![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
No problem...si eu am inchis-o pe mama la balcon cand eram ciutanica...acum imi aduc aminte vag doar privirea ei prin geamul de la usa balconului (IMG:style_emoticons/default/dry.gif) si bazaiala mea.
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Daaa, acum 11 ani a nins de Paste... Imi amintesc ca aveam cizmele pina la genunchi si zapada tot pe-acolo. Parca in 99. Sau gresesc? Help! Ai dreptate, prietena mea cea mai buna de pe atunci primise cadou un cojoc bleumarin ca era si ziua ei in 13 aprilie si l-a inaugurat cu brio. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) 'Neata! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa aveti o zi suportabila. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:http://i282.photobucket.com/albums/kk258/walpurgik/latte.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Neata!
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Buna dimineata!
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 347 Joined: 5-December 08 From: Highway to Hell Member No.: 5,474 ![]() |
Buna dimineata! Ca tot vorbiti de vreme, ia sa vedeti voi ce vreme urata e la Bucuresti, cu o ploaie rece tare nesuferita si care pe mine ma trage la somn. (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif) Sper sa supravietuiesc cu bine pana acasa, unde-mi doresc atat de tare sa ajung doar ca sa ma prabusesc in pat.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Buna dimineata" EU nu am dormit bine deloc, si nici nu a inceput ziua tocmai bine! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif)
Dom'le, vremea imi e potrivnica. Taman cand vreau si eu sa ma duc la scoala pentru 2 cursuri, ploua. Ei cum sa plec pe ploaie? Mi-a ajuns drumul de la al meu pana acasa. Abia merg cu umbrela...ma duce vantu in toate directiile (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Neata. (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif)
|
|
|
MadutZ15 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Neata si de la mine. Mie de vreme pana la 3 cand trebuie sa ies din casa (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) , nu-mi pasa.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
'Neata,
Szi, atunci chiar nasoala veste, le zici si tu stiti cu criza luati-o mai usor, just kidding. Asa sa va zic si eu cu zapada in '95 in februarie era vremea de puteai merge in pulover si in aprilie a tras un frig si o ninsoare de 30 de cm in oras. Tin minte anul pt. ca pt. mine a fost un an tare trist. Si sa va mai zic ca eram prin facultate si am schiat in mai in Poiana Bv. pana jos aproape la ultima portiune curgeau rauri, rauri ca se topea zapada, da' in rest era OK. Oricum ne-am avertizat meteorologii ca luna asta nu vine primavara si se pare ca asa-i. Cica in Bv ningea de celor care au aruncat bradul trebuiau sa ia serios in considerare daca nu vine inca o data Mos Craciun (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) si cica DN1 la Timisul de jos a fost blocat si nu era picior de utilaj sa curete zapada, asta suna cam naspa pt. cei implicati. Si al meu sot ii zic beeeeeeeeeyyyyyyy poate mai mergem si sapt. viitoare la ski si el nope ca se topeste zapada, hi hi hi se topeste un tub ca vine alta peste ea. Azi dimineata am vazut o faza uratica tare. In drum spre gradi la etajul 4 intr-un bloc, ardea nus ce de iesea un fum negru si des ca de furnal. Nus ce s-a intamplat erau aia de la antena 1, politie salvare, pompieri si lumea adunata ca la circ, probabil o sa vad la stiri. This post has been edited by Master of Norules: Mar 25 2009, 10:00 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th May 2025 - 07:42 AM |
|