![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hihi la topicul cu recall Phillips de ieri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
acu te-astep cu pareri |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
MI-a crescut tensiunea si acum mi.e rau! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se cauta mafioti, doctori, politisti si cetateni.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bre, Albi, da' fantoma asta, dupa ce ca freaca menta toata ziua si casca ochii la talk show-ri romanesti, se mai da si la berea ta. Mai ramane sa sparga seminte de dovleac pe canapea si gata, nu mai aveti loc de ea!
Ei, comedie! Da-i cu matura-n cap! Cam nesimtitoare fantomele astea italienesti! |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Mai daca as vedea-o i-as da. Da' nu o vad! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eee, oricum o las singura in weekend sa isi faca de cap (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Bre, Albi, da' fantoma asta, dupa ce ca freaca menta toata ziua si casca ochii la talk show-ri romanesti, se mai da si la berea ta. Mai ramane sa sparga seminte de dovleac pe canapea si gata, nu mai aveti loc de ea! Ei, comedie! Da-i cu matura-n cap! Cam nesimtitoare fantomele astea italienesti! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) eh fantoma batea apropouri ca daca tot erau 3 ei si 3 beri (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) sa imparta frateste ...si ei nimic (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) albi io cred ca merge cu voi la plimbare |
|
|
![]()
|
|
E, da' poate are si ea nevoie de un pic de timp singura (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) Sau poate isi cheama o fantoma acasa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/sex.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ne-o belit un mosnegel masina, cica trebuie schimbata o usa.
Ma duc si eu la casa mea. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Chiar ma gandeam...daca merge cu voi in excursie, ca i-o trebui si ei o iesire acolo, dupa o iarna lunga?! I s-au anchilozat oasele de atat stat.
Oricum, trebe sa ii faci ceva, ca vine vara...calduri, calduri, o sa se dea la berea ta, de-o sa-i duci grija cat esti la servici. Gasesti sticlele goale... (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Haoleu, Kalua! Da' ce avu cu masina voastra? This post has been edited by dr_wise: Apr 15 2009, 05:46 PM |
|
|
![]()
|
|
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Atat ii trebe! Toate ca toate pana la bere (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
Daca vad ca face urat dau unanunt laziar! Caut fantoma pentru vara! Scop: Linistire hormoni fantomatici! Cum adica mai v-a BELIT? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scuze! De la fantoma mi se trage (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si asa de tare incat tre sa schimbati portiera? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 01:25 AM |
|