![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Kary, vezi ca daca ajungi prin Bucuresti, nu trebuie s-o ratezi pe Sara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) . Foarte tare a sunat! Ca obiectiv turistic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Glumesc.. Lotte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Btw, imi pari cunoscuta in poza din avatar..am impresia ca te-am vazut acum ceva timp prin Plaza..La Zara, daca nu ma insel. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Da, eu la Zara ma duc, ca e in vecinatate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Bookaholic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 3,086 Joined: 25-February 09 From: Craiova Member No.: 5,950 ![]() |
Racolez oameni pentru mafioti!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Va roooog... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Am terminat de papat, si acum imi caut ceva de munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am vb cu sefii, si vineri ne luam zborul spre Calabria! Sper sa ajung un pic si in Sicilia daca e vremea buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Asta implica vreo 12-13 ore de condus dus, si tot atat la intors (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Da oricum de abia astept. Ma duc la maaaamaaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Iei muza cu tine?
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da, merge si muza, ca e si sora lui acolo in zona, la 50 de km de ai mei. SI asa lovin 2 iepuri dintr-o lovitura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Duminica e ziua lu taica-miu, si am vb cu mama sa ii luam un navigator. Asa e bine, pentru ca scap eu. Nu ma mai gandesc la cadouri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce misto, albi!
|
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
neata girlies,
albi fain asa, distractie placuta. mergeti in gasca? tu, muza si fantoma? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si io musai s-o vad pe Sara insa anul asta nu mai ajung din pacate, la anul insa, calare .. pe matura si tot ajung kalua, Jura dupa cat timp s-a stricat? ca io va povestii intentii cheltuitoare la topicul cu masina de cafea si acum ma pui pe ganduri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) chinte o sa-ti mai fie dor o vreme pt ca 2 ani sint totusi o perioada, insa, intr-un final, ramane amintire e un soareeeee la noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (tot dintzos dar mai bine decat alte variatiuni) |
|
|
![]()
|
|
A propos de fantoma. Ieri seara eram in bucatarie.
Eu vorbeam la telefon, el presta la vase, si deodata au inceput sa tremure cele 3 sticle cu bere pe care le aveam puse pe un dulap. Ne-am uitat amandoi odata la ele, dupa care unul la altul, si i-am zis fantomei ca daca imi sparge sticlele cu bere ne suparam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da au tremurat cam 3 sec asa.Nu mult (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Unde, bre, cleo, ai povestit ca vrei sa-ti iei Jura? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Apoi a noastra e antica de-acum, e normal de-acum sa-si mai dea duhul cate-o garnitura. Mi se pare masina cea mai buna, dar are totusi tacanelile ei. Acum o avem pe cea de rezerva, o Gaggia, buna si ea, face cafeaua buna tare, dar e zgomotoasa de zici ca-i aviatia americana pe vine. Si mai unhandy (exista cuvantul asta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) la folosit decat Jura.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 08:02 AM |
|