IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

137 Pages V  « < 130 131 132 133 134 > »   
Closed TopicStart new topic
> eLady`s Hot Bar & Lounge XXVI, Discutii diverse : Muzica, bautura, barfe, conversatie
Cindy
post Apr 15 2009, 10:43 PM
Post #1311

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Si ii mai place si acum Luceafarul? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Fac si eu speculatii ca si psihologii, bazate pe chestii din copilarie. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

Am descoperit si eu legumele congelate. In 15-20 minute gata garnitura sau mancarea si se fac singure. (IMG:style_emoticons/default/happy.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Apr 15 2009, 10:51 PM
Post #1312

Musafir

Sweet, tare bune-s, dar mie mi se pare ca unele au un gust si-o consistenta ciudate de la congelat, morcovul, conopida, broccoli, varza de Bruxelles de ex. Foarte bune mi se par mazarea, champignoanele, spanacul. Si fasolea verde merge.

Maine fac testul cu Luceafarul. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
amailhik
post Apr 15 2009, 10:58 PM
Post #1313

Musafir

Eu ma duc sa ma culc. Daca ma spal acum, oricum se strica pana maine coafura, asa ca o sa ma trezesc maine la 7. Daca e apa, fac baie si-l indrept cu minunea. Daca nu, ma duc la coafor si cu asta basta. Somn usor fetelor! (IMG:style_emoticons/default/germare.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 15 2009, 11:07 PM
Post #1314

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Pacat ca se termina asa repede...Eu in 2 timpi si 3 miscari le consum la o masa. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Mi-am luat tot felul de sortimente si am ramas foarte surprinsa placut si de broccoli, mancand pentru prima data. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Asteptam rezultatele testului!

Noapte buna, Amailhik! Eu m-am obinuit sa ma spal si aranjez parul dimineata, chit ca ma trezesc mai devreme. Cred ca am un somn destul de activ, dupa cum ma trezesc cu podoaba capilara dimineata. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 15 2009, 11:08 PM

+Quote Post
Cleo
post Apr 16 2009, 03:10 AM
Post #1315

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

3A daca ma citesti ce face baietelul? Cum se vindeca rana?

vad ca hotii devin din ce in ce mai ingeniosi, ce tupeu!! apropo de AC/DC

o zi faina sa aveti

+Quote Post
lotte
post Apr 16 2009, 06:22 AM
Post #1316

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna dimineata!

Eu va urez Paste fericit de pe acum, sa va distrati si sa va relaxati, mult soare pentru toata lumea.

Pup.

+Quote Post
3A
post Apr 16 2009, 06:29 AM
Post #1317

Incurabil

Group: Membru de Onoare
From: Toronto
Member No.: 3,077

Cleo, e ok cu mana, nici nu-mi vine sa cred. Oricum, i se vede toata unghia, dar acum s-a mai vindecat, se inchide rana. O sa caut si bio-oil, ca n-am gasit la noi in zona. Poate trebe sa-l comand pe net. Sau sa intreb la farmacie. Ca am intrebat la un magazin naturist.

Da, tare faza cu concertul, bine ca au fost prevazatori si nu au trimi banii inainte sa verifice.
Creativi, nu gluma!

(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Albi, fantomita ta e mortala! Dar si tu vad ca esti pe bune cu muza si mai ales cu mama muzei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Roxi, pupicei penru printesa. Cu vaccinurile singura faza e sa fie sanatoasa ca atunci e ok. Problemele apar cand e raceala.

V-am pupat, chiar ca pe PEsca au inghitit-o temele cu totul! Bafta (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Apr 16 2009, 06:55 AM
Post #1318

Musafir

Neata!
Vacanta placuta Lotte!

3A ma bucur ca lucrurile evolueaza bine pentru baiat.

+Quote Post
Fanny
post Apr 16 2009, 07:31 AM
Post #1319

Moderator Global

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,055

Neata! (IMG:style_emoticons/default/yawn.gif)

M-am dezmeticit. O pustoiaca venita la matinalul Antenei 1, prezentand o colectie pentru copii, a scapat o balba de carcotasi. "Rochita e facuta din orgasmaaaa.. (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) organza organza!" (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Se pare ca privirea axata pe Dani a dus la niste conexiuni ciudate!

Lotte, vacanta faina iti doresc!

+Quote Post
Roxana_
post Apr 16 2009, 07:55 AM
Post #1320

Musafir

Chiar ma gandeam ce misto vor face carcotasii de ea. A fost super faza. Prostuta rau fata. Nici vocabularul ei nu era prea vast, dar copilasii mi-au placut la maxim. Sara nu i-a vazut ca era la masa (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) .

Azi ma bag in contabilitatea sora-mii ca vin deadline-urile peste mine. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post

137 Pages V  « < 130 131 132 133 134 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th July 2025 - 01:10 PM