la geamul meu (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Sper sa se mai poata da jos (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif)

Aaa, nu v-am zis ca a trebuit sa ma tund la o tipa noua, si m-a terminat in 20 de minute. (IMG:style_emoticons/default/mellow.gif) Aia veche ma tinea 30-45 de minute. M-am simtit usor neglijata, dar chestia e ca a iesit destul de dragalas (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Aaa, question, la cozonacul crapat pot sa fac umplutura din nuci, finetti si stafide? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

This post has been edited by rozy: Apr 15 2009, 09:18 AM

+Quote Post
albinuza
post Apr 15 2009, 09:28 AM
Post #1258

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Aaa mi.am cumparat aseara paste d-alea false din soia. Vermicelli sau ceva de genul. Mai am ras de m-am stricat (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dupa fierbere aratau asaa ca ceva gelatinos (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) dar bine inchegat! Stiti cum sunt spray-urile alea de scuipa mate lungi si colorate? E, asa erau si pastele mele numai ca transparente.
Am pus prea multe la fiert evident, si cu restul m-am jucat, in sensul ca le aruncam in muza! Am facut toata bucataria numai viermisori din aia! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si stiti ce bine se lipeau de piele? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Si eu stiam ca e un fel de traditie asta cu ascunsul "oolelor" (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
MadutZ15
post Apr 15 2009, 09:57 AM
Post #1259

Musafir

Neata!
40 temperatura, nasu' curge si mai si tusesc (eu care n-am mai tusit de la 5ani).
Rozy o sa se dea jos matele, la mine in fata stau numa' prin copaci si pe masini.
Pup si eu pe Sara (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) .
Am fugit la niste variante de mate. Poate ne adunam destule la Mafia, ca sa ma inveselesc (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

+Quote Post
Roxana_
post Apr 15 2009, 10:00 AM
Post #1260

Musafir

Multa sanatate Madutz (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) In cazul asta e bine sa-ti faci un polidin ceva.

+Quote Post

137 Pages V  « < 124 125 126 127 128 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 03:11 PM