IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 126 127 128 129 130 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Apr 15 2009, 01:22 PM
Post #1271

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(Roxana_ @ Apr 15 2009, 02:09 PM) *
Kary, vezi ca daca ajungi prin Bucuresti, nu trebuie s-o ratezi pe Sara (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Foarte tare a sunat! Ca obiectiv turistic. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Glumesc..

Lotte (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Btw, imi pari cunoscuta in poza din avatar..am impresia ca te-am vazut acum ceva timp prin Plaza..La Zara, daca nu ma insel.
Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post Apr 15 2009, 01:40 PM
Post #1272

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Da, eu la Zara ma duc, ca e in vecinatate (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

+Quote Post
Globetrotter
post Apr 15 2009, 02:05 PM
Post #1273

Bookaholic

Group: Administratori
From: Craiova
Member No.: 5,950

Racolez oameni pentru mafioti!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Va roooog...

+Quote Post
albinuza
post Apr 15 2009, 02:15 PM
Post #1274

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

Am terminat de papat, si acum imi caut ceva de munca (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Am vb cu sefii, si vineri ne luam zborul spre Calabria! Sper sa ajung un pic si in Sicilia daca e vremea buna (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asta implica vreo 12-13 ore de condus dus, si tot atat la intors (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Da oricum de abia astept. Ma duc la maaaamaaaa (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2009, 02:30 PM
Post #1275

Musafir

Iei muza cu tine?

+Quote Post
albinuza
post Apr 15 2009, 02:40 PM
Post #1276

V.I.P.

Da, merge si muza, ca e si sora lui acolo in zona, la 50 de km de ai mei. SI asa lovin 2 iepuri dintr-o lovitura (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Duminica e ziua lu taica-miu, si am vb cu mama sa ii luam un navigator. Asa e bine, pentru ca scap eu. Nu ma mai gandesc la cadouri (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2009, 02:46 PM
Post #1277

Musafir

Ce misto, albi!

+Quote Post
Cleo
post Apr 15 2009, 03:14 PM
Post #1278

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

neata girlies,

albi fain asa, distractie placuta. mergeti in gasca? tu, muza si fantoma? (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

si io musai s-o vad pe Sara insa anul asta nu mai ajung din pacate, la anul insa, calare .. pe matura si tot ajung

kalua, Jura dupa cat timp s-a stricat? ca io va povestii intentii cheltuitoare la topicul cu masina de cafea si acum ma pui pe ganduri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

chinte o sa-ti mai fie dor o vreme pt ca 2 ani sint totusi o perioada, insa, intr-un final, ramane amintire

e un soareeeee la noi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (tot dintzos dar mai bine decat alte variatiuni)

+Quote Post
albinuza
post Apr 15 2009, 03:17 PM
Post #1279

V.I.P.

A propos de fantoma. Ieri seara eram in bucatarie.
Eu vorbeam la telefon, el presta la vase, si deodata au inceput sa tremure cele 3 sticle cu bere pe care le aveam puse pe un dulap. Ne-am uitat amandoi odata la ele, dupa care unul la altul, si i-am zis fantomei ca daca imi sparge sticlele cu bere ne suparam. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Da au tremurat cam 3 sec asa.Nu mult (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2009, 04:08 PM
Post #1280

Musafir

Unde, bre, cleo, ai povestit ca vrei sa-ti iei Jura? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Apoi a noastra e antica de-acum, e normal de-acum sa-si mai dea duhul cate-o garnitura. Mi se pare masina cea mai buna, dar are totusi tacanelile ei. Acum o avem pe cea de rezerva, o Gaggia, buna si ea, face cafeaua buna tare, dar e zgomotoasa de zici ca-i aviatia americana pe vine. Si mai unhandy (exista cuvantul asta? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) la folosit decat Jura.

+Quote Post

137 Pages V  « < 126 127 128 129 130 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 15th May 2025 - 08:02 AM